Revision [914]

This is an old revision of SicSemper009 made by AdminDare on 2010-05-15 12:25:44.

 

009: Vallansiirto


<-- 008: Seuraavat tulokkaat - 010:-->


"KOTIIN! KOTIIN!"
- coventrylaiset

 


Coventry,| kesä-heinäkuu, 27 CL


Julien kirjoittaa Exileen kolumnin jossa hän ilmoittaa pitävänsä Coventryn kalliolippua vastedes Coventryn asukkaiden rauhanomaisen kotiinpaluun symbolina. Hän alkaa käyttää symbolia hihanauhana, ja tapa leviää monille muillekin. Hän keskustelee Leonidin kanssa pitkään suunnitelmista Coventryn suhteen. Koetaan tärkeäksi että tänne ei kotiuduta ja että tavoitteena pidetään nimenomaan poispääsyä. Tavalla tai toisella tässä tavoitteessa on huomioitava Tukulti-Ninib ja Gao Chun.

Julien on koettanut keskustella Mizida Anguellen kanssa mahdollisuudesta saada hallinnon siunaus kansankokoukselle jonka aiheena on Coventrysta lähteminen. Mizida on kuitenkin evännyt tämän: hän sanoo että hallinnon tehtävä on valvoa ettei Keräilijöitä vastaan hyökätä ja tällainen kokous voitaisiin hyvin nähdä sellaisena. Vaikka hallinto ei välttämättä haluaisikaan lähtöpyrkimyksiä vastustaa sen ei voi nähdä suoraan tukevan sellaisia ja jos näistä aikeista tulee julkisia niihin on puututtava.

Keskiviikkona 7.7. Coventryyn saapuu neljä uutta tulokasta, kaikki kiinalaisia. Yksi heistä lähetetään Rakentamisen taloon, loput Gao Chun saa omiin taloihinsa.

Lauantai 10.7. 27 CL


Leonid on alkanut järjestää noppapelien lisäksi myös urheilukilpailuita ja avaa Coventryn vapaaottelusarjan. Lauantai-iltana käydään kolme varsin brutaalia ottelua; hurjimmin taistelee kiinalainen nimeltä Moy Yat-sen joka vaikuttaa lähinnä pysäyttämättömältä nyrkkimyrskyltä.

Otteluiden jälkeen coventrylaiset jäävät viettämään lauantai-iltaa. Darya kertoo muille vuoden 2009 tulokkaille että joulukuussa 20 ammuttuina viidakosta löytyneet kaksi intialaista olivat olleet ammatiltaan fyysikoita 1980-luvulta. Heillä oli ilmeisesti alusta asti ollut jokin teoria siitä mitä heille oli tapahtunut. Arvellaan että Keräilijät todella olivat murhien takana.

Illan aikana coventrylaisten hihamerkkiä kantavia ihmisiä kerääntyy juttelemaan poispääsystä.

Sunnuntai, 11.7. 27 CLPelinjohtajan mietintöjä


Halpascifisarja sai oikean budjetin sekä aika tavalla hollywoodilaista symboliikkaa. Näin sitä indietuotteet uivat lähemmäs valtavirtaa.

Oikeasti olin itsekin tähän peliin hyvin tyytyväinen. Ei se täydellinen ollut - toiminta oli hajallaan, ajankäyttö hitusen epärealistista ja hahmojen tilaisuudet loistaa eivät jakautuneet tasaisesti - mutta kokonaisuutena ja teemallisesti se oli kyllä hieno.

<-- 008: Seuraavat tulokkaat - 010:-->CategoryPelit
There is one comment on this page. [Display comment]
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki