coventryn kuolleet


Coventryn hyökkääminen oli hengenvaarallinen operaatio. Kylään lähti 25 taistelijaa sekä 6 ei-taistelijaa (Hilde, Sayid, Malika, Wibeke, Marie, Khemraj). Vaikka kaikki ei-taistelijat selvisivätkin elossa, 25 taistelijasta palasi ainoastaan viisi: Chulsoon Jong, Naio Veniri ja 3 makassarilaista palkkasotilasta.

vapautusjoukkojen kuolleet


 (image: http://sicsemper.karmavector.org/images/pangeran-puger.jpg) Pangeran-Puger - Viidakkoryhmän komentaja Majapahitin valtakunnasta MidgÃ¥rdin maailmasta, noin 1600-luvulta. Hurja sotilas, joka oli selvinnyt edellisestä yhteenotosta Erikoisjoukkojen kanssa ja elänyt metsässä sissinä sen jälkeen.
 

 (image: http://sicsemper.karmavector.org/images/anundus_skroppo.jpg) Anundus Skroppo - Skandianroomalainen kaksituhatvuotisesta Rooman valtakunnasta. Oli Scahtzgräber-asussa koettanut murhata Julienin ja karkoitettiin kylästä, mutta päätyi Infinityn miehityksen tullessa viidakkosissien mukaan.
 

 (image: http://sicsemper.karmavector.org/images/hunila.jpg) Hunila - Kivikautinen eurooppalainen metsästäjätär, joka oli mukana samassa murhahankkeessa kuin miehensä Anundus ja niin ikään viidakkosissien kanssa tämän matkassa. Menehtyi tiikerirobotin uhrina.
 

 (image: http://sicsemper.karmavector.org/images/iachimo_di_aspago.jpg) Iachimo di Aspago - Eteläeurooppalainen merenkävijä ja ristiretkeilijä, joka Coventryssa purjehti Ibis-laivalla Gullfelliin ja takaisin. Jäi viidakkosissien mukaan sen sijaan että olisi palannut kylään.
 

 (image: http://sicsemper.karmavector.org/images/igjar.jpg) Igjar Garaldovich - Venäjältä Tyynellemerelle päätynyt midgÃ¥rdilainen, Novaja Siperiyan talosta Gullfellin laivan kautta viidakkosisseihin joutunut.
 

 (image: http://sicsemper.karmavector.org/images/amir_sukarto.jpg) Amir Sukarto - Ei coventrylainen, vaan makassarilainen palkkasotilaskersantti Dixie-2:lta. 14 hänen mukanaan tulleesta 17 palkkasotilaasta menehtyi.

coventryn kylän uhrit


Coventryn kylässä kuoli 31 henkeä, ja lisäksi ainakin saman verran haavoittui. Tarinassa näkyneistä henkilöistä menehtyivät:

 (image: http://sicsemper.karmavector.org/images/hamaputri.jpg) Hamaputri - Ylpeä intialainen oli aiemmin Valayarin| talon pää ja riidanhaastaja. Hän komensi Gao Chunin sotilaita eturivistä, ja menetti lähes koko kiinalaisen partionsa.
 

 (image: http://sicsemper.karmavector.org/images/ben_itzhak.jpg) Ben Itzhak Zacheus - Talonsa pää ei jättänyt kotiaan tai kirjastoaan.
 

 (image: http://sicsemper.karmavector.org/images/muago_ayez.jpg) Muago Ayez - Toinen 1400-luvun portugalilaisista sotilaista, jotka raiskasivat Layetta Pfimlinin tämän ollessa vankina. Hän ei ollut enää Gao Chunin valtakaudella sotilas, mutta taisteli silti Infinityä vastaan kirveillä ja kuokilla.
 

 (image: http://sicsemper.karmavector.org/images/olena.jpg) Olena Levishenka - Novaja Siperiyan iloinen juutalaisnainen menehtyi luotiin, joka tuskin oli tarkoitettu hänelle.
 

 (image: http://sicsemper.karmavector.org/images/pietro_carnera.jpg) Veli Pietro - Urhea klemenistimunkki, Josef Madaccin toveri ei rakastanut Infinityä. Maallikkoveli oli taistellut omassa ajassaan brasovialaisia vastaan, ja Coventrylla oli valmis uhmaamaan niin Tukulti-Ninibiä kuin Infinityäkin.
 

 (image: http://sicsemper.karmavector.org/images/hamman_al-kamaz.jpg) Hamman al-Kamaz - Sotimisesta jo luopunut aiempi 2. vigilin päällikkö, joka oli menettänyt vaimonsa Tukulti-Ninibin vallan kaatuessa.
 

 (image: http://sicsemper.karmavector.org/images/matt_white.jpg) Matt White - Fort Worthin talon pää, Pauline Galen mies, teksasilainen joka surmasi kaksintaistelussa päällikkö Eirik Ulfskalddin kauan sitten, Coventryn miehityksessä sotilaisiin nimitetty ja Gao Chunin päällikkyyden koittaessa sieltä pois heitetty.
 

 (image: http://sicsemper.karmavector.org/images/steve_hoss.jpg) Steve Hoss - Matt Whiten talotoveri, australialainen samasta maailmasta kuin Schatzgräberit ja Walter Huggel, aikanaan yksi Leonidin possesta joka toimi viestinviejänä taistelussa Coventrylla.
 

 (image: http://sicsemper.karmavector.org/images/josephine_bilic.jpg) Josephine Bilic - Palvelija, näyttelijä, Taua Teuan leski ja Mizidan agentti, Josephine joutui ristituleen etsiessään tietä ulos kylästä.
 

 (image: http://sicsemper.karmavector.org/images/tolutau.jpg) Toluta'u - Esihistoriallinen Tyynen valtameren mies, joka purjehti tarvittaessa kanootilla yksin Gullfelliin. Hän ei koskaan ymmärtänyt tuliaseita.
 

 (image: http://sicsemper.karmavector.org/images/mushir_sharudi.jpg) Mushir Sharudi - Pelottava persialainen, Yahya Hamin ex-mies, joka lähetti koko muun talonsa evakuoitavien joukossa pois Coventrylta ja jäi kylän kenties ainoaksi shiiamuslimiksi. Oli tuskin kaukana taistelusta.
 

 (image: http://sicsemper.karmavector.org/images/marcus_rosso.jpg) Marcus Rosso - Roomalainen keksijä, joka oli valmis rakentamaan raketteja ja kuumailmapalloja. Rakentamisen talo oli valmistanut dynamiittia ja kun taistelu Coventrysta alkoi, lähes koko talo oli viemässä räjähteitä tai rakentamassa barrikadeja.
 

 (image: http://sicsemper.karmavector.org/images/roberto_miladini.jpg) Isä Roberto - Coventryn katolisten kunnioittama lempeä pappi 1600-luvulta. Miladini ei milloinkaan turvautunut väkivaltaan, ei edes oman henkensä ollessa uhattuna.
 


Lisäksi menehtyivät mm. Morty Pibin vaimo Chapawin, Sarah Baumin mies Kilahote, kiihkeän saudiarabialaisen Hamal bin-Kayaalin vaimo Izidhar ja Kum-ja Ahnin entinen mies On-jin Kim.CategoryTausta - CategoryCoventry
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki