tiedon talo


Coventryn johdon tieteelliset asiantuntijat. Asuvat hallintokartanossa.


Phil Corso - Tiedon talon nykyinen pää, myös Coventryn pääinsinööri, britti. Kotoisin samasta ajasta kuin Pjotr Pjotrovich ja Catherine d'Artois. Kunnianhimoinen ja aikaansaava.
 

Viktoria Hustveit - Geologi, kotoisin vuoden 1985 Norjasta. Johti Coventryn metallin- ja mineraalinetsintäoperaatioita, perusti Jernfellin| ja Gullfellin| kaivokset ja toimi kummaknin johtajana. Sosiaalisesti luotaantyöntävä ja mahdottoman vaikea ihminen jonka kanssa juuri kukaan ei tahdo olla tekemisissä. Entinen Rakentamisen talon pää, nimitettiin Tiedon taloon syksyllä 27 CL.
 

Malika Shefera - Apulaisinsinööri, alunperin Kazakhstanin neuvostotasavallasta kotoisin oleva vuodesta 1984 saapunut kolmikymppinen nainen. Oli heikkovirtainsinöörinä Kievin lähellä sijaitsevassa tutkimuslaitoksessa joka pyrki tutkimaan aikamatkustusta, saapui samalla kun sotilas Aleksei Stolin. Nimitettiin Tiedon taloon kesällä 27 CL.
 

Siddiqa al-Basra - Lääkäri, 60-vuotias irakilainen, sairaalan johtaja, saapui Coventrylle vuonna 4 CL. Jotkut epäilevät hänen olevan Keräilijä, epäilemättä yhteisön vaikutusvaltaisimpia henkilöitä tosin tuntuu olevan nykyisen hallinnon nujertama.
 

Pasquale Cuigini - Kirjanpitäjä, mukana ensimmäisessä ryhmässä joka Coventryyn tuotiin, Antonio Cuiginin poika.
 

Gokay Mandirali - Kielitieteilijä, turkkilainen. Kerännyt valtavan määrän aieistoa Coventryssa puhutuista kielistä.
 

William Stout - Eläintieteilijä, britti.
 


Aiemmin:

Jacques Artha - Insinööri, eteläafrikkalainen aseseppä. Menehtyi vuoden 27 kansannousussa.
 
CategoryCoventry - CategoryTalot
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki