034: Sademetsän sissit


<-- 033: Nanjing - 035: Rubikon -->

"Olemme tulleet hakemaan teidät takaisin."
- Naio Veniri

 


Syyskuun loppu 1967, Soziren, Dixie-2


Su-chu Kohin palauttaminen kotiinsa on innostanut coventrylaisyhteisöä. Innon myötä monet alkavat haluta paitsi takaisin omiin koteihinsa, myös Coventrylla yhä olevien tovereidensa pelastamista. Ennen tätä on kuitenkin välttämättä selvitettävä, millainen tilanne kylässä vallitsee.

Parasta tapaa lähestyä Coventryn kylää pohditaan. Arvellaan, että Infinity havaitsee saapuvan kuljettimen 40-50 kilometrin säteellä, joten lähestyminen on suoritettava käytännössä joko merta tai viidakkoa pitkin. Mily saa ajatuksen siitä, että tiedusteluryhmä voisi rakentaa kylän lähelle kuljettimelle radioaalloilta suojatun saapumisalustan, niin että tulevaisuudessa olisi mahdollista ilmestyä lähemmäs kylää ilman että Infinity havaitsisi mitään. Täydellistä suojaa ei varmaan voisi rakentaa, mutta riittävän hyvän kätkön kenties.

Tiedusteluretken valmisteluja suoritetaan Dixie-2:n Thalessa ja Ming-2:n Nanjingissa. Kootaan tiedustelupartio, jonka tehtävä on siirtyä Infinityn kuljettimella Coventryn maailmaan, ja käydä silmäilemässä kylää. Partioon lähtevät Mily Bruschlaf, Hilde Kolbeinsdottir, Kwan-Kywa, Gon Zaotsenko sekä Naio Veniri. Wo Wei Koh antaa ryhmälle tueksi kaksi eteläkiinalaista merimies-vartijaa, joilla on kokemusta myös sademetsissä liikkumisesta. Dixie-2:n Pahangissa käydään tekemässä varovaista etukäteistiedustelua, ja valitaan sopiva paikka johon radiosuojatun laskeutumisalustan voisi rakentaa.

Torstaina 28.9. valmistelut on suoritettu. Ming-2:lta tuodut merimiehet Chu ja Lai on tuotu Dixie-2:n siirtopaikalle; 1960-luku on mykistänyt 1700-luvun alun kiinalaiset ja Gon Zaotsenkolla on ollut täysi työ pitää heidän kulttuurishokkinsa aisoissa. Kaksi peräkkäistä aikasiirtoa vie seitsemän hengen sissiryhmän ja suuren joukon tarvikkeita Dixie-2:n Pahangin ja Siamin rajan tuntumasta Coventryn| maailmaan.

Malakan niemimaan itärannikko, Coventry,| talvimonsuunikauden alku


Chu ja LaiRyhmä kokoaa kuljettimella tuomansa kumiveneen ja moottorin, ja lähtee purjehtimaan etelään rannikkoa pitkin. Coventryyn on ehkä sadan kilometrin matka; viimeiset 10 kilometriä on tarkoitus taittaa jalan viidakossa.

Dixie-2:lta ja Infinityn kalusteista tiedusteluryhmälle on koottu hyvät varusteet. Milyllä on Infinityn kivääri ja taisteluasun kypärä, muilla on 1960-luvun aseistusta, kompasseja ja suunnistusvälineitä. Yöllä ryhmää suojaa Infinityn hightech-teltta. Rannikko on sankkaa viidakkoa eikä merkkejä elämästä näy.

Coventryn kylän lähestyessä Hilde ja Niao ovat eri mieltä paikasta, jonka vene on saavuttanut. Tarkoitus on poistua kymmenen kilometrin päässä kylän rannasta, ja Hilden mielestä seurue on jo tässä pisteessä; Niao taas uskoo tämän kohdan olevan vasta kauempana. Ryhmä äänestää lopulta, ja päätyy siirtymään jalankulkuun jo varhain.

Poluttomassa viidakossa kulkeminen on hidasta. Niaolla, Hildellä ja Kwan-Kywalla on tästä paljon kokemusta Coventryn ajoiltaan, ja Chu sekä Lai ovat viidakkoveitsineen myös aivan pystyviä kulkijoita. Gon Zaotsenko ja Mily hikoilevat ja pitävät perää.

Ryhmä kiertää kylää kohti pohjoisesta. Viidakossa runsaan kymmenen kilometrin kulkemiseen kuluu kaksi kokonaista päivää. Ainoa merkki elämästä on Coventrysta Jernfelliin johtava tie, jonka ryhmä ylittää toisena päivänä. Se ei näytä olleen paljon käytössä viime aikoina, ja viidakko on jo hyvää vauhtia valtaamassa sitä takaisin. Sitten ryhmä saavuttaa ensimmäisen kohteensa: kallioisen rinteen, joka Dixie-2:n puolella on katsottu sopivaksi paikaksi kuljettimen laskeutumisalustalle. Valokuvat vahvistavat paikan olevan sama kuin toisessa maailmassa.

Koko ryhmä ryhtyy rakennustöihin. Lähistöltä kaadetaan puita ja näistä rakennetaan kuljettimelle sopiva vaja. Mily kaivaa repuista kanaverkkoa ja teräsvillaa, ja vuoraa majan sisäpuolen niillä. Vaja nousee muutamassa tunnissa. Sen sisään rakennetun Faradayn häkin pitäisi teoriassa pysäyttää suurin osa saapuvan kuljettimen tuomista radioaalloista. Etäisyys Coventryn kylään on kymmenen kilometriä; paikka on lähes varmasti Infinityn valvontarenkaan sisäpuolella. Viidakko kätkee vajan hyvin, eikä sitä edes huomaa ellei ole aivan sen vieressä.

Gon, Chu ja Lai jätetään viimeistelemään vajan naamiointia ja pitämään huolta suurimmasta osasta varusteita. Naio, Hilde, Mily ja Kwan-Kywa jatkavat etelään. Heidän seuraava kohteensa on Wanjiru-shamaanin piilopaikka viiden kilometrin päässä kylästä.

Coventryn kylän lähiseutu, keskiviikko 27.9. 28 CL


Viidakko näyttää tiedusteluryhmän reitillä edelleen koskemattomalta. Rinteeltä laskeudutaan alas jokilaaksoon, sieltä valitaan sivujoki joka laskee alas tasaisesti kohoavaa maastoa. Vaikeakulkuinen mutkitteleva polku johtaa vesiputoukselle, jossa Wanjiru ottaa vastaan kylästä tulevia vieraita. Nyt häntä ei kuitenkaan näy.

Shamaanilla on kaksi muutakin tavanomaista tapaamispaikkaa - läheisen jyrkänteen juuri ja suon keskikohta - mutta hän ei niissäkään näyttäydy. Jäljistä ei näytä siltä, että täällä olisi ainakaan muutamaan viikkoon kukaan käynyt. Hilde jää suon keskelle hämärän tuloon asti odottamaan shamaania. Hän rukoilee Thorilta opastusta, mutta vaikka kaukaisissa pilvissä salamoikin, mitään selkeää merkkiä ei tule.

Torstai, 28.9. 28 CL


Infinityn teltassa nukutun yön jälkeen tiedusteluryhmä päättää lähteä Coventryn kylän suuntaan. Kulku on varovaista, Infinityn valvontaa pelätään. Kylän lähestyessä jalanjälkiä alkaa viimein näkyä, tosin kovin tuoreilta ne eivät vaikuta. Ryhmä lähestyy kylän peltojen pohjoiskärkeä. Kun kylä on muutaman sadan metrin päässä, Naio kiipeää puuhun katselemaan paikkoja.

Jo ensivilkaisulla on selvää, että kylä on vielä olemassa, ja ihmisiäkin siellä näkyy runsaasti. Pelloilla työskentelee parisataa coventrylaista kuten minä tahansa aamuna. Sitten huomio alkaa kiinnittyä asioihin, jotka ovat eri tavoin. Hallintokartanoa ei ole, sen tilalla on elementeistä rakennettu harmaa kompleksi, selvästi Infinityn materiaaleilla ja tekniikoilla koottu. Kylän reunoilta puut on hakattu ja niistä on tehty korkea paaluaita joka ympäröi koko asuinaluetta; pellot ovat aitaamattomia. Kalliolta ja kahdesta kohtaa merestä kohoaa korkea kaapeli, jonka päässä satojen metrien korkeudessa on suuri ilmapallo, oletettavasti täynnä tarkkailulaitteita.

Useimmat kylän talot ovat entisellään, mutta kuparinkäsittelyyn pystytetyt pätsit on hävitetty. Kyläläiset näyttävät tekevän mitä yleensäkin ovat puuhanneet, mutta heidän seassaan näkyy pari Infinityn panssaroitua ja aseistettua sotilasta. Pellolla, juuri kylän aidan ulkopuolella Naio havaitsee valtavan kuusijalkaisen mekaanisen tiikerin. Toinen samanlainen on sisällä kylässä elementtirakennuksen edustalla. Sen vieressä on muuta Infinityn teknologiaa, josta tunnistettavin on järeä ohjuspatteri neljällä putkella.

Naio laskeutuu alas kertomaan näkemästään. Kaikki ovat kuulleet kauhutarinoita tiikerirobotista, mutta ainoastaan Mily on nähnyt sellaisen aiemmin ja taistellut sellaista vastaan (ja jopa tuhonnut sellaisen). Joka tapauksessa tiikerirobottien paikallaolo hyytää jokaista: robotit ovat lähes mahdottomia vahingoittaa kevyellä aseistuksella, ja niillä on tarkat aistit, nopea liikkumiskyky ja hirvittävä tulivoima. Niistä on yksinkertaisesti parasta pysyä kaukana. Infinityn miehitys kylässä näyttää varsin rautaiselta, mutta peltoja he eivät tunnu tarkkailevan.

Puun latvasta otetaan vielä muutama valokuva, ja sen jälkeen nelikko päättää uskaltautua lähemmäs. Pelloilla työskentelee coventrylaisia, ja eräällä laidalla on vesipuhveleita joita lypsetään. Nelikko ryömii niin lähelle viidakon reunaa kuin uskaltaa, ja huikkaa lypsävälle coventrylaiselle. Tämä kohottaa hieman kasvojaan, ja hatun alta paljastuu Sarah Baum. Hän palaa lypsämisen pariin, mutta varottaa, että "ne etsivät teitä". Sitten Mily sanoo jotain ja Sarah tunnistaa tämän äänen. Hän miltei putoaa lypsyjakkaraltaan tajutessaan, että ääni viidakosta kuuluu Coventrysta aikakoneella paenneelle.

Miehitetyn Coventryn historia


Tyrmistynyt Exilen toimittaja kertoo viidakossa piileskelijöille kylän vaiheista kuluneen vuoden aikana. Infinityn erikoisjoukot saapuivat kylään pari päivää aikakoneen poistumisen jälkeen ja valloittivat sen helposti. Julien haavoittui, mutta Terveyden talo pelasti hänen henkensä - toisen kerran, kun Erikoisjoukot aikoivat ilmeisesti teloittaa hänet. Mizida, Sayid ja muutama muu kylän aiempi johtaja pakeni Infinityn vankeudesta viidakkoon, ja ovat piileksineet siellä siitä alkaen. Muutamien päivien jälkeen Infinity Security saapui paikalle, ja otti komennon Erikoisjoukoilta. Seuraavat yhdeksän kuukautta kylässä Infinityä edusti Tadena Aguina, joka oli käynyt aiemminkin Coventryssa juttelemassa Julienin kanssa. Aguinalla oli joukko Securityn ja Erikoisjoukkojen sotilaita apunaan, kylän päälliköksi nimitettiin Gao Chun.

Monet coventrylaiset eivät suostuneet elämään Keräilijöiden vallan alla, ja lähtivät Coventrysta. He perustivat metsään Piilopaikan kyläksi nimittämänsä asutuskeskuksen, mutta kun he alkoivat sieltä käsin toteuttaa hyökkäyksiä Infinityä vastaan, Infinity kävi tuhoamassa kylän ja tuomassa sinne lähteneet takaisin. Ehkä parikymmentä coventrylaista elää yhä metsässä ja tekee satunnaisesti myyräntyötä Infinityä vastaan, mutta enimmäkseen Infinity on niin hyvin aseistautunut ja suojautunut, että sille ei voi tehdä juuri mitään. Pari Infinityn sotilasta sissit ovat onnistuneet surmaamaan, mutta hinta on aina ollut kova. Sissit koettivat myös tuhota Infinityn ilmapalloja, mutta nämä ovat ainakin nykyään liian tarkasti vartioituja.

Elämä rouva Aguinan Coventryssa ei kuitenkaan ole ollut mitään painajaista: Infinity antaa enimmäkseen coventrylaisten tehdä mitä tahtoo, joskin metallinlouhinta tai merenkulku on kielletty. Toisaalta Gao Chun ei hallitse kylää despootin otteilla, ja Sarahille on selvää että Tadena Aguina on estänyt häntä toteuttamasta monia julmia aikeitaan. Silti Gao Chun on päällikkö, hänen sotilaitaan johtaa Hamaputri ja yleisesti ottaen coventrylaisten hallinto kuulostaa todella vastenmieliseltä.

Kolme-neljä viikkoa sitten asiat muuttuivat. Aguina poistui Coventrylta eikä häntä ole sen jälkeen nähty; pian hänen jälkeensä suurin osa Securityn ihmisistä lähti ja tilalle tuli Erikoisjoukkojen panssaroituja sotilaita. Sarah ei tiedä mistä tämä johtuu; kylän uusi Infinityn edustaja, kapteeni Paul Wekessa, ei ole edes esittäytynyt coventrylaisille. Vain joitain päiviä sitten hänen alaisensa, kersantti Suzan Gervaas oli lähtenyt aktiivisesti jäljittämään viidakossa piileskeleviä coventrylaississejä. Kylästä toimitetaan heille välillä ruokaa ja joku kylästä on kai myös radioyhteydessä heihin, mutta Sarah ei tiedä kuka.

Julienin tilanteesta Sarah ei tiedä. Aguina otti tämän huostaansa ja toimitti jonnekin, kenties kokonaan paralleelin ulkopuolelle. Gullfellissa olleet ihmiset on palautettu kylään. Muutamia coventrylaisia on kuollut miehityksen aikana, useimmat näistä taistelussa Infinityä vastaan. Liki 80-vuotias imaami Muammad kuoli keväällä luonnollisiin syihin, Izabella Rdszavolgygi ja koko Taganinin| talo taas joutui vastikään kersantti Gervaasin vangitsemaksi hänen alettuaan etsiä kylästä sissien kontakteja.

Ajallisesti Erikoisjoukkojen saapuminen kylään sijoittuu vähän aikaa sen jälkeen, kun Infinitylle jätettiin viesti Rabedivisionista ja Welt Vaterlandista. Kuiskien nelikko pohtii, voisiko asioilla olla yhteyttä. Sarah kysyy, mitä ihmettä pakolaiset ovat vuoden ajan tehneet, missä he ovat olleet ja koska he palaavat, mutta hänelle ei uskalleta antaa tarkkoja vastauksia. On selvää, että coventrylaiset todella odottavat evakuoitujen paluuta, ja on melkein yhtä selvää että Sarah olisi suunnilleen siltä istumalta halukas lähtemään heidän mukaansa. Kuitenkaan häntä ei uskalleta ottaa pois kylästä: kukaan ei halua riskeerata mahdollisuutta, että Infinity tajuaa evakuoitujen käyneen jälleen täällä.

Takaisin metsään


Kun pari Infinityn sotilasta saapuu pellolle, tiedustelijat vetäytyvät viidakkoon. On ollut raskasta nähdä yhä vankeudessa elävät toverit, mutta heidän hyväkseen on tällä hetkellä paha tehdä mitään. Sen sijaan mahdollisuutta metsässä piileskelevien sissien paikantamiseksi pohditaan. Selvästi heidän löytämisensä ei olisi aivan helppoa, tai Infinity olisi sen jo tehnyt. Toisaalta coventrylaiset osaavat arvata joitakin paikkoja, joissa tusina sissiä voisi piileksiä, ja Naio voi jättää puihin merkkejä, jotka sissien mukana kulkeva Piri Henare tunnistaisi mutta Infinityn sotilaat eivät.

Tiedusteluryhmä lähtee taivaltamaan kohti kylän lähellä sijaitsevia luolia. Mily käyttää Infinityn erikoisjoukkojen kypärän radiota, ja havaitsee sen avulla viidakon yllä lentävän lennokin - mahdollisesti tarkkailulaitteen, mutta lennokin mahdollisuudet havaita ihmisiä sademetsän lehvästöjen läpi ovat käytännössä olemattomat.

Matkalla luolille tiedusteluryhmä löytää yli puoli vuotta vanhat Piilopaikan kylän rauniot. Infinity on pannut pienen talorykelmän täysin matalaksi, ja vaikka viidakko onkin jo vallannut suurimman osan aukiosta jolla kylä sijaitsi, löytyy muutamista paikoista yhä jättimäisiä tiikerirobotin jälkiä. Pari hautaa näkyy raunioiden seassa.

Piilopaikan kylä on sijainnut melko lähellä luolia, ja tiedusteluryhmä arvelee, että sissit tuskin piileksisivät näin lähellä paikkaa, jossa Infinity on jo tehnyt suuren operaation. Tiedustelijat vetäytyvät yöpuulle miettimään seuraavaa siirtoaan.

Perjantai, 29.9. 28 CL


Hilde, Kwan-Kywa ja Mily lähtevät suuntaamaan kauimpana kylästä sijaitsevaan luolaan, Naio puolestaan lähtee syvemmälle metsään. Hänen tavoitteensa on löytää alue, jossa sissit toimivat, ja jättää sine Piri Henarea varten merkkejä. Naio hylkää kiväärin, koska aseöljyn tuoksu häiritsee häntä ja estää häntä haistamasta ihmisiä tai muita vaaroja.

Puolenpäivän aikoihin Coventryn eteläpuolella kohoavilla kukkuloilla hän haistaa ja kuulee muita, ja kiipeää puuhun tarkkailemaan. Neljä täydessä naamiovarustuksessa kulkevaa Infinityn sotilasta kulkee partiolla viidakossa. He eivät ole täysin taitamattomia viidakonkävijöitä, mutta heistä lähtevä kahina ei aivan kuulosta luonnolliselta Malakan viidakon ääneltä.

Naio seuraa nelikkoa jonkin matkaa. He kulkevat melko vaikeaa reittiä, eivät mitään polkua pitkin. Jossain vaiheessa he alkavat epäillä, että joku on heidän takanaan, joten Naio maastoutuu ja siirtyy kauemmas. Puolen tunnin ajan Infinity koettaa väijyttää häntä, mutta lopulta löytää vain tapiirin ja arvelee, että kyseessä oli väärä hälytys.

Infinityn partio on johdattanut Naion paikkaan, jossa hän tuntee heikon ihmisen virtsan hajun. Hän tutkii ympäristöä, kiipeää ylös jyrkännettä ja päätyy alle kilometrin päässä kylän rajoista sijaitsevalle viidakkoiselle kalliolle josta on hyvä näkyvyys Coventryyn. Pienet merkit kertovat hänelle, että tätä paikkaa on käytetty tarkkailupisteenä aivan vastikään.

Naio kaivertaa puuhun merkkejä Piri Henarea varten. Hän pohtii, jäädäkö tänne odottamaan jonkun saapumista, mutta päättää sen sijaan etsiä toverinsa. Hän selviää luolalle pimeän tulon jälkeen. Muut ovat viettäneet päivän köynnösten takana kuunnellen lintuja ja radioitse Infinityn lennokkeja, jotka tekevät muutaman tunnin lentoja pari kertaa päivästä.

Naio kertoo löydöistään. Arvellaan, että tarkkailupiste on sissien käyttämä, ja varmaankin paras paikka josta tavoittaa heidät. Viidakkosissien mukana on myös monia taitamattomia metsässä liikkujia, joten luultavasti suurin osa heistä on jossain hyvässä turvapaikassa, ja varsinaisilla metsänkäyttötaitoisilla on omia piilopaikkoja.

Lauantai, 30.9. 28 CL


Naio lähtee takaisin kohti tarkkailupaikkaa jo ennen auringonnousua. Pimeällä viidakossa liikkuminen on vaarallista, mutta arvellaan että varhain aamulla on syytä olla asemissa.

Pian auringonnousun jälkeen hän saavuttaa kallion, ja asettuu aluskasvillisuuden joukkoon odottamaan. Paria tuntia myöhemmin paikalle ilmestyy mies todella rääsyisissä Coventryn sotilaan vermeissä. Hän on Pangeran-Puger, entinen sotilas ja indonesialainen viidakonkävijä. Naio ilmaisee itsensä hänelle. Pangeran-Puger tyrmistyy tajutessaan, että aikakoneella poistuneita on palannut.

Hän johdattaa Naion mutkittelevaa reittiä muiden sissien luo. Kolmen kilometrin päässä kallioiden lomassa on viidakon suojaama vajoama, johon vuorten sisältä virtaa maanalainen joki. Tässä vajoamassa, kasvien ja kallioiden suojaamana, majailee 20 rähjäistä coventrylaista. Heillä on kourallinen Infinityn aseita ja heitä johtavat Mizida Anguelle sekä Franz Möhler. Naion saapuminen saa aikaan joukossa kohahduksen.

Naio päätyy johdattamaan kolme sissiä luolalle - Aleksei Stolinin, Layetta Pfimlinin, ja Piri Henaren. Luolalla sissit kertovat kokemuksistaan. Alunperin metsässä oli vain Mizida ja pari hänen kanssaan paennutta, mutta sitten he yhdistivät voimansa Piilopaikan kylän hävityksestä paenneiden ja Ibis-laivalla Gullfellista palaavien kanssa. Mizida ei tahdo palata kylään, koska on melko varma että Infinity telottaisi hänet, ja monet muut pelkäävät samaa: useat ryhmästä ovat surmanneet tai koettaneet surmata Infinityn sotilaita. Kuitenkin elämä sissileirissä on todella ankeaa ja Infinity on tiivistänyt puolustustaan niin, että sissien on lähes mahdotonta vahingoittaa heitä. Kylästä saadaan välillä radiolla viestejä, ruokaa ja lääkkeitä, mutta radioviestintääkään ei uskalleta käyttää kuin todella harvoin.

Sissit uskovat tietävänsä Julienin sijainnin. Heidän arvionsa mukaan Tadena Aguina on kuljettanut hänet saarelle parinkymmenen kilometrin päähän rannikosta: parin päivän välein itäänpäin lähtee pieni pikavene mukanaan ruokatarvikkeita, ja Aguina itse on useita kertoja ollut sen kyydissä. He eivät tiedä, miten saarta vartioidaan tai missä se tarkalleen sijaitsee, mutta kaikki Coventryn lähellä purjehtineet tietävät saariryhmän johon viitataan.

Piri Henarea viidakkoasuminen ei ole suuremmin haitannut - maori on kotonaan metsässä. Aleksei ja Layetta vaikuttavat väsyneiltä ja kärsineiltä, mutta yhä taistelutahtoisilta. Muutamat leirissä ovat kuitenkin sairaita ja jotkut muut tahtoisivat antautua Infinitylle - Aleksei manaa jopa varapäällikkö Franzin esittäneen moisia petollisia ajatuksia.

Sissien evakuointi olisi tarpeen, mutta kukaan joka selviäisi matkasta kuljettimen nykyisen sijainnin luokse ei ole henkilö, joka evakuointia kipeästi tarvitsee. Tiedusteluryhmä lupaakin sen sijaan olevansa tulossa pian takaisin, tällä kertaa paljon lähemmäs, ja sieltä käsin aloittavansa sissien siirtämisen pois. Hyvällä onnella tämä voidaan aloittaa jo viikossa.

Sissikolmikon mukaan annetaan Dixie-2:lta tuotu huolintapaketti, jossa on kahvia, suklaata, lääkkeitä, savukkeita ja joitain lehtileikkeitä. Kahvi saa Layettan miltei itkemään riemusta, ja jopa stooalainen Aleksei on liikuttunut. Sopimus tarkemmasta tapaamisesta tehdään, ja sen jälkeen ryhmät erkanevat tahoilleen.

Paluu Dixie-2:lle


Tiedusteluryhmä siirtyy vajalle, ja yhyttää siellä odottaneet Gonin, Chun ja Lain. Koko ryhmä taivaltaa veneelle ja matkustaa takaisin kuljettimen saapumisalustalle. Paria päivää myöhemmin Chulsoon Jong saapuu noutamaan heidät takaisin Dixie-2:n Pahangiin.


Pelinjohtajan mietintöjä


Pelin jälkeen jäi sanomatta, mutta veneestä poistuminen jo ennen 10 kilometrin kohtaa oli todella hyvä veto, koska lähemmäs meneminen olisi saattanut antaa Infinityn lennokille havainnon ryhmästä. Hahmotkin luultavasti tajuavat tämän jälkeenpäin.

Hieman epätasainen peli, lähinnä koska viidakko suosi liiaksikin Naion osaamisalueita ja koska ryhmä onnistui välttämään oikeat yhteenotot. Toisaalta tämä tuskin oli pidemmällä tähtäimellä huono asia.

Tämän kauden jäljellä olevat kaksi peliä käsittelevät varmaankin toimintaa Coventrylla. Odotan mielenkiinnolla mitä tuleman pitää.


<-- 033: Nanjing - 035: Rubikon -->


CategoryPelit
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki