Wiki source for CoventrynKuolleet


Show raw source

====coventryn kuolleet====

[[SicSemper036| Coventryn hyökkääminen]] oli hengenvaarallinen operaatio. Kylään lähti 25 taistelijaa sekä 6 ei-taistelijaa (Hilde, Sayid, Malika, Wibeke, Marie, Khemraj). Vaikka kaikki ei-taistelijat selvisivätkin elossa, 25 taistelijasta palasi ainoastaan viisi: Chulsoon Jong, Naio Veniri ja 3 makassarilaista palkkasotilasta.

===vapautusjoukkojen kuolleet===

{{image class="left" url="images/pangeran-puger.jpg" width="100"}}**Pangeran-Puger** - Viidakkoryhmän komentaja Majapahitin valtakunnasta MidgÃ¥rdin maailmasta, noin 1600-luvulta. Hurja sotilas, joka oli selvinnyt [[SicSemper015| edellisestä yhteenotosta Erikoisjoukkojen kanssa]] ja elänyt metsässä sissinä sen jälkeen.
::c::
{{image class="left" url="images/anundus_skroppo.jpg" width="100"}}**Anundus Skroppo** - Skandianroomalainen kaksituhatvuotisesta Rooman valtakunnasta. Oli [[SicSemper006| Scahtzgräber-asussa koettanut murhata]] Julienin ja karkoitettiin kylästä, mutta päätyi Infinityn miehityksen tullessa viidakkosissien mukaan.
::c::
{{image class="left" url="images/hunila.jpg" width="100"}}**Hunila** - Kivikautinen eurooppalainen metsästäjätär, joka oli mukana samassa murhahankkeessa kuin miehensä Anundus ja niin ikään viidakkosissien kanssa tämän matkassa. Menehtyi tiikerirobotin uhrina.
::c::
{{image class="left" url="images/iachimo_di_aspago.jpg" width="100"}}**Iachimo di Aspago** - Eteläeurooppalainen merenkävijä ja ristiretkeilijä, joka Coventryssa purjehti Ibis-laivalla Gullfelliin ja takaisin. Jäi viidakkosissien mukaan sen sijaan että olisi palannut kylään.
::c::
{{image class="left" url="images/igjar.jpg" width="100"}}**Igjar Garaldovich** - Venäjältä Tyynellemerelle päätynyt midgÃ¥rdilainen, [[NovajaSiperiya| Novaja Siperiyan talosta]] Gullfellin laivan kautta viidakkosisseihin joutunut.
::c::
{{image class="left" url="images/amir_sukarto.jpg" width="100"}}**Amir Sukarto** - Ei coventrylainen, vaan makassarilainen palkkasotilaskersantti Dixie-2:lta. 14 hänen mukanaan tulleesta 17 palkkasotilaasta menehtyi.

===coventryn kylän uhrit===

Coventryn kylässä kuoli 31 henkeä, ja lisäksi ainakin saman verran haavoittui. Tarinassa näkyneistä henkilöistä menehtyivät:

{{image class="left" url="images/hamaputri.jpg" width="100"}}**Hamaputri** - Ylpeä intialainen oli aiemmin [[Valayar]]in| talon pää ja riidanhaastaja. Hän komensi Gao Chunin sotilaita eturivistä, ja menetti lähes koko kiinalaisen partionsa.
::c::
{{image class="left" url="images/ben_itzhak.jpg" width="100"}}**Ben Itzhak Zacheus** - [[BenItzhak| Talonsa pää]] ei jättänyt kotiaan tai kirjastoaan.
::c::
{{image class="left" url="images/muago_ayez.jpg" width="100"}}**Muago Ayez** - Toinen 1400-luvun portugalilaisista sotilaista, jotka [[SicSemper004| raiskasivat Layetta Pfimlinin tämän ollessa vankina]]. Hän ei ollut enää Gao Chunin valtakaudella sotilas, mutta taisteli silti Infinityä vastaan kirveillä ja kuokilla.
::c::
{{image class="left" url="images/olena.jpg" width="100"}}**Olena Levishenka** - [[NovajaSiperiya| Novaja Siperiyan]] iloinen juutalaisnainen menehtyi luotiin, joka tuskin oli tarkoitettu hänelle.
::c::
{{image class="left" url="images/pietro_carnera.jpg" width="100"}}**Veli Pietro** - [[SicSemper007| Urhea klemenistimunkki]], Josef Madaccin toveri ei rakastanut Infinityä. Maallikkoveli oli taistellut omassa ajassaan brasovialaisia vastaan, ja Coventrylla oli valmis uhmaamaan niin Tukulti-Ninibiä kuin Infinityäkin.
::c::
{{image class="left" url="images/hamman_al-kamaz.jpg" width="100"}}**Hamman al-Kamaz** - Sotimisesta jo luopunut aiempi 2. vigilin päällikkö, joka oli menettänyt vaimonsa Tukulti-Ninibin vallan kaatuessa.
::c::
{{image class="left" url="images/matt_white.jpg" width="100"}}**Matt White** - [[FortWorth| Fort Worthin talon pää]], [[SicSemper012| Pauline Galen mies]], teksasilainen joka surmasi kaksintaistelussa päällikkö Eirik Ulfskalddin kauan sitten, Coventryn miehityksessä sotilaisiin nimitetty ja Gao Chunin päällikkyyden koittaessa sieltä pois heitetty.
::c::
{{image class="left" url="images/steve_hoss.jpg" width="100"}}**Steve Hoss** - Matt Whiten talotoveri, australialainen samasta maailmasta kuin Schatzgräberit ja Walter Huggel, [[SicSemper008| aikanaan yksi Leonidin possesta]] joka toimi viestinviejänä taistelussa Coventrylla.
::c::
{{image class="left" url="images/josephine_bilic.jpg" width="100"}}**Josephine Bilic** - [[Palvelustalot| Palvelija]], [[TaiteidenKilta| näyttelijä]], Taua Teuan leski ja [[SicSemper018| Mizidan agentti]], Josephine joutui ristituleen etsiessään tietä ulos kylästä.
::c::
{{image class="left" url="images/tolutau.jpg" width="100"}}**Toluta'u** - Esihistoriallinen Tyynen valtameren mies, joka purjehti [[SicSemper011| tarvittaessa kanootilla yksin Gullfelliin]]. Hän ei koskaan ymmärtänyt tuliaseita.
::c::
{{image class="left" url="images/mushir_sharudi.jpg" width="100"}}**Mushir Sharudi** - [[SicSemper008| Pelottava persialainen]], Yahya Hamin ex-mies, joka lähetti [[Khurasan| koko muun talonsa]] evakuoitavien joukossa pois Coventrylta ja jäi kylän kenties ainoaksi shiiamuslimiksi. Oli tuskin kaukana taistelusta.
::c::
{{image class="left" url="images/marcus_rosso.jpg" width="100"}}**Marcus Rosso** - Roomalainen [[SicSemper005| keksijä]], joka oli valmis rakentamaan [[SicSemper012| raketteja]] ja [[SicSemper014| kuumailmapalloja]]. [[RakentamisenTalo| Rakentamisen talo]] oli valmistanut dynamiittia ja kun taistelu Coventrysta alkoi, lähes koko talo oli viemässä räjähteitä tai rakentamassa barrikadeja.
::c::
{{image class="left" url="images/roberto_miladini.jpg" width="100"}}**Isä Roberto** - Coventryn katolisten kunnioittama lempeä pappi 1600-luvulta. Miladini ei milloinkaan turvautunut väkivaltaan, ei edes oman henkensä ollessa uhattuna.
::c::

Lisäksi menehtyivät mm. Morty Pibin vaimo //Chapawin//, Sarah Baumin mies //Kilahote//, kiihkeän saudiarabialaisen Hamal bin-Kayaalin vaimo //Izidhar// ja Kum-ja Ahnin entinen mies //On-jin Kim//.


----
CategoryTausta - CategoryCoventry
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki