kiinalaisyhteisö


Coventryn kiinalaisyhteisö koostuu kymmenestä talosta, mutta ne muodostavat selkeän yhteisen blokin niin kielellisesti, hallinnollisesti kuin sijainniltaankin.

gao chunin talo


Kiinalaisyhteisön johto

Gao Chun - Kiinalainen oman kertomansa mukaan 1400-luvulta, talon pää ja ilmeisesti koko kiinalaisyhteisön epävirallinen hallitsija jolla on salassa Keräilijöiden taskutietokone. Gao Chunilla on melkoisesti omaisuutta ja vaikutusvaltaa yllättävissä paikoissa. Noin 40 vuotta.
 

Moy Yat-sen - Mongoli tuntemattomasta ajasta, Gao Chunin näyttävin taistelija ja ryhmänjohtaja.
 


xen xen


Li Pang - Gao Chunin airut ja adjutantti.
 

Lu Liao - Shou-Fengin kanssa samaan aikaan saapunut nuori kiinalainen opiskelija, toimi jonkin aikaa palvelustalossa mutta vallankaappausyrityksen yhteydessä päästi Moy Yat-senin ja hänen ryhmänsä sisään palvelustaloon ja siirtyi puolisonsa Shou-feng Tanin kanssa kiinalaisyhteisöön. Nyttemmin lähtenyt Gullfelliin.
 muitaDou-wan Jia - Eteläkiinalainen merimies, noin 25, matkusti Kotiinpaluulla.|
 


kuolleita


Po Pong - Merimies kaukaisesta historiasta, matkusti Kotiinpaluulla| ja menehtyi haaksirikossa.
 

Shou-Feng Tan - Entinen sotilas joka vaihtoi puolta Gao Chunin vallankaappausyrityksessä vaimonsa Lu Liaon kanssa. Muutamaa päivää myöhemmin sai kuolemantuomion petturuudesta, ja pakeni kylästä. Sotilaspartio sai hänet kiinni ja surmasi.
 

Tong Ru - Entinen sotilas joka vaihtoi puolta Gao Chunin vallankaappausyrityksessä. Muutamaa päivää myöhemmin sai kuolemantuomion petturuudesta, ja pakeni kylästä. Sotilaspartio sai hänet kiinni ja surmasi.
 
CategoryCoventry - CategoryTalot
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki