036: Taistelukenttä


<-- 035: Rubikon - 037: Avaruusjuna -->

"Coventry oli alusta lähtien valtava virhe, ja minä aion korjata sen."
- kapteeni Paul Wekessa, Infinityn erikoisjoukot

 


Torstai, 2.11. 1967, Pahangin itärannikko, Dixie-2


Pahangin itärannikkoAamunkoitteessa suuri rahtivesitaso laskeutuu mereen Dungunin kylän etelälaidan liepeille. Paikallaoleva raskas kuljetuskalusto rakentaa nopeasti pioneerisillan vesitason luo, ja Ming-2:n Nanjingista noudettu suuri Infinityn kuljetin siirretään maihin. Kuljettimen kylkeen on maalattu kiinalaisen logistiikkayrityksen logo. Massiivien operaatio on täyttänyt hiljaisen kalastajakylän vilinällä, ja paikalliset lapset katsovat ihmeissään.

Operaation vetovastuuseen on päätynyt Cam-Hong Trung, apuna Ayela, Franz Möhler ja puolivastahakoinen Mizida. Aleksei Stolinin katoaminen Ming-2:n Nanjingiin on osunut häneen pahasti, ja hänen normaali aikaansaavuutensa on heikentynyt.

Coventrylaiset rakentavat suuremmalle kuljettimelle pikaisen suojan ja peittävät sen sisäpinnan kanaverkolla estääkseen kuljettimen lähdön signaalin havaitsemisen. Pieni kuljetin viedään kuorma-autolla viidakkoon, ja sillä aletaan kuljettaa ensimmäisiä joukkoja Coventrylle. Pangeran-Pugerin ryhmä on lähdössä ensimmäisenä; heidän tehtävänsä on sovittuna hetkenä ampua alas Coventryn valvontailmapallot ja sen jälkeen tuhota toinen kylän robottitiikereistä. Chulsoon Jong on tuonut Makassarilta 17 palkkasoturia: kokonaista komppaniaa hän ei ole pystynyt palkkaamaan, mutta runsaan puolijoukkueen kyllä. Palkkasoturit on jaettu kahteen ryhmään, ja molemmilla on todella vaarallinen tehtävä. Toista ryhmää johtaa paikallinen kersantti Amir Sukarto, toista Chulsoon itse.

Infinityn kuljettimesta ryövätty hopea vaihtaa omistajaa ja paikallisilta asekauppiailta hankitaan kalustoa. Infinityllä tulee kuitenkin olemaan lukumäärällinen sekä teknologinen yliote; coventrylaisilla on puolellaan vain yllätysetu sekä Aleksei Stolinin arvio siitä, että Infinityn niinsanotut erikoisjoukot ovat lopulta varsin onnettomia sotilaita. Suunnitelma ei myöskään vaadi selvää aseellista voittoa Infinitystä, mutta komentopaikalla fiilikset eivät kuitenkaan ole suunnattoman optimistiset.

Samalla kun Malika siirtää pikkukuljettimella sotilaita Dungunin kyläpoliisi nimeltä Fook saapuu moottoroidulla polkupyörällään juttelemaan coventrylaisten kanssa. Hän haluaa vain vilkaista coventrylaisten papereita sekä nähdä kylään tuodun rahtikontin. Fook ei suhtaudu kylänsä vieraisiin vihamielisesti: aseet ja palkkasoturit pidetään poissa hänen näkyvistään, ja hän näkee vaan monikansallisen hankkeen joka tuo hänen kyläänsä melkoisesti liikevaihtoa. Ayela näyttää konstaapelille paikkoja ja juttelee tämän kanssa; Fook kehottaa coventrylaisia ottamaan häneen yhteyttä jos he tarvitsevat jotain.

Coventry, lauantai 29.10. 28 CL


Coventryn rannikkoseutuEnsimmäisen sissiryhmän mukana Coventrylle ovat saapuneet myös Hilde ja Sayid. Pienen kuljettimen saapumispaikalta he taivaltavat varustesäkit selässään 10 kilometriä viidakon halki, ja saapuvat kylän reunaan alkuillasta. Ihmiset ovat yhä työssä pelloilla. Varusteet jäävät viidakon reunaan, ja paikallisittain pukeutuneet tulokkaat hiipivät coventrylaisten sekaan. He vaihtavat pari sanaa Sarah Baumin kanssa. Hilde kertoo Sarahille, että coventrylaisten vapautus on alkamassa, ja Sarah on saman tien valmis lähtemään. Häntä kehotetaan kuitenkin vasta viemään sanaa eteenpäin luotetuille kyläläisille.

Peltojen jälkeen on aika siirtyä sisään kylään. Portin edessä seisovan tiikerirobotin ohi kulkeminen on hermostuttava kokemus, mutta lopulta robotti ei kiinnitä kahteen tulokkaaseen mitään huomiota. Hilde ja Sayid pääsevät sisään kylään ja saavuttavat kiinalaiskorttelin. Pian he ovat Coventryn päällikkö Gao Chunin vastaanottohuoneessa.

Gao Chun antaa tapansa mukaan kaikkitietävän ja hieman huvittuneen vaikutelman, mutta hänen henkilökuntansa ovat selvästi ällistyneitä tulokkaiden saapumisesta. Hilde ja Sayid ovat tulleet pyytämään Coventryn päällikköä liittymään mukaan pian alkavaan taisteluun Infinityä vastaan.

Gao Chun kuuntelee kaksikon toiveet sekä suunnitelman päärungon, joskin yksityiskohtia hänelle ei paljasteta. Coventryn vartijat ovat nykyään hänen komennossaan, ja näistä olisi paljon hyötyä asioiden alkaessa tapahtua. Kuultuaan tulokkaiden pyynnön päällikkö sanoo, että ilman sopivia aseita mistään taistelusta ei tulisi mitään, mutta jos kapinalliset voisivat aseistaa hänen sotilaansa, hän voisi harkita asiaa. Sitten hän vetäytyy keskustelemaan avustajiensa kanssa. Hilde ja Sayid ohjataan sivuhuoneeseen. He luottavat siihen, ettei kiinalainen ole ilmiantamassa heitä Infinitylle; ainakin hän on pitänyt näiden saapumisen tiukasti vain parin henkilön tiedossa. Hilden palvelijatuttu Zoyeye näyttää siirtyneen Gao Chunin palvelukseen ja kyselee ystävältään vieraista maailmoista.

Toinen Gao Chunin neuvonantajista on Pei-chin Hockin vaimo Yee Xoawei. Hän saapuu vaivihkaa juttelemaan Hilden ja Sayidin kanssa. Yee kertoo, että Infinity on paikantanut Gao Chunin vanhimman pojan tämän kotimaailmasta, ja tuonut päällikölle kuvia, kuulumisia ja nauhoitteita tästä. Gao Chun pelkää, että Infinity kostaa tälle jos Coventryssa tapahtuu jotain. Yee on itse täysin Infinityä vastaan taistelemisen kannalla, ja on valmis radikaaleihinkin toimenpiteisiin jotta Gao Chun ei asettuisi tielle.

Ainakaan heti mihinkään kavalaan ei ryhdytä, mutta Hilde paikantaa norjalaisen entisen heilansa Sigur Hästin, joka toimii edelleen Coventryn sotilaana. Alkukantainen Häst ei juurikaan ymmärrä tuliaseista, mutta ei selvästikään ole turhan lojaali kiinalaiselle herralleen, ja on myöskin valmis lähtemään taisteluun Infinityä vastaan.

Sayid jää neuvottelemaan kiinalaiskortteliin, Hilde lähtee muualle. Pimenevässä illassa hän kulkee kylässä tapaamassa tuttujaan ja viemässä näille sanaa siitä, mitä pian alkaa tapahtua. Infinityn raskaasti panssaroidut sotilaat eivät kiinnitä häneen sen enempää huomiota kuin muihinkaan coventrylaisiin. Myöhäisillan aikana Hilde lähettää Sigur Hästin, Pjotr Pjotrovich Zilin ja Hage Stegg -nimisen eteläamerikkalaisen turvamiehen uimaan ulos kylästä viidakon laitaan, paikkaan jonne hän ja Sayid jättivät tarvikelastinsa.

Sunnuntain vastainen yö


Puolenyön aikoihin viidakosta kuuluu laukauksia. Coventryn päällä leijuvat ilmapallot saavat osumia Naio Venirin ja Piri Henaren tarkoista laukauksista, ja vajoavat maahan. Infinityn sotilaat asettuvat taisteluasemiin, mutta olettavat selvästi että kyseessä on vain viidakossa majailevien sissien uusin häiriköintiyritys, vaikka tosiasiassa heidän kykynsä havaita saapuvia kuljettimia 40 kilometrin päähän on nyt rampautettu. Toinen robottitiikereistä avaa pellon puoleisen portin ja juoksee siitä ulos viidakkoon jahtaamaan ampujia. Hilde näkee, että viidakon puoleisesta portista viiden hengen ryhmä Infinityn sotilaita lähtee myös viidakkoon, mutta on varmaa, että robottitiikeri löytää ampujat ensin.

Viidakossa Pangeran-Pugerin ryhmä on saanut ilmapallot ammuttua, ja tietää nyt robottitiikerin olevan tulossa heitä kohti. Ensimmäiseksi sen lähelle osuu Hunila, joka pakenee sitä lyhyen matkaa, mutta tiikerin tulitus kaataa hänet. Anundus Skroppo näyttäytyy mekaaniselle pedolle seuraavaksi, juoksuttaa sitä vähän aikaa, ja sitten Naio Veniri saa robotin tähtäimeensä. Infinityn kiväärin luodit eivät sen panssariin tehoa, mutta robotti jättää Anunduksen takaa-ajon ja lähtee Naion perään. Sen pikatykin sarja leikkaa puita ja Naio haavoituu sirpaleista. Hän juoksee hetken, ja sitten Piri Henare saa pedon huomion puoleensa. Maorimetsästäjä juoksee täyttä karkua viidakkoon, läpi sissien aiemmin päivällä sinne hautaaman panssaritorjuntamiinoitteen. Kun tiikeri saavuttaa miinakentän, Pangeran-Puger laukaisee sen, ja hirmuinen räjähdys tuhoaa robotin.

Saarella 20 kilometrin päässä rannikosta coventrylaisten pieni kuljetin ilmestyy Coventryn maailmaan Dixie-2:lta. Sen tietokone varoittaa kriittisestä huoltotarpeesta, mutta kuljetinta ohjaava Darya ei jää varoituksia kuuntelemaan. Hän nostaa ulkoantennin pystyyn ja tarkkailee lähiseutua. Mitään merkkejä ohjusiskusta tai muusta havainnosta ei tule - Infinity ei ole nähnyt kuljettimen saapumista.

Kahdesta Coventryn lähellä sijaitsevasta saaresta Darya on valinnut saapumiskohteeksi pienemmän. Kiikarit näyttävät, että suuremmalta saarelta näkyy heikkoa sähkövalon kajoa. Somoukil Paramita, Alvaro Quiroga ja Savang Phouma nousevat kuljettimesta, mukanaan kumivene ja perämoottori. He vievät sen nopeasti rantaan ja ylittävät puolen kilometrin mittaisen salmen.

Suuremmalla saarella Julien Levasseur on käynyt nukkumaan kuplatalossaan. Hän herää ääniin ikkunansa ulkopuolella, ja avatessaan ovensa kohtaa maastopukuihin sonnustautuneet coventrylaiset. He sanovat tulleensa auttamaan Julienin pakoon. Tyrmistyksensä läpi Julien sanoo, että asia ei ole aivan näin yksinkertainen, ja kertoo näille nilkkarenkaasta joka valvoo hänen liikkeitään. Kukaan saapuneista ei ole tekniikka-asiantuntija, joten Julienille annetaan kenttäradio jolla hän saa yhteyden Daryaan. Tämän kaltaiseen tilanteeseen on varauduttu. Darya ottaa työkalupakin kuljettimesta, ja Savang Phouma lähtee kumivenellä noutamaan häntä.

Kilometrin päässä Coventryn kylästä suuri kuljetin saapuu Dixie-2:lta. Sitä operoi Malika, ja hänen miehistönään ovat Marie Gatteaux, Wibeke Dekkers sekä pari muuta coventrylaista. Lähialue todetaan autioksi. Konepistoolilla aseistautunut Wibeke jää lähivartioon, muut lähtevät muodostamaan löysää ihmisketjua kylän suuntaan.

Kylässä Hilde on lähtenyt liikkeelle. Hänkin on uinut pois Coventrysta pellon suuntaan, ja yhyttää lähettämänsä kolmikon varustekätkön luona. Nämä ovat kaivaneet kiväärejä esiin ja ovat valmiina toimintaan. Viidakosta kylän pohjoispuolelta kuuluu laukauksia - ei Infinityn aseiden teräviä vihellyksiä, vaan Dixie-2:lta tuotujen rynnäkkökiväärien pauketta. Sissit ovat kohdanneet Infinityn metsään lähteneen partion.

Pellonpuolen portti on auki, ja toinen Infinityn robottitiikeri tarkkailee peltoa. Hilde on komentamassa ryhmäänsä lähtemään viidakkoon liittymään taisteluun Infinityn sissejä vastaan, mutta Hage Steggin mielestä ajatus on pähkähullu. Infinityllä on yönäkölaitteet ja 2020-luvun aseet, Hilden ryhmällä on pelkästään 1900-luvun puolivälistä tuotuja rynnäkkökivääreitä. Stegg ja Hilde käyvät kiivasta väittelyä, eivätkä tajua pysyä matalana. Yhtäkkiä valojuovat leikkaavat pimeyden halki ja Steggin rintakehä repeää. Infinityn robottitiikeri havaitsi hänet satojen metrien päästä, ja leikkasi hänet miltei kahtia pikatykillään.

Hilde maastoutuu salamannopeasti. Robottitiikeri lähtee syöksymään kylästä viidakossa piileksijöitä kohti. Sen kulku kuitenkin katkeaa, kun toisesta kohdasta metsän reunaa sitä kohti ammutaan raketteja. Chulsoon Jongin ryhmä on saanut robotin tähtäimeensä sen lähdettyä kylän muurien suojasta, ja koettaa tuhota sen panssarinyrkeillään.

Robotti on kuitenkin aivan liian nopea jäädäkseen alkukantaisten rakettien maaliksi. Se väistää kaksi, ampuu kolmannen ilmasta, ja vaihtaa kohteekseen panssairitorjuntaryhmän. Valojuovaluoteja ampuen se syöksyy viidakkoon näiden kimppuun.

Hilde kerää jäljelläolevat kiväärit ja käärii ne öljykankaaseen. Pjotr Pjotrovich jää metsän reunaan vahtiin, hänelle näytetään suunta kohti rahtikuljettimen saapumispaikkaa. Tuliaseisiin tottumaton Sigur lähetetään Coventryn porttia kohti. Hänen saavuttaessaan kylän Infinityn vartijat pysäyttävät hänet ja painivat hänet maahan. Samaan aikaan Hilde on livahtanut veteen ja kahlaa takaisin kylään.

Vedessä häntä vastaan tulee coventrylaisia. Sana on kiertänyt, ja neuvokkaimmat kyläläiset ovat pakenemassa. Hilde opastaa heitä Pjotr Pjotrovichin luo, josta he voivat jatkaa matkaa kohti kuljetinta. Hän itse suuntaa kiinalaiskortteliin jakamaan puoli tusinaa kivääriään. Ammunnan alkaessa Gao Chun on valinnut puolensa, ja hänen sotilaansa tarttuvat aseisiin ja lähtevät taistelemaan kylässä partioivia Infinityn sotilaita vastaan. Sayid jää kiinalaiskortteliin toimimaan yhteyshenkilönä, Hilde lähtee ulos osallistumaan taisteluun.

Pangeran-Pugerin ryhmä on hiipinyt pellon laidan muurin tuntumaan. Robottitiikerin tuhoamisen jälkeenkin heillä on jäljellä runsaasti räjähteitä. Nopeasti he virittävät pommit Coventryn pellon puolen aitaan, ja räjäyttävät ne. Dynamiitti lennättää paaluaidan kappaleiksi, ja sen sisäpuolella vartioineet Inifnityn sotilaat jäävät aidansirpaleiden alle. Yhtäkkiä Coventry on täysin auki pellon suuntaan, ja Pangeran-Pugerin joukkueen tulitus pitää Infinityn sotilaat matalana. Ristitulesta välittämättä coventrylaisia lähtee pakenemaan kylästä kohti peltoa ja kuljetinta.

Kylässä on alkanut täysi kaaos. Coventryn sotilaat ampuvat Infinityn väkeä, jotka ovat täysin yllättyneitä tästä käänteestä: vaikka heidän panssarinsa ovatkin vahvoja, on Dixie-2:lta tuodut aseet valittu korkean läpäisytehon mukaan. Erikoisjoukot eivät ole haavoittumattomia, muutama saadaan tuhottua ja heiltä otetaan aseita jotka eivät kuitenkaan coventrylaisten käsissä toimi. Joka tapauksessa monet coventrylaiset ovat tajunneet vallankumouksen alkaneen, ja käyvät Infinityn sotilaita vastaan kaikella kättä pidemmällä mitä suinkin löytävät. Hilde kohtaa pimeydessä Rakentamisen talon Lavro Kravtsivin, jolla on mukanaan iso määrä dynamiittia; Infinityn lopetettua kaikki kiintoisat rakennustoimet ei talolla ole kuulemma ollut mitään muuta tekemistä kuin valmistaa räjähteitä sitä päivää varten, kun niitä tarvittaisiin. Lavro jättää dynamiitin sotilaille ja lähtee itse kuljetinta kohti.

Saarella Darya on saavuttanut Julienin. Riemukkaan jälleennäkemishalaamisen jälkeen palataan käytännön ongelman pariin. Julienin nilkassa oleva rengas on kovaa muovia ja vailla mitään ilmeisiä keinoja avata tai deaktivoida. Lopulta päädytään arvioon, että se on vaan sahattava rikki. Infinity Securityn turvavälinettä on tuskin suunniteltu tappamaan vankia, tai näin Julien ainakin epäilee. Hän tuo kuplatalostaan Infinityn ensiapulaukun ja puree nahkaan käärittyä keppiä. Alvaro Quiroga pitelee häntä aloillaan ja Somoukil alkaa sahata hänen nilkkarengastaan poikki.

Rengas alkaa nopeasti päästää varoitusääntä. Sitten se antaa Julienille tuskallisen sähköiskun joka taittaa hänet kaarelle. Hänen auttajansa on eristetty, mutta sätkivä ja refleksiliikkeillä pakoon pyrkivä mies on työläs pitää paikallaan. Kaikki neljä tarvitaan pitelemään hänestä kiinni samalla kun riuska borneolainen sahaa renkaan läpi. Iljettävä palavan muovin haju ja savu leviää renkaasta samalla kun sähköiskut ravistelevat Julienia. Sitten rengas ampuu kipinäsuihkun ja lakkaa toimimasta. Somoukil saa sen katkaistua ja palaset heitetään pois. Julienin jalka punertaa ja hän on puolitajuton, mutta hänen sydämensä ei ole pysähtynyt.

Pelastajat kantavat Julienin kumiveneeseen ja ylittävät salmen. Julien on vaatinut kuplatalosta mukaan kirjoittamansa muistiinpanot, sekä radiolaitteen jonka hän on onnistunut virittämään jollekin Erikoisjoukkojen käyttämistä taajuuksista. He pakkautuvat kuljettimeen - nyt omilla jaloillaan pysyvä Julien nousee siihen viimeisenä. Sen jälkeen Darya aktivoi laitteen, joka katoaa Dixie-2:lle.

Viidakossa ensimmäiset coventrylaiset ovat saavuttaneet rahtikuljettimen. He ovat märkiä ja peloissaan, ja heidät komenntaan pakkautumaan tiiviisti sisään. Väkeä tulee ryppäissä, mutta nopeasti suuri kuljetin on ahdettu aivan täyteen. Sen ovet suljetaan, ja Malika vie sen takaisin.

Dungun, Dixie-2


Dixie-2:lla kello on vasta iltaseitsemän kun Daryan kuljetin saapuu. Lontok Rozadillon komentama kevyt rahtilaiva nostaa sen nopeasti kannelleen, ja joukkue palaa Dunguniin. Julien otetaan riemukkaasti vastaan niin veneessä kuin maissakin. Melkein heti heidän saapumisensa jälkeen myös rahtikuljetin ilmestyy, ja viisikymmentä vapautettua coventrylaista purkautuu uuteen maailmaan.

Johtoryhmä on valmistanut nopean prosessointikeskuksen, jossa kerätään tulokkaiden nimet ja mahdolliset vammat. Pari on lievästi haavoittunut paetessaan, ja heidät lähetetään ensiapuun. Kuljetin tekee itsetarkistusta samalla kun dieselgeneraattori lataa sen akkuja. Tämän kaiken keskellä Malika löytää saapuneiden joukosta miehensä Lavron, joka selvisi viimeisten joukossa kuljettimen kyytiin. Kaksikko lentää toistensa syliin yli vuoden erossaolon jälkeen.

Komentokeskuksessa kerätään tilanneraporttia Coventryn päästä kylästä paenneiden kuvauksen perusteella. Infinity on varmasti jo oivaltanut, että kyseessä ei ole pelkästään sissihyökkäys, mutta Erikoisjoukot ovat varovaisia taistelijoita ja menettivät ensimmäisen robottitiikerinsä heti alkumetreillä. Gao Chunin sotilaiden liittyminen taisteluun on ostanut operaatiolle aikaa. Kuitenkin toisen robottitiikerin kohtalo on tuntematon. Chulsoon Jongin ryhmän tehtävä oli tuhota se raketinheittimillä, mutta tämä tehtävä oli alusta alkaen vaarallinen ja vaikea, ja kertomukset raketteja väistelleestä tiikeristä huolestuttavat kaikkia.

Kyläläisten mukana on tullut hyvä uutinen siitä, että Coventryn joukoilla ei kaiken aikaa ole kuljetinta vaan sellainen saapuu aina kahdentoista tunnin välein. Seuraavaan tarkistuskäyntiin on vielä kuusi tuntia. Sittenkin komentokeskuksessa jotkut ovat synkkinä: ei näytä mitenkään mahdolliselta saada kaikkia coventrylaisia ulos, ellei jollain keinolla Infinityn komentokeskuksta saada vallattua.

Coventry, yö


Coventryn palaneen hallintokartanon kivijalan päällä on Infinityn moduuleista rakennettu komentokeskus, jonka olennaisimmat osat ovat kivijalan sisällä. Sen lähelle ei coventrylaisilla ole mitään asiaa: konekiväärituli pitää kumoukselliset kaukana. Toista tiikerirobottia ei ole näkynyt eikä sen pikatykin ulvontaa ole kuulunut pitkään aikaan.

Jotenkin Infinityiltä viedyt kiväärit ovat alkaneet toimia myös coventrylaisten käsissä. Hilde on napannut kaatuneelta Infinityn sotilaalta kypärän ja livahtanut sairaalaan. Sinne on tuotu haavoittuneita siviilejä, ja Siddiqa al-Basra on juuri aloittamassa leikkausta. Terveyden talon väki on halutonta lähtemään, mutta Hilde sanoo että pian heitä tarvitaan enemmän toisaalla.

Siirtyessään sairaalasta ulos Hilde kuulee kypärän radiosta pätkiä Erikoisjoukkojen keskustelusta. Tästä käy ilmi, että Infinityn omien kiväärien tietokoneistettu oman tulen estojärjestelmä on yhä päällä - vaikka kiväärit näyttävät coventrylaisilla toimivan, ne eivät ammu jos niiden kohteena on Infinityn panssaroitu sotilas. Infinity käyttää tätä tietoa paikantaakseen aseistettuja coventrylaisia ja tuhotakseen niitä vailla pelkoa, että heitä voitaisiin ampua takaisin. Hilde lähettää nopeasti tiedon tästä leviämään eteenpäin.

Kylän räjäytetyn aidan tuntumassa Infinityn viidakossa ollut osasto on ajanut coventrylaiset tiehensä ja tunkeutuu nyt kyläään. Viestinviejä kertoo Hildelle, että Infinity on alkanut ampua coventrylaisia riippumatta siitä, ovatko nämä aseistettuja vaiko eivät. Puolen tusinaa Erikoisjoukkojen sotilasta työntyy pellolta kylään ja ampuu kaikkea mikä liikkuu sekä sytyttää coventrylaisten talot tuleen saapuessaan.

Hilde johdattaa Rakentamisen talon Fatimah bint-Sezudin kylän pohjoisportin luo. Fatimah on ottanut Rakentamisen talon dynamiittia ja aikoo räjäyttää paaluaitaan aukon. Aidan toisella puolella on miinakenttä, mutta siitä huolimatta coventrylaiset tarvitsevat toisen pakoreitin kylästä. Samalla kun Fatimah jää virittämään räjähteitä Hilde etenee kylän etelälaitaa kohti. Sitten hän näkee kaksi aidan viertä kulkevaa Infinityn sotilasta, välissään vangiksi otettu Chulsoon Jong.

Hilde koettaa kiertää sotilaiden taakse, mutta hänen kulkunsa pitää ääntä ja Erikoisjoukot valpastuvat. Nopeasti Hilde piiloutuu viereiseen taloon, jonka isäntä Ben Itzhak Zacheus on vielä kotonaan, suojelemassa kallista kirjastoaan. Infinityn sotilaat ampuvat Hildeä talon läpi, mutta osuvat vain Ben Itzhakiin. Rabbi jää valittaen makaamaan lattialle. Hilde kuulee radiosta aikeen tyhjentää talo kranaatilla, ja pakenee ikkunasta. Toinen Infinityn sotilas on kuitenkin hänen tiellään, ja hän saa osuman tämän kivääristä. Hän tuupertuu maahan ja hänen tajunsa himmenee. Kaukaa kuuluu jysähdys kun Fatimah bint-Sezudin dynamiitti räjäyttää kylän paaluaidan.

Infinityn komentopaikka


Ylikersantti GervaasChulsoon Jong on menettänyt miltei koko ryhmänsä. He onnistuivat tuhoamaan Infinityn robottitiikerin, mutta melkein heti sen jälkeen kohtasivat Erikoisjoukkojen viidakkoryhmän. Chulsoon ei haavoittunut pahasti, mutta ylikersantti Suzaan Gervaas sai hänet vangiksi.

Ylikersantti Gervaas ja toinen Erikoisjoukkojen sotilas kuljettavat hänet kaaoksen vallassa olevan kylän halki entiselle hallintokartanolle. Hänet viedään sisään kivijalan uudistetusta ovesta, ja pian hän päätyy kasvokkain kylän todellisen johtajan kanssa. Infinityn erikoisjoukkojen kapteeni Paul Wekessa tarjoaa hänelle savukkeen, ja kuulustelee häntä tovin.

Kapteeni WekessaHuolimatta ulkona raivoavasta taistelusta kapteeni Wekessa ei ole huolissaan. Chulsoon syyttää häntä aseettomien murhaamisesta, ja kapteeni sanoo ainoastaan kukistavansa väkivaltaista kapinaa. Hän antaa sulkea Chulsoonin hallintokartanon tyrmään. Chulsoon on sellissään yksin, muttei ole ainoa vanki - viereisessä sellissä Diet Thuan -niminen vietnaminamerikkalainen 1970-luvulta haluaa kuulla mitä tapahtuu. Kun Chulsoon kertoo Infinityn erikoisjoukkojen murhaavan siviileitä, Diet Thuan purskahtaa ulvovaan itkuun.

Dungun, Dixie-2


Malika on saanut tuotua toisen lastin coventrylaisia, ja on palaamassa takaisin hakemaan kolmatta. Toisen lastin viimeiset tulokkaat olivat kertoneet Infinityn avanneen tulen siviileitä kohti, ja tämä on järkyttänyt komentokeskuksen väkeä. Tähän saakka Infinity on taistellut hyvin siististi, mutta nyt tilanne kylässä on muuttumassa teurastukseksi. Lisäksi taistelu kylässä on kääntynyt kapinallisten tappioksi, ja Infinity näyttää olevan valmis tuhoamaan koko kylän. Malikan mukana lähtee Coventrylle vetäytymiskäsky sinne vielä jääneille sotilaille, sikäli kun heistä jotkut ovat vielä elossa.

Julien ei tahdo uskoa Infinityn heittätyneen näin raaoiksi. Hän arvelee Coventrya hallitsevien Erikoisjoukkojen toimivan täysin käskyjen vastaisesti, ja tahtoo päästä neuvottelemaan Infinityn kanssa. Erikoisjoukoille puhuminen olisi turhaa - mutta sitten hän muistaa raportin, jonka mukaan Dixie-2:n Des Moinesissa on Infinityn tukikohta. Daryalla on tallella jopa tukikohdan osoite. Darya ja Julien lähtevät jeepillä Dungunin kylän ravintolaa kohti soittaakseen kaukopuhelun Amerikkaan. Varttitunnin he jäljittävät yhteystietoja, mutta lopulta ainoa tulos on, että White Starin Des Moinesin toimisto on lopettanut toimintansa keväällä, ja sen puhelinlinja on suljettu. Ketään Infinityyn viittaavaakaan ei tavoiteta. Julien vajoaa epätoivoon.

Komentokeskukseen saapuu säikähtänyt viestinviejä, joka kertoo ulkopuolella olevan Japanin laivaston upseerin joka vaatii puhua vastuussa olevan henkilön kanssa. Hetken hämmästelyn jälkeen Mizida ja Ayela astuvat ulos kuullakseen, mistä oikein on kysymys.

Luutnantti IwasaUlkona odottaa Japanin laivaston univormuun pukeutunut kolmikymppinen mies ja hänen adjutanttinsa. Mies vaatii Japanin keisarin nimeen käynnissä olevan operaation johtajaa välittömästi antautumaan ehdoitta ja luovuttamaan kaikki koneet, aseet sekä henkilöt Japanin keisarin armoille. Ympärillä coventrylaiset kummastelevat kaksikkoa, mutta he ovat kuin eivät huomaisikaan näitä. Kaikki neljä siirtyvät sataman teetupaan keskustellakseen tarkemmin. Upseeri sanoo olevansa luutnantti Iwasa Japanin keisarillisesta tiedustelupalvelusta, ja sanoo organisaationsa seuranneen coventrylaisia Heunggongista lähtien. Kärsimättömästi hän toistaa antautumisvaatimuksensa. Mizida ihmettelee, onko tämä jotain pilaa, mutta Ayela huomaa teetuvassa olevan paikalla pari nuorta pahangilaista miestä joissa on hieman sotilaallinen vaikutelma. Ulkona pimeydessä kuuluu hieman tavallista enemmän kulkuneuvojen ääntä, ja yhtäkkiä ajatus siitä, että jokin sotilasvoima on saapunut paikalle alkaa tuntua hyvinkin uskottavalta.

Johtajana esiintyvä Mizida ja Iwasa eivät tule alkuunkaan hyvin toimeen, ja Ayela koettaa sovitella. Lopulta Mizida sanoo tarvitsevansa tovin miettimisaikaa, ja luutnantti Iwasa antaa hänelle 20 minuuttia. Hän antaa ymmärtää, että 20 minuutin jälkeen hän ryhtyy voimatoimiin.

Mizida ja Ayela palaavat komentokeskukseen. Nyt on selvää, että kalastajakylän liepeillä näkyy joitakin Pahangin armeijan kuorma-autoja; kylän lähellä on varmasti melkoisesti paikallisia sotilaita, ja Japanin liittolaisvaltiona tai vasallina he ovat luultavasti tiedustelu-upseerin määrättävissä. Iwasa ei tuntunut olevan lainkaan huolissaan omasta turvallisuudestaan. Komentokeskuksessa puhkeaa ilmiriita siitä, mitä pitäisi tehdä. Mizida on varma, että Iwasa on Infinityn edustaja, Cam-Hong tahtoo taistella tiensä ulos, Franz toteaa että kaikki coventrylaisten sotilaat ovat Coventrylla, ja Ayela pohtii hetken, voisiko Gombei Mizoguchi olla koko jutun takana. Taisteleminen ei ole mahdollista. Iwasan voisi varmaankin surmata tai ottaa panttivangiksi, mutta miehen käyttäytymisestä päätellen se ei pysäyttäisi mitään. Infinityltä hän ei kuitenkaan vaikuta: tähän saakka aina näyttäytyessään Infinity on esittänyt vaatimuksensa megafoneista ja turvallisen etäisyyden päästä.

Mizida koettaa kadota yöhön - hän sanoo operaation menneen täysin pieleen ja tahtoo vain pelastaa oman nahkansa. Ayela ei kuitenkaan anna hänen lähteä. Samaan aikaan kun Julien ja Darya palaavat soitoltaan, Mizida ja Ayela kävelevät teetupaan, ja Mizida ilmoittaa luutnantille vastahakoisesti antautuvansa. Luutnantti ottaa tämän vastaan, joskin paheksuu sitä ettei Mizidalla ole edes asetta josta luopua.

Tiedustelupalvelu ottaa komennon vähällä seremonialla. Iwasa käskee coventrylaisia keräämään itse itseltään aseet ja luovuttamaan ne hänen osoittamalleen Pahangin armeijan kapteenille. Hän haluaa myös luettelon coventrylaisista, ja hän vaatii saada nähdä rahtikontin.

Kuljetin ei tietenkään ole paikallaan - Malika on Coventrylla noutamassa seuraavaa lastia. Iwasa ei häkelly kuljettimen puuttumisesta, hän vain kysyy minne se on mennyt. Ayela kertoo sen lähteneen toiseen maailmaan - ei toiselle planeetalle vaan toiseen aikaan - ja tiedustelu-upseeri vaikuttaa vain vähän yllättyneeltä. Ilmeisesti jotain tällaista on uumoiltukin.

Nöyrästi käyttäytyvä Ayela saa luutnantista paljon Mizidaa enemmän irti. Iwasalla ei selvästikään ole mitään aikomusta riehua; Japanin sotavoimat ovat hänen takanaan, ja hän antaa antautuneen coventrylaisjoukon huolehtia omista asioistaan. Käy ilmi, että tiedustelupalvelu on enemmän kiinnostunut organisaatiosta joka oli soluttautunut siihen alkuvuodesta ja joka pyöritti Shiroi Hoshi -hotellia Heunggongissa. Kun Ayela kertoo Infinityn olevan coventrylaisten vihollisia, Iwasa hyväksyy tämän - tätäkin tiedustelupalvelu oli jo arvellut Heunggongin tapahtumien jälkeen.

Komentoryhmä hyväksyy tilanteen vastahakoisesti - ja sitten joku keksii koettaa kääntää sen edukseen. Iwasalle kerrotaan mitä coventrylaiset yrittävät tehdä ja taistelusta Infinityä vastaan. Iwasa keskustelee hetken Pahangin armeijan majurin kanssa, ja tämän jälkeen kuorma-autoista ilmestyy komppanian verran nuoria malaijisotilaita. Iwasa ja majuri päättävät samalla tilaisuuden saadessaan hyökätä Infinityä vastaan ja koettaa valloittaa Coventryn. Sotilaita kuitenkin on, ja coventrylaiset ovat jo pehmentäneet heitä.

Komppania ryhmittyy odottamaan kuljettimen saapumista. Puolen tunnin kuluttua ilma rätisee ja rahtikuljetin palaa suojaansa. Sen ovet eivät kuitenkaan päästä ulos pakenevia coventrylaisia. Sen sijaan sieltä syöksyy ulos Infinityn erikoisjoukkojen sotilaita samalla kun kovaäänisistä kuuluu tiukkoja antautumisvaatimuksia.

20 Infinityn panssaroitua sotilasta ja pieni telaketjuilla kulkeva taistelurobotti odottivat selvästi päätyvänsä keskelle puolustuskyvytöntä pakolaisleiriä. Sen sijaan he kohtaavatkin aseistetun ja taisteluvalmiin Pahangin armeijan. Kuljettimen ympärillä puhkeaa hirvittävä tulitaistelu, ja coventrylaiset pakenevat ristitulesta. Infinitylla on ylivoimainen aseistus, mutta he ovat piiritettyjä ja Pahangin sotilaita on valtavasti enemmän. Vaikka pahangilaiset kärsivät tuntuvia tappioita, taistelu päättyy muutamassa minuutissa Infinityn erikoisjoukkojen antautumiseen.

Kuljetin on taistelussa vahingoittunut, mutta sen varatietokone ja moottori näyttävät ehjiltä. Välittömästi se ei kuitenkaan ole menossa mihinkään. Luutnantti Iwasa ottaa Infinityn sotilaat vangiksi ja kuljettimen haltuunsa.

Julien ei ole halukas jättämään asiaa vielä tähän. Coventrylaisilla on yhä hallussaan pienempi kuljetin, eikä Iwasa ole koettanut tutkia heidän kaikkia tavaroitaan - niin kauan kun he pysyvät Dungunissa, heihin ei ole yritetty suuremmin puuttua. Pienempi kuljetin siirretään yön pimeydessä läheiseen autotalliin, ja samalla kun coventrylaiset, japanilaiset ja pahangilaiset selvittelevät tilannettaan, Darya ja Julien kiipeävät viimeisiään vetelevään pieneen kuljettimeen, ja siirtävät sen vielä kerran Coventrylle, vajaan kilometrin päähän kylästä.

Coventry, erittäin varhainen aamu


Viidakkoon saapuva kuljetin raivaa pensaikkoa tieltään ilmestyessään Coventrylle, ja taas kerran sen diagnostiikka huutaa kriittisestä huollon tarpeesta. Darya pystyttää kuljettimen antennin. Kapteeni Rozadillo latasi sen akut, joten siinä on yhä virtaa kahteen siirtymiseen.

Läheisessä viidakossa ei näytä liikkuvan ketään. Julienin radio kytketään kuljettimen antenniin. Sieltä kuuluu vain rutiininomaisia partioilmoituksia: ilmeisesti taistelu kylässä on päättynyt eikä Infinity ole ainakaan hävinnyt. Kuitenkin puolet Coventryn varuskunnasta on nyt kadonnut Dixie-2:lle ja on joko menehtynyt tai jäänyt Japanin keisarillisen tiedustelun vangiksi. Kuljettimen tehtyä automaattitarkistuksensa ja tultua jälleen valmiiksi siirtymään Julien ilmoittautuu radiolla ja vaatii Coventryn Infinityä vastaamaan.

Radiossa hän saakin nopeasti yhteyden kapteeni Wekessaan. Kapteeni tiedustelee, onko Julien saapunut antautumaan. Julien vaatii tätä lopettamaan siviilien tuhoamisen ja sanoo, että hänen sotilaansa ovat vankina Dixie-2:lla. Ensin Wekessa ei usko tätä, mutta sitten hän toteaa, että tällä ei lopulta ole suurta väliä - jos hänen miehiään on vankina, Infinity hakee heidät lopulta takaisin, eikä mikään voima Dixie-2:lla riitä pysäyttämään heitä.

Wekessa ja Julien väittelevät. Erikoisjoukkojen kapteeni sanoo Coventryn olleen alusta alkaen typerä virhe, pelokkaiden byrokraattien vastaus liikaa tietävien alkuasukkaiden ongelmaan. Jollakulla ei ollut rohkeutta yksinkertaisesti surmata coventrylaisten kaltaisia turvallisuusriskejä, joten heidät sullottiin erilliseen vankilaan muka mukaviin oloihin, välittämättä siitä että tällaisesta paikasta tulisi väkisinkin Infinitylle vaarallinen kapinapesäke. Wekessa sanoo aikovansa tuhota Coventryn koska kellään muulla ei ole siihen rohkeutta, ja sanoo että pakolaisten hyökkäys kylään tarjosi hänelle viimein hänen etsimänsä tilaisuuden hävittää koko kylä ja raportoida kukistaneensa kapinan. Hänen ylempänsä eivät tahdo esittää kysymyksiä, koska lopulta heitä kiinnostaa vain se, että Coventryn ongelma on ratkaistu eikä heidän tarvinnut tehdä sen suhteen vaikeita päätöksiä.

Keskustelun aikana Darya huomaa kuljettimen laitteista, että viidakon halki on saapumassa kaksi ihmistä. Toinen heistä on aseistautunut pistoolilla, toinen on aseeton. Heidän saapuessaan lähemmäs hän komentaa heitä megafonin kautta laskemaan aseensa ja astumaan kameroiden kantamalle. Tulokkaat ovat mies ja nuori nainen - mies heittää pistoolinsa pois, ja paljastuu Infinity Securityn kauluspaitaan sekä reisitaskuhousuihin pukeutuneeksi kiinalaiseksi, sanoo nimekseen Eddie Suh. Nainen on Lu Liao.

Eddie SuhMolemmat rientävät kuljettimen luokse. Eddie sanoo olevansa ainoa Infinity Securityn edustaja Coventryssa, rouva Aguinan tänne jättämä tarkkailija siltä varalta että kapteeni Wekessa ryhtyisi tekemään juuri jotain tämän kaltaista. Hän sanoo Wekessan olevan hullu teurastaja ja menettelevänsä täysin Infinityn toimintasääntöjen vastaisesti. Jos hän saisi viestin Infinitylle, se saapuisi pysäyttämään raiteiltaan suistuneen kapteenin. Kuljetin tarjoaa keinon tähän.

Eddie ja Lu Liao päästetään sisään kuljettimeen. Eddie saa radion, ja hän ilmoittaa Wekessalle tämän olevan vapautettu komennostaan - ensin näin muodollisesti, pian virallisemmin. Wekessa viedään tilille sotarikoksistaan ja lopettamalla hulluutensa välittömästi hän voi estää syyllisyyden tästä leviämästä enää pahemmin komennossaan oleviin miehiin. Wekessa puhuu radioon sovittelevia - ja sitten Daryan sensorit kertovat, että Coventryn ohjuspatteri ampui juuri taivaalle raketin.

Välittömästi kuljetin aktivoidaan, ja se siirtyy.

Lucifer-2:n turvaparalleeli, syyskuu 1493, aamu


Merenpinnan nousu Aavikkona tunnetussa maailmassa on vähällä johtaa kuljettimen päätymiseen veteen - mutta autotalli josta se lähti liikkeelle oli rakennettu korkealle rantatörmälle. Niinpä vain kaksi sen neljästä jalasta päätyy seisomaan vedessä.

Ulkona polttavan kuuma aurinko ja hiekka tervehtivät antennin pystyttäjiä. Minuutissa Eddie saa yhteyden sateliittiin ja sitä kautta Infinityn Search & Rescueen. Hän kertoo heille kuka on, ja lähettää kiireellisen viestin eteenpäin Tadena Aguinalle ja muulle Coventry-työryhmälle Kotilinjalla koskien käynnissä olevaa verilöylyä salaisessa rinnakkaismaailmassa.

Securityn edustajan saatua viestinsä eteenpäin kaikki neljä siirtyvät rakentamaan hiekkapatoa saadakseen kuljettimen jalat pois vedestä. Hirvittävässä helteessä Eddie ja coventrylaiset keskustelevat työn lomassa. Eddie sanoo, että jos Erikoisjoukkojen väkeä on todella jäänyt Japanin tiedustelupalvelun vangiksi, Infinity joutuu luultavasti neuvottelemaan vapauttaakseen heidät. Dixie-2 on Hong Kongin välikohtauksesta asti ollut Infinityn mielestä menetetty paralleeli, ja hänen mukaansa ainakin Tadena Aguina on tällä hetkellä sitä mieltä, että paras tapa ratkaista Coventryn ongelma on diplomatia coventrylaisten kanssa. Hän sanoo, että Dixie-2:n Lontoon välikohtauksen jälkeen tämä linja on kuitenkin jäänyt tappiolle - ja ilmaisee paheksuntansa tämän tapahtuman johdosta.

Ällistyneenä Darya sanoo, että coventrylaiset eivät ole käyneetkään Lontoossa. Eddien mukaan joku oli kuitenkin kesällä tuhonnut Infinityn tukikohdan, surmannut sekä Infinityn henkilökuntaa että kymmenittäin paikallisia siviilejä ja varastanut kuljettimen. Darya tajuaa tämän olleen pian sen jälkeen, kun pakolaisyhteisö oli hakenut kuljettimensa takaisin ja paennut Erste Reichilta. Hän myös tunnistaa tapahtuneen modus operandin. Rabedivision on vienyt Infinityn kuljettimen.

Eddielle kerrotaan Vaterlandista ja sen ulottuvuusmatkaavista natseista. Infinityn mies kalpenee, ja sanoo että tämä uutinen on välittömästi saatava eteenpäin. Selvästi Infinity ei koskaan saanut coventrylaisten jättämää viestiä, oletettavasti koska Lontoon tukikohta hävitettiin juuri niihin aikoihin kuin viesti jätettiin.

Darya puolestaan tahtoo tietää, minkä vuoksi Infinityn Erikoisjoukot tahtoivat murhata hänet. Eddie pohtii hetken, sitten tajuaa jotain jota on ensin haluton kertomaan. Kun Darya vaatii, Eddie sanoo, että syynä saattaa olla, että Infinityn kotimaailmalla vuonna 2028 Darya Rastegar on yksi parakronisen fysiikan suuria nimiä ja kuuluu Infinityn tärkeimpiin osaajiin. Infinity ei halua minkään muun maailman kehittävän parakronista matkailua, ja vainoharhaiset Erikoisjoukot pitivät varmasti Daryan paikallaoloa Coventrylla hirveänä riskinä. Vaikka Darya on jotain tämän suuntaista uumoillutkin, tieto iskee häneen silti kovaa.

Lu Liaon ja Eddien välillä näyttää olevan romanssi, ja Eddie sanoo ottaneensa kiinalaisen tytön mukaansa Coventrylta aikeenaan palauttaa tämä kotiinsa. Kun kuljetin on latautunut, se palaa Dixie-2:lle. Eddie toivoo, että coventrylaiset huolehtivat siitä, että Lu Liao pääsee takaisin perheensä luo. Hän harkitsee itse Pahangin yöhön katoamista, mutta tajuaa paikallisen armeijan olevan yhä kontrollissa, ja päättää sen sijaan piilottaa Infinityn varusteensa ja esiintyä yhtenä coventrylaisista toistaiseksi.

Coventry, iltapäivä


Sairaalan toipumishuoneessa Hilde herää tokkuraisena. Hänet on juuri leikattu eikä hänellä ole enää hätää, vaikka hän olikin pahoin haavoittunut Infinityn sotilaan luodeista. Kylässä ei enää taistella - Infinity on vetäytynyt hallintokartanoon monien vankiensa kanssa, mutta ilmeisesti se ei varsinaisesti ole kokenut voittaneensa.

Sairaala on täynnä ihmisiä. Erikoisjoukkojen lääkintämiehet auttavat Siddiqaa ja hänen väkeään hoitamaan kaikkia joita suinkin voidaan vielä auttaa. Yö on ollut Covenryn historian verisin.

Pakolaisyhteisö, seuraavat viikot


Japanin tiedustelu ja Pahangin armeija tyytyvät takavarikoimaan Infinityn teknologian ja kuulustelemaan coventrylaisia, mutta lopulta he ovat enemmän kiinnostuneet Infinitystä. He ottavat pakolaiset virallisesti suojelukseensa vailla suurempaa halua kontrolloida heitä. On selvää, että Japani on tajunnut Infinityn olevan suuri uhka olemassaololleen, ja keskittyy nyt puolustautumiseen tältä.

Eddie saa yhteyden Infinityyn ja tekee selväksi, että coventrylaisten kanssa aloitetaan neuvottelut. Myös Coventrylta saapuu viesti: Infinity Security on ottanut komennon ja kapteeni Wekessa on siirretty pois. Monet kyläläiset ovat menehtyneet, mutta mitään täyttä tuhoa ei ole syntynyt.

Vähitellen alustava yhteisymmärrys Infinityn ja coventrylaisten välille alkaa syntyä. On selvää, että vankilamaailma on tullut tiensä päähän, ja Infinity on valmis päästämään coventrylaiset pois sieltä. Vielä ei ole tiedossa minne heidät päästettäisiin, mutta Infinityn on välttämättä alettava ajatella koko toimintaparadigmaansa uudelleen. Dixie-2:lla on liikaa ihmisiä jotka tietävät siitä totuuden, eikä Infinity voi enää vain koettaa vaientaa heitä kaikkia. Sen on opittava elämään heidän kanssaan.

Pelinjohtajan mietintöjä


(Viikon tauko pelaamisen ja muistiinpanojen kirjoittamisen välissä on näkynyt. En muista lainkaan asioiden kronologiaa ja olen aivan varma, että esim. tapahtumaketju joka johti Hage Steggin kuolemaan on jotenkin väärin. Korjatkaa jos paremmin muistatte!)

(En myöskään muistanut lainkaan, mitä Chulsoon sanoi kapteeni Wekessalle. Lisäys tervetullutta.)

Status quo on tylsä ajatus. Maailmat on tehty muutettaviksi ja haasteet voitettaviksi. Coventryn tarina on päättynyt, mutta coventrylaisyhteisön tarina jatkuu. Tämä peli olisi ollut hyvä kohta lopettaa kampanja, mutta näin viikon verran ideoita pyöriteltyäni olen keksinyt vaikka mitä kiinnostavaa viidennelle esityskaudelle. Olen tosi hyvilläni, että kaikki pelaajat päättivät äänestää jatkamisen puolesta.

Tämä pelisessio oli hiton vaikea pelauttaa, ja jälkeenpäin sain itseni kiinni muutamasta typerästä virheestä. Onneksi mikään niistä ei ollut kriittinen. Merkittäköön tässä pöytäkirjaan, että lopulta asiat tuskin olisivat merkittävästi paremmin voineet mennä, vaikka muutamassa kohdassa näyttikin todella pahalta.

En ole tätä kirjoittaessa käynyt läpi koko hahmokaartiani, ja katsonut, ketkä kaikki eivät selvinneet elossa kapteeni Wekessan yrityksestä tuoda Coventryyn oma lopullinen ratkaisunsa. Lähipäivinä sekin on tehtävä. Odotan sen olevan tuskallista ja kauheaa.<-- 035: Rubikon - 037: Avaruusjuna -->CategoryPelit
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki