infinity


Vaihtoehtoinen nimi: Kotilinja
Ensiesiintyminen: aikalinjaa ei vielä nähty, kalustoa nähty jaksossa 1
Paikallinen aika: 2028 (Ayelan, Daryan, Julienin ja Leonidin kotiaika +18 vuotta)
Parakvanttitaso: 5
Täältä kotoisin olevia henkilöitä: Irina Mialewski (Infinityn erikoisjoukot), rouva Aguina (Infinity Security), Nu Maung-Maung (Infinity Security)

Pisimmällä tulevaisuudessa oleva tunnettu aikalinja. Pääasiassa tämä maailma tunnetaan sieltä käsin toimivan Infinity Unlimited -nimisen organisaation kautta.

infinity unlimited


Infinity Unlimited
Infinity Unilimited on hallinnut rinnakkaisiin aikalinjoihin matkustamisen ainakin vuodesta 2001 (lähde: Pauline Gale, Coventry). On spekuloitu, että he käyttävät tätä hankkiakseen itselleen luonnonvaroja ja olivat vuoteen 2013 mennessä rakentaneet itselleen niukkuuden jälkeisen yhteiskunnan (lähde: Infinityn työntekijän PDA:sta saatu tieto). Käytännössä koko tämän ajan he ovat myös kaapanneet ihmisiä rinnakkaisista ajoista Coventry-nimiselle| rinnakkaismaailmalle.

Infinity on väittänyt toimivansa YK:n mandaatilla (lähde: Irina Mialewski) ja kieltämättä sen logossa on viittauksia Yhdistyneisiin kansakuntiin. Sen teknologia ja historia muistuttavat nähdyiltä osilta paljon vuodesta 2009 kaapattujen kotiaikaa, tosin on mainittu että vuonna 2000 Yhdysvaltain presidenttinä oli Al Gore.

infinityn osastot


Näiden lisäksi Infinityllä on muitakin osastoja, joista on mainittu Survey (joka tekee ensipenetraatioita uusiin aikalinjoihin ja kartoittaa niitä), Contact (joka huolehtii yhteyksien rakentamisesta paikallisiin).

Echo Surveillancen tunnukset on toistaiseksi havaittu ainoastaan vuoden 2009 Arabiemiirikunnissa olleessa kontissa. Se keskittyy valvomaan kaiuiksi kutsuttuja aikalinjoja, eli aikalinjoja jotka eivät näytä eroavan lainkaan Infinityn omasta menneisyydestä.

Securityn tehtävä on toimia vartiointi- ja turvaamistehtävissä kaikissa Infinityn operaatioissa. Se on operoinut Coventryyn saapuvia kuljetuksia ja valvonut Dixie-2:n Heunggongissa olleen tukikohdan kuljettimen lähtöalustaa. Security on viime kädessä vastuussa Coventryn toiminnasta.

Special Operations on Infinityn sotilaallinen siipi perinteisellä komentoketjulla. Se lähetetään paikalle kun tarvitaan varsinaista aseistettua voimaa. Sen sotilaiden on havaittu tunkeutuneen Coventrylle murha-aikeissa. Erikoisjoukkojen sotilaat kantavat kentällä korkean teknologian taistelupanssaria ja järeää aseistusta.

Search and Rescue huolehtii pelastusoperaatioista. Se vaikuttaa olevan siviilihallinnollinen yksikkö, joka huolehtii aavikkomaailmassa olevasta hätäpelastustoiminnosta.

Communications oli vastuussa Dixie-2:n Heunggongin tukikohdasta ja Shiroi Hoshi -hotellista. Sen tehtävä on hoitaa valtaosa kuljetuksista rinnakkaismaailmojen välillä, sekä vastata Infinityn agenttien maailmojen sisäisistä viestintäyhteyksistä.

Justicen logo on nähty Shiroi Hoshin yhteydessä olevassa tukikohdassa. Se toimii Infinityn lainvalvontayksikkönä, ja sen työkenttään kuuluu maailmojenvälisten lainrikkojien metsästys. Mm. Coventrysta paenneet ovat Justicen etsittäviä.

infinityn teknologia


Vuoden 2028 teknologia on ilmeisen kehittynyttä. Lääketieteen puolella Infinityn etäpisteessä Coventryssa on pystytty regeneroimaan hampaita; oletettavaa on, että täysissä sairaalaoloissa Infinity pystyy vielä parempaan.


Tietotekniikassa käyttöliittymästandardi on nimeltään UMPUI (Ubiquitous Mobile Personal User Interface), yleisstandardi laitteille taskutietokoneista työpöytäjärjestelmiin. UMPUI perustuu käyttökokemuksen voimakkaalle personoinnille ja saman käyttöprofiilin mutkattomalle siirtymiselle laitteesta toiseen (lähde: Sonyn valmistaman UMPUI-kannettavan käyttöjärjestelmän tervetulotoivotus).


CategoryMaailmat - CategoryRyhmat
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki