aikalinjojen luetteloa


Coventrylaisten keräämää luetteloa havaituista erillisistä aikalinjoista. Tähän on kerätty vain aikalinjoja joista on tuotu ihmisiä useaan eri otteeseen. Oletettavasti useita muitakin löytyy. Joillekin on tiedossa Infinityn| tai Rabedivisionin| käyttämät nimet sekä parakvanttitasot.

(Taksonomin huomio: Vuosilukujen käyttäminen näissä ei luultavasti ole hyvä ajatus koska aika kulkee eteenpäin ja merkintätapa vanhenee. Olisi parempi kehittää aikalinjoille muu numeerinen designaatio tai nimet.)

Lihavointi viittaa maailmaan, jossa on käyty, (suluissa) on Rabedivisionin antama nimi, asteriski kertoo, että paenneiden joukossa on täältä kotoisin olevia


2027 Infinity, Kotilinja (Q5): Keräilijöiden kotiaika näyttää olevan edellä kaikkia muita. Aikamatkustus keksittiin vuonna 2001 (lähde), vuonna 2000 Yhdysvaltain presidenttinä oli Al Gore ja 11.9. terrori-iskua New Yorkiin ei koskaan tapahtunut (lähde).

2011 (Vaterland, Reich-5) (Q3): Natsien kotiaika

2009 Kaiku-18 (Q6): Ayelan, Daryan, Leonidin ja Julienin kotiaika. Tästä ajasta on kotoisin myös Pauline Gale.

2004 (Gallatin): Layettan, Ben Parkerin, Izabella R:n, Jacques Arthan ja Pui Ng:in kotiaika. Yhdysvaltoja ei ole olemassa, sen sijaan Pohjois-Amerikassa on joukko erillisiä itsenäisiä valtioita. Erilainen historia 1800-luvusta lähtien? Teknologinen kehitys melko lähellä Daryan tuntemaa.

2004 (Edistys, Lenin-3): Chulsoon Jongin ja Roolf van Soustin kotiaika. Toisen maailmansodan jälkeen Neuvostoliitto romahtaa samalla kun Etelä-Eurooppa ja Etelä-Amerikka muodostavat uuden sosialistisen blokin. Avaruuskilpa johtaa hämmästyttäviin teknologisiin läpimurtoihin, mutta muu tekninen kehitys stagnoituu.

2004 (Hävitys, Campbell) (Q5): Sarah Baumin, Walter Huggelin, Cowan O'Malleyn ja Schatzgräbereiden kotiaika. Toinen maailmansota hävitti lähe koko Euroopan raunioiksi, kylmä sota Neuvostoliiton ja länsimaiden välillä jatkuu. Tieteellis-teknologinen kehitys taantunut (ei tietokoneita, tuskin edes televisioita).

1993 (Mars, Dixie-1 (Q6): Robert Willitsin, Mizida Anguellen, Savang Phouman, Hugo la Motten ja Zevul Litvinovin kotiaika. Yhdysvallat hajosi kahtia sisällissodan jälkeen ja Confederate States hallitsee ainakin Nicaraguaan asti. Laajoja siirtomaa-alueita hallitseva Saksan keisarikunta on avaruusvalta jolla on pysyvä avaruusasema ja käynnissä suunnitelma miehitetystä lennosta Marsiin. Erilainen historia ainakin 1860-luvusta. Teknologisesti monesta kohtaa edellä Daryan aikaa.

1990 ("Nixon", Holly): Malika Shefran ja Aleksei Stolinin kotiaika, jossa Nixon lopetti Vietnamin sodan ydinpommilla ja sai aikaan massiivisen kansainvälisen vastareaktion Yhdysvaltoja kohtaan.

1983 (Aristokratia, Cornwallis): Catherine d'Artoisin, Phil Corson, Pjotr Pjotrovichin, Sayid bin-Mohammadin ja Matusek Grucan kotiaika. Eurooppaa hallitsee kolme suurta keisarikuntaa (Ranska, Saksa, Itävalta-Unkari) sekä valtava Venäjä; nämä kurottavat hallintaansa myös muualle maailmaan. Erilainen historia 1800-luvusta, teknologinen kehitys jossain ensimmäisen ja toisen maailmansodan välillä, luonnontieteellinen kehitys vielä tästäkin jäljessä.

1967 (Dixie-2) (Q3): Eva de la Rosan ja Lu Liaon kotiaika. USA jakautui kahtia sisällissodan jälkeen, pitkittynyt ensimmäinen maailmansota raunioitti Euroopan ja Japani dominoi tyyntä valtamerta. Sivistys alkaa vasta nyt päästä jaloilleen, 30 vuotta sodan loppumisen jälkeen.

1962 (Reich, Reich-2) (Q6): Gombei Mizoguchin ja Tee-kue Siahin kotiaika. Toinen maailmansota päättyy epävarmaan tasapeliin, ja ainakin kuuden suurvallan kylmään sotaan.

1800-jotain (Kiina, Ming-3) (Q7): Kalau Qenein, Zhang Baojinin ja Olena Levishenkan kotiaika. Kiinalainen kulttuuri dominoi Eurooppaa. Erilainen historia ainakin 1600-luvusta, teknologia ja tiede jäljessä tunnettua 1800-lukua

1800-jotain (Rooma, Roma Aeterna) (Q6): Maasai-sotureiden, Ben Itzhak Zacheusin ja Marcus Rosson kotiaika. Rooman valtakunnan vuosi 2600, Rooman keisarikunta on merkittävä (merkittävin?) maailmanvalta. Erilainen historia viimeiset 2000 vuotta, tiede ja teknologia myöhäskeskiaikaa tai varhaista valistuksen aikaa.

1812 (Espanja, Armada-2) (Q6): Vladimir Pavelovichin, Georges Avacin ja Yasaman bint-Mehmetin kotiaika. Espanjan imperiumi hallitsee Eurooppaa, Amerikkoja ja Pohjois-Afrikkaa. Erilainen historia ainakin 150 vuotta. Tiede ja teknologia ovat menossa kovaa vauhtia eteenpäin.

1709 (Ming-2 / Welt Orient) - Su-chu Kohin kotiaika, maailma jossa portugalilaiset lähetyssaarnaajat saivat käännytettyä Kiinan Wanli-keisarin kristinuskoon 1600-luvun alussa. Kiinassa katolisuus on tärkeä uskonto, Kiinalla ja Euroopalla on hyvät kauppa- ja kulttuurisuhteet.

1634 (Brasovia): Kristzina Schlyterin ja Papataya Mukailovinan kotiaika. Romanialainen Brasovian kreivikunta on kasvanut 20 vuodessa mahtavaksi imperiumiksi teknologisten jättiharppausten avulla ja käy hyökkäyssotaa Germaniassa. Osmanien valtakunta etelämpänä pitää Brasoviaa tarkasti silmällä ja suhtautuu sen vakoojiin epäluuloisesti. Keräilijöiden vaikutusta teknologisessa edistyksessä on epäilty. Tarkka teknologian taso tuntematon, mutta teollistuminen on selvästi käynnissä.

1604 (Ausbruch) (Q3): Salaperäinen ranskalainen keisarinna on hallinnut Länsi-Eurooppaa jo yli 50 vuotta merkillisten taikakeinojen avulla. Tähän maailmaan siirtyminen vaatii epätavallisen paljon energiaa ja on esitetty veikkaus, että täältä saattaisi olla mahdollista tehdä useamman parakvanttitason loikkia.

1492 (Aavikko, Lucifer-2) (Q3): Massiivinen ilmastonmuutos on johtanut merenpinnan kohoamiseen. Ainakin päiväntasaajan seudut ovat täysin autioita. Infinity päivystää.

1450 (Jihad-2): Fatimah bint Sezudin, imaami Muammadin ja Deseyah bint Izlin kotiparalleeli. Arabialainen kulttuuri valloitti Euroopan ja synnytti sivistyneen löyhän imperiumin, jossa nyt koetaan teollistumisen ensimmäisiä askelia.

1400-jotain (MidgÃ¥rd): Hilde Kolbeinsdottirin, Eirik Ulfskalddin, Igjar Garaldovichin ja Gao Chunin kotiaika. Viikingit polttivat 800 vuotta sitten Konstantinopolin ja käytännössä hävittivät kristinuskon merkittävänä maailman vaikuttajana.

1218 (Welt Erste Reich, Friedrich) (Q3): SS:n löytämä aikalinja, jossa Infinity ei tiettävästi vaikuta ja jossa Pyhä saksalais-roomalainen keisarikunta on hieman tunnettua vahvempi

180 (Teknorooma, Rome-7) (Q4): Clavian| ja Kyknos Polidesin kotiaika. Rooman valtakunnassa on otettu laajasti käyttöön höyrykone ja siitä johdetut teknologiat.


CategoryMaailmat
There are 5 comments on this page. [Show comments]
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki