palvelustalot


Hallintokartanossa Päällikon taloa ja Tiedon taloa palvelevat ihmiset. Palvelustalojen (tai domus-talojen) henkilökunta koostuu lähes pelkästään naisista; nämä ovat johdon tai sotilaiden vaimot.

Palvelustaloja on neljä. Palvelushenkilökuntaa on yhteensä vajaat neljäkymmentä. He hoitavat kaikenlaisia tehtäviä hallintokartanon kunnossapidosta viestien kuljettamiseen ja logistiikkaan. He asuvat kaikki hallintokartanossa yhdessä puolisoidensa kanssa (tosin sotilaat asuvat ainakin puoliksi myös parakeissaan).

1. domus


1. domus vastaa koko palveluskunnan johtamisesta sekä hallintokartanon arkirutiineista.

Rocislawa Lucjan - Palveluskunnan pää, vuodesta 2 CL saakka Coventrylla ollut puolalainen jonka mies Tomasz perusti aikanaan Janoisen suden. Leski.
 

Josephine Bilic - Nuori eurooppalainen nainen joka osallistuu Taiteiden killan toimintaan. Kapteeni Taua Teuan puoliso.
 

Yasaman - Kolmekymmenvuotias mesopotamialaisshia Bagdadista vuodesta 1805. Konsuli Sayid bin Mohammadin puoliso. Kaveriaan Yahyaa maailmaa nähneemmän ja tasaisemman oloinen.
 

2. domus


Hallintokartanon arkirutiineja niinikään hoitava talo.

Nadzieja Lucjan - Talon pää, Rocislawan tytär ja Pasquale Cuiginin vaimo. Tarkka omasta asemastaan, katsoo tekevänsä arvokasta työtä.
 

Zoyeye - Aiemmin Bastognessa| asunut ranskalainen nainen, sotilaan puoliso.
 

Izegbe Kerekou - Itäafrikkalainen Osmanien valtakunnan etelärajalta 1200 A.H., Matthau Bankolen puoliso.
 3. domus


Aiemmin hallitsijan käytössä olevat palveluskunnan edustajat, nyttemmin siirretty sekalaisiin töihin.

Nagla bint-Sharbel - Talon pää, pohjoisafrikkalainen muslimi 1800-luvulta, sotilaan puoliso
 

Takhat - Egyptiläinen, Phil Corson vaimo.
 

Akiko Masamune - Vuoden 1997 Nipponin Edosta kotoisin oleva entinen "tutkiva" [sic]. Akiko toimi Shujio Kenjin hallinnossa palvelustalossa ja teknisenä avustajana mutta pakeni Tukulti-Ninibin noustessa valtaan ja palasi tämän vallan kaatuessa. On yrittänyt kehittää suunnitelmaa lähteä pois Coventrylta. On kaapannut kameralla varustetun robottikuoriaisen joka on oletetusti Keräilijöiden keino tarkkailla Coventrya.
 


4. domus


Muun Päällikön talon palvelijat.

Estelle Remy - Talon pää, monacolainen 30-vuotias tarjoilija ja laulaja, iloinen ja sosiaalisesti ulospäinsuuntautunut pienikokoinen nainen vuodesta 1934, sanoi vieneensä baarista kotiin väärän miehen ja heränneensä Coventrylla. Saapui vuonna 22, Leonidin asuinkumppani.
 

Emanuel Pahlen - Daryan ja Tiedon talon insinöörien tutkimusavustaja. Emanuel oli vasta 16 saapuessaan Coventrylle vuonna 20 CL. Pietarilaisen paronin poika vuodesta 1899, kiinnostunut astronomiasta.
 

Soo-kyung Ri - Korealainen 1950-luvulta, Chulsoon Jongin puoliso.
 Kuolleita:

Kristzina Schlyter - Unkarilainen 1600-luvulta, maailmasta jossa Brasovia valloittaa jättimäisillä sotakoneilla Eurooppaa. Aleksei Stolinin vaimo.
 CategoryCoventry - CategoryTalot
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki