Revision [1478]

This is an old revision of SicSemper018 made by AdminDare on 2010-12-19 16:01:52.

 

018: Miehitys


<-- 017: Evakuointi - 019:-->

"Käy sääliksi sitä piruparkaa, joka on vastuussa tästä katastrofista."
- Luutnantti Silvio Omizaraz

 


Coventry, maanantai 20.12. 27 CL


Coventryn johtoryhmä, eli triumviraatti Julien, Pei-chin Hock, Mizida Anguelle (yhä kotiarestissa mutta mukana antamassa mielipiteensä), konsuli Sayid bin Mohammad, sotilaita johtava Magaskawee ja pääinsinööriksi päätynyt Rakentamisen talon pää Fatimah bint-Sezud pohtivat aamiaistapaamisessa etenemissuunnitelmaa. Kuljetinta ei ole näkynyt 12 tuntiin ja vaikka pidetään mahdollisena että se vielä saapuu, arvellaan myös että sisäiset ja ulkoiset uhat saattavat sotkea Coventryn elämän ennen sitä.

Kylä odottaa nyt innokkaana kuljettimen paluuta ja evakuoinnin jatkumista. Kiinalaiskortteli on vetäytynyt täyteen kilpikonnapuolustukseen. Pei-chin sanoo Gao Chunin vain odottavan: mitä hyvänsä nyt tapahtuukin, hän selviää siitä voittajana ja joko pääsee kotiin (tai ainakin pois Coventrylta) tai nykyinen hallinto kompastuu ja hän voi ottaa komennon - ja tällöin koko Julienin hallinto lähes varmasti teloitetaan. Hamal bin Kayaalin militantit arabit puolestaan ovat hetken aikaa rauhallisia, mutta jos jokin alkaa mennä pieleen, tämäkin joukko ryhtyy varmasti rettelöimään.

Kersantti Mialewski on kadonnut, ja hänensijaintiaan ei tiedetä. Mialewskin vapaaksi päästänyt Nadzieja Lucjan on suljettu selliin ja hänen kohtaloaan mietitään. Todetaan, että varsinaisen rangaistuksen langettaminen voi näissä olosuhteissa odottaa, kriittisempiä asioita on - mutta Pasquale Cuiginin lojaaliudestakaan ei näissä oloissa voi olla enää aivan varma.

Näiden uhkien rinnalla pelätään Keräilijöitä. Kuljettimen ja tiedusteluryhmän katoaminen ei varmasti ole jäänyt heiltä täysin huomiotta ja jossain vaiheessa kylään saapuu taatusti pelastuspartio. Pohditaan mahdollisuutta kasvattaa kohereerin peittoaluetta, mutta tämä vaatisi suuria mastonrakennushankkeita; sen sijaan signaalin tulosuunnan paikantamista kokeillaan. Johtoryhmä päättää lopulta tehdä Keräilijöiden saapumisen mahdollisimman vaikeaksi. Fatimah saa tehtäväksi räjäyttää tien kellarin kuljetinkammioon.

Mietitään mitä pitäisi tehdä Keräilijöiden lopulta kuitenkin saapuessa. Arvellaan, että paras kortti kylällä on Mialewski: hallinto voisi edelleen väittää tämän olevan heillä vankina. Huhu Mialewskin paosta on kyllä kiirinyt ja Julien antoi jopa Sarah Baumille lausunnon tämän paosta, mutta uutta Exilen numeroa ei ole vielä ilmestynyt... Toimittaja kutsutaan nopeasti hallintokartanoon ja häntä pyydetään olemaan vielä jonkin aikaa julkistamatta tietoa Mialewskin kohtalosta. Baum toteaa, että hänellä on kyllä jutuille tarpeeksi aihetta muutenkin ja lupaa olla kertomatta Mialewskin paosta.

Rakentamisen talo käyttä melkoisesti dynamiittia mutta saa lopulta rikottua kiviseinän ja sen sisäpuolella olevan metallikerroksen, ja avaa reitin kuljetinkammioon. Sisällä olevat laitteet ovat rikkoutuneet räjäytyksissä lukuunottamatta kahta kaasusäiliötä. Toisessa on hitaasti vaikuttavaa tainnuttavaa kaasua, toisen sisältö on tuntematon. Kuljetinkammiossa on ollut useita näyttöjä joiden kautta saapuneet Keräilijät ovat ilmeisesti tarkkailleet Coventrya.

Fatimah ohjaa rakentajansa tukkimaan kuljetinkammion niin, ettei sinne mahtuisi saapumaan pienikään kuljetin. Tämä tehdään kivillä ja tiilillä.

Kaasusäiliöt toimitetaan sairaalaan ja Siddiqaa pyydetään tutkimaan mitä tuntematon kaasu on. Eläinkoe ei asiaa selvitä, mutta Cowan O'Malloy päätyy kokeilemaan kaasua itseensä. Paljastuu, että kaasu blokkaa lähimuistin toiminnan hetkeksi - kaasua hengittänyt ihminen ei pysty luomaan uusia muistoja eikä muista mitä hänelle tapahtuu kaasun vaikuttaessa. Tämä kaasu on luultavasti osa Keräilijöihin yleensä yhdistettävää mutkatonta tajunnan menetystä.

Sayidille tulee tieto, että coventrylainen nimeltä Ramanuj Annadurai on kadonnut. Hänen talonsa pää kertoo, että Ramanuj oli ylängöllä saattamassa vaimonsa aikakoneeseen ja jäi sinne yöpymään. Aamulla hän oli vielä ollut ylängön juurella, mutta kun aamupäivän aikana hänen kaverinsa palasivat kylään, hän ei ollut heidän mukanaan ja he luulivat hänen tulleen edeltä. Johtoryhmä pelkää Keräilijöiden kaapanneen hänet.

Iltapäiväaterian yhteydessä Fatimah esittelee Viktoria Hustveitille kellarin kuljetinkammiota ja rakennustöitä. Noustessaan kellarista ylös he kohtaavat säikähtäneen palvelijan, joka kertoo kohereerin alkaneen nakuttaa. Välittömästi johtoryhmä kerääntyy sen ympärille. Radiosignaaleja - suuntaa mahdotonta sanoa, joko nopeasti liikkuva yksi kohde tai useita eri puolilla kylää. Keräilijät ovat saapuneet.

Pohditaan hetken miten tähän pitäisi suhtautua. Päätetään kutsua kyläkokous. Coventrylaiset saapuvatkin innokkaasti kuulemaan, mitä Julienilla on sanottavana. Hän kertoo, että pian Coventryyn saapuu Keräilijöitä, ja heidät pitää ottaa vastaan rauhanomaisesti.

Tyrmistys valtaa kylän. Joku kysyy milloin evakuointi jatkuu, mutta tähän ei anneta selvää vastausta. Hamal bin Kayaal ja Moy Yat-sen ovat selvästi haluttomia ottamaan ketään rauhanomaisesti vastaan, mutta Julien ilmoittaa että Coventryn hallinto ei halua mitään väkivaltaa Keräilijöitä kohtaan.

Juuri kun Sayid on aikeissa puhua itse Hamal bin-Kayaalille viidakosta kajahtaa megafoni. Arabiankielinen ääni kertoo olevansa Infinity Unlimitedin erikoisjoukkojen luutnantti Silvio Omizaraz ja vaativansa Coventryn hallinnon antautumista. Infinity tahtoo coventrylaisten palaavan koteihinsa, sotilaiden jättävän aseensa ja siirtyvän parakkeihin ja hallinnon jäävän keskusaukiolle. Viesti toistetaan kiinaksi ja englanniksi.

Arabialaiset ja kiinalaiset porukat ovat saapuneet tapaamiseen aseistettuina, ja näyttävät olevan valmiita täysin unohtamaan Julienin rauhanomaiset käskyt. Sayid muistuttaa Hamal bin Kayaalia muinaisen imaamin opetuksesta neuvottelemisen ja diplomatian viisaudesta - mutta Hamal bin Kayaal vastaa profeetta Muhammedin sanoilla taistelun välttämättömyydestä. Kauhean sotahuudon myötä arabit lähtevät rynnistämään kohti viidakkoa, ja Moy Yat-senin johtamat kiinalaiset tekevät samoin.

Julien koettaa huutaa ihmisiä pysymään rauhallisena, mutta hänen äänensä ei kanna yleisen metelin ylitse. Hän kääntyy poispäin yleisöstä - ja sillä hetkellä häneen osuu sala-ampujan luoti. Hän kaatuu puhujankorokkeelle.

Sayid kiskoo Julienin korokkeen taakse suojaan. Osuma on tullut vatsaan ja Julien vuotaa pahasti verta. Aukiolla ollut väkijoukko pakenee arabialais-kiinalaisen hyökkäysjoukon jaloista, sen jälkeen ilman halki kuuluu kimeä vihellys ja hyökkääjien keskellä räjähtää kranaatti. Pari lisäkranaattia seuraa ja rynnäkkö Keräilijöitä vastaan päättyy alkuunsa.

Kyläläiset suojautuvat. Mizida palaa hallintokartanoon. Sayid ja Terveyden talon ihmiset kuljettavat Julienin sairaalaan ja suoraan leikkaukseen. Megafoni pauhaa lisäohjeita. Fatimah, Georges Avac ja imaami Muammad lähtevät viidakon reunaan neuvotellakseen Infinityn kanssa. Ennen viidakon reunaa heidät pysäytetään uhkauksella ja varoituslaukauksella. Fatimah sanoo, että coventrylaiset on vangittu kylään ilman perusteita ja oikeudettomasti ja että he eivät tahdo mitään pahaa kenellekään, Infinityn sotilaat eivät halua kuulla tätä. Käydään pitkää väsytyskeskustelua; lopulta Infinity ilmoittaa että tahtoo Fatimahin vievän hallinnolle antautumisvaatimuksen. Infinity aikoo pian marssia hallintokartanoon ja jos kukaan ei ammu heitä kohti, he eivät vahingoita ketään.

Hallintokartanossa Mizida on on hankkinut itselleen Julienin huoneeseensa aiemmin kätkemän pistoolin. Hän tekee säikähtäneelle Pei-chin Hockille selväksi, että Gao Chunista ei tule kylän seuraavaa hallitsijaa, koska tämä todellakin tietäisi sekä Mizidan että Pei-chinin kuolemaa. Pei-chin pelkää Gao Chunia ja tarttuu Mizidan tarjoamaan toivoon. Mizida antaa Magaskaween kautta Coventryn sotilaille käskyn surmata Gao Chun; näillä on kolme tuliasetta joilla näiden pitäisi kyetä suoriutumaan tästä. Lisäksi hän antaa henkilökohtaisen määräyksen eliminoida Nadzieja Lucjan, jottei tämä voisi kertoa Keräilijöille Mialewskin todellisesta kohtalosta. Sitten hän valmistautuu ottamaan Keräilijät vastaan.

Pian 20 Infinityn erikoisjoukkojen sotilasta saapuukin hallintokartanolle. Mutkattomasti koko johtoryhmä pidätetään, lukuunottamatta Fatimahia. Tämän jälkeen kiinalaiskortteleissa käydään lyhyt tulitaistelu jonka osapuolina ovat kiinalaiset, vigilit ja Erikoisjoukot. Tarkka lopputulos jää epäselväksi. Huhut kertovat että Gao Chun on saanut surmansa, samoin kuin monet sotilaat.

Miehitetty Coventry, tiistai 21.12. 27 CL


Luutnantti Silvio Omizaraz on ottanut kylän komentoonsa. Kiinni jääneet ja selvinneet sotilaat on eristetty parakkeihin, Mizida, Sayid ja Pei-chin Hock on suljettu kellarin selleihin. Julien makaa sairaalassa, mutta hänet on saatu leikattua ja parsittua kokoon eikä hänellä ole enää hengenvaaraa.

Erikoisjoukot eivät puutu coventrylaisten elämään ja ilmoittavat, että näiden tulee jatkaa entiseen tapaan. Rakentamisen talon dynamiitista he käyvät kyllä takavarikoimassa suurimman osan (lukuunottamatta pientä määrää jonka Fatimah piilottaa). Sen jälkeen Omizaraz ja hänen adjutanttinsa kuulustelevat kylän hallintoa.
Pelinjohtajan mietintöjäKesken! Päivittynee viikonlopun aikana.

<-- 017: Evakuointi - 019:-->


CategoryPelit
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki