etusivu

etusivu


image


"Corrupt, you corrupt,
and bring corruption to all that you touch.
Hold, you'll behold,
and be holden for all that youÂ’ve done.
Spell, cast a spell,
cast a spell on the country you run.
And risk, you will risk,
you will risk all their lives and their souls.

And burn, you will burn,
You will burn in hell, yeah you'll burn in hell.
You'll burn in hell, yeah you'll burn in hell for your sins."

- Muse, Take a Bow

 

Rinnakkaistodellisuuksien välillä matkaava Infinity Unlimited on yli 25 vuoden ajan jättänyt eri ajoista kaappaamiaan ihmisiä Coventry-nimiseen kylään maailmassa, jossa ei ole mitään muuta ihmisasutusta. Lopulta coventrylaiset kapinoivat, ja verisen taistelun jälkeen saivat Infinityn suostumaan vaatimuksiinsa. Infinity siirsi vankinsa pois tyhjästä maailmasta 1960-lukua elävään rinnakkaismaailmaan.

Infinity on sanonut aikovansa palauttaa kaikki kaapatut koteihinsa, mutta useimmat coventrylaisista eivät vieläkään luota vanhoihin vanginvartijoihinsa. Organisaatio on myös pyytänyt muutamaa coventrylaista tulemaan sille töihin, ja tarjoukseen on varovaisesti tartuttu. Infinityn agenteiksi ovat ryhtyneet coventrylaisten aiempi päällikkö Julien Levasseur, maailmojenvälisen matkustamisen tieteeseen perehtynyt Darya Rastegar sekä kaukaa menneisyydestä kotoisin oleva amerikanviikinki Hilde Kolbeinsdottir. Coventrylaisten vankina aiemmin ollut Infinityn sotilas Irina Mialewski on myös jäänyt tähän agenttiryhmään. Ryhmän tehtävänä on muodostaa parempia siteitä Infinityn ja coventrylaisten välille, mutta vielä ei kukaan tiedä miten tämä tarkalleen tapahtuu.


Pelityylin esittely
Jaksoluettelo
Hahmot
Sic Semper TV Tropesin tyyliin (ei välttämättä kauhean vakava)


CategoryMeta

There are no comments on this page. [Add comment]

Tilan tarjoaa Karmavector

Sic Semper on (C) Dare Talvitie 2009-. Se on roolipelikampanja, joka perustuu Steve Jackson Gamesin tuottamaan pelimateriaaliin ja käyttää GURPS 3rd Edition -säännöstöä. Asiantuntija-apua pelin luomisessa ovat toimittaneet Aleksi Airaksinen, Heikki Karttunen, Olli Kietäväinen, Anna Nummi ja Tommi Pontela.
Valid XHTML 1.0 Transitional :: Valid CSS :: Powered by Wikka Wakka Wiki 1.2