sotilastalot


 (image: http://sicsemper.karmavector.org/images/coventry_guardsmen.jpg)

Sotilastaloja (vigilejä) on 3 ja ne ovat keskenään samanarvoisia. Jokaista vigiliä komentaa dekurio (kapteeni). Kapteeneilla on huomattavasti valtaa.

Kaikki sotilaat ovat vahvoja ja hyväkuntoisia miehiä. Sotilailla on lähes mustat, siistit tunikat, hyvin leveät olkihatut ja pamput tai keihäät. Kulkiessaan Coventryssa he käyttäytyvät kylmästi ja asiallisesti. He ovat yhtenäinen ja korkean moraalin organisaatio. Lähes kaikki sotilaat ovat olleet alalla myös kotonaan ja heidän uskollisuutensa kotimaalleen on ymmärretty. (Sotilaiden valakin täällä sisältää klausuulin "kunnes palaan kotimaahani".)

komentaja


Leonid Ivanov - Puolustusministeri, Coventryn kaartin ylipäällikkö, nelikymppinen venäläinen turvakonsultti vuodesta 2009.
 


1. vigil


Magaskawee - Kapteeni, 40+-vuotias sioux esihistoriasta, saapui CL 1.
 

Aleksei Stolin - Sotilas Neuvostoliiton vuodesta 1984, maailmasta jossa Richard Nixon lopetti Vietnamin sodan ydinpommilla ja käytännössä romautti Yhdysvallat. Tiukka ja ilmeetön, mutta uskollinen kotimaalleen ja säilyttää edelleen aiemman työnsä salaisuuksia. Ollut Coventrylla vuodesta 22 CL. Vaimo Kristzina Schlyter Stolina menehtyi Kotiinpaluun upotessa kesällä 27. Gullfellin sheriffi.
 

Ntagahera - Ruandalainen sotilas 1800-luvun alusta, saapui CL 18.
 

Klaus Derstedt - Saksalainen 1800-luvun lopusta, saapui CL 10, iältään yli 40.
 

Ywain - Kelttisotilas hämärältä varhaiskeskiajalta. Saapui vuonna CL 15.
 2. vigil


Hamman al-Kamaz - Kapteeni, 35-vuotias välimerenarabi 1800-luvulta, saapui CL 12. Menetti puolisonsa kesän 27 vallankaappausyrityksensä.
 

Titus Decimus - Nuori roomalainen sotilas.
 

Joaquim Pitta - Portugalilainen 1500-luvulta, toinen Layetta Pfimlinin raiskaajista, saapui vuonna CL 16.
 

Muago Ayez - Portugalilainen 1500-luvulta, toinen Layetta Pfimlinin raiskaajista, saapui vuonna CL 16.
 

Muammer Ipecki - Osmanien valtakunnan kiinalainen tai jotain muuta yhtä epätavallista, saapui vuonna CL 26.
 

Matthau Bankole - Länsiafrikkalainen vuodesta 1999 mutta samasta suursodan jälkeisestä maailmasta kuin Schatzgraberit.| Veli oli myös sotilas, mutta menehtyi kansannousussa, saapui vuonna CL 22.
 

Bieto Rudas - Angolspaniardi 1750-luvulta, saapui vuonna CL 14.
 

Talaibek oghu Amir - Keskiaasialainen noin 1600(?)-luvulta, saapui vuonna CL 17.
 3. vigil


Piri Henare - Nuorempi maori, saapui samaan aikaan Taua Teuan kanssa eli CL 15. Vietti joitakin kuukausia Gullfellissa.
 

Chulsoon Jong - Korealainen 1980-luvulta, saapui vuonna CL 9.
 

Iachimo di Aspago - Eurooppalainen ristiretkeilijä 1000-luvulta, saapui vuonna CL 16. Merikokemusta, on toiminut Ibiksen sotilaskomentajana matkalla Gullfelliin| ja takaisin.
 

Pangeran-Puger - Majapahitilainen (indonesialainen) hämärästä historiasta, saapui vuonna CL 17.
 

Epunamun - Inka? Saapui vuonna CL 19.
 

Sigur Häst - Norjalainen viikinki, saapui CL 24.
 


kuolleita


Shou-Feng Tan - Entinen sotilas joka vaihtoi puolta Gao Chunin vallankaappausyrityksessä vaimonsa Lu Liaon kanssa. Muutamaa päivää myöhemmin sai kuolemantuomion petturuudesta, ja pakeni kylästä. Sotilaspartio sai hänet kiinni ja surmasi.
 

Tong Ru - Entinen sotilas joka vaihtoi puolta Gao Chunin vallankaappausyrityksessä. Muutamaa päivää myöhemmin sai kuolemantuomion petturuudesta, ja pakeni kylästä. Sotilaspartio sai hänet kiinni ja surmasi.
 

Taua Teua - 3. vigilin kapteeni, 30-vuotias maori tai muu tyynenmerenelävä 1800-luvulta, saapui CL 15. Puoliso Josephine Bilic. Ylpeä ja fyysisesti pystyvä soturi. Menehtyi vammoihinsa Infinityn sotilaan ampumana.
 

Myo Obadele - Afrikkalainen sotilas, saapui CL 11. De facto -puoliso Mizida Anguelle. Menehtyi Infinityn sotilaiden ampumana Dixie-2:lla.
 

Karam Chitre - Intialainen maailmasta, jossa Intia on Eurooppaa ja Aasiaa dominoiva imperiumi, homoseksuaali, rakastaja palvelustaloissa. Menehtyi Infinityn sotilaiden ampumana Dixie-2:lla.
 

CategoryTausta - CategoryCoventry - CategoryTalot
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki