Revision [1476]

This is an old revision of SicSemper018 made by AdminDare on 2010-12-18 09:02:45.

 

018: Miehitys


<-- 017: Evakuointi - 019:-->

"Käy sääliksi sitä piruparkaa, joka on vastuussa tästä katastrofista."
- Luutnantti Silvio Omizaraz

 


Coventry, maanantai 20.12. 27 CL


Coventryn johtoryhmä, eli triumviraatti Julien, Pei-chin Hock, Mizida Anguelle (yhä kotiarestissa mutta mukana antamassa mielipiteensä), konsuli Sayid bin Mohammad, sotilaita johtava Magaskawee ja pääinsinööriksi päätynyt Rakentamisen talon pää Fatimah bint-Sezud pohtivat aamiaistapaamisessa etenemissuunnitelmaa. Kuljetinta ei ole näkynyt 12 tuntiin ja vaikka pidetään mahdollisena että se vielä saapuu, arvellaan myös että sisäiset ja ulkoiset uhat saattavat sotkea Coventryn elämän ennen sitä.

Kylä odottaa nyt innokkaana kuljettimen paluuta ja evakuoinnin jatkumista. Kiinalaiskortteli on vetäytynyt täyteen kilpikonnapuolustukseen. Pei-chin sanoo Gao Chunin vain odottavan: mitä hyvänsä nyt tapahtuukin, hän selviää siitä voittajana ja joko pääsee kotiin (tai ainakin pois Coventrylta) tai nykyinen hallinto kompastuu ja hän voi ottaa komennon - ja tällöin koko Julienin hallinto lähes varmasti teloitetaan. Hamal bin Kayaalin militantit arabit puolestaan ovat hetken aikaa rauhallisia, mutta jos jokin alkaa mennä pieleen, tämäkin joukko ryhtyy varmasti rettelöimään.

Näiden uhkien rinnalla pelätään Keräilijöitä. Kuljettimen ja tiedusteluryhmän katoaminen ei varmasti ole jäänyt heiltä täysin huomiotta ja jossain vaiheessa kylään saapuu taatusti pelastuspartio. Pohditaan mahdollisuutta kasvattaa kohereerin peittoaluetta, mutta tämä vaatisi suuria mastonrakennushankkeita. Johtoryhmä päättää lopulta tehdä Keräilijöiden saapumisen mahdollisimman vaikeaksi. Fatimah saa tehtäväksi räjäyttää tien kellarin kuljetinkammioon.

Rakentamisen talo käyttä melkoisesti dynamiittia mutta saa lopulta rikottua kiviseinän ja sen sisäpuolella olevan metallikerroksen, ja avaa reitin kuljetinkammioon. Sisällä olevat laitteet ovat rikkoutuneet räjäytyksissä lukuunottamatta kahta kaasusäiliötä. Toisessa on hitaasti vaikuttavaa tainnuttavaa kaasua, toisen sisältö on tuntematon. Kuljetinkammiossa on ollut useita näyttöjä joiden kautta saapuneet Keräilijät ovat ilmeisesti tarkkailleet Coventrya.

Fatimah ohjaa rakentajansa tukkimaan kuljetinkammion niin, ettei sinne mahtuisi saapumaan pienikään kuljetin. Tämä tehdään kivillä ja tiilillä.

Kaasusäiliöt toimitetaan sairaalaan ja Siddiqaa pyydetään tutkimaan mitä tuntematon kaasu on. Eläinkoe ei asiaa selvitä, mutta Cowan O'Malloy päätyy kokeilemaan kaasua itseensä. Paljastuu, että kaasu blokkaa lähimuistin toiminnan hetkeksi - kaasua hengittänyt ihminen ei pysty luomaan uusia muistoja eikä muista mitä hänelle tapahtuu kaasun vaikuttaessa. Tämä kaasu on luultavasti osa Keräilijöihin yleensä yhdistettävää mutkatonta tajunnan menetystä.

Sayidille tulee tieto, että coventrylainen nimeltä Ramanuj Annadurai on kadonnut. Hänen talonsa pää kertoo, että Ramanuj oli ylängöllä saattamassa vaimonsa aikakoneeseen ja jäi sinne yöpymään. Aamulla hän oli vielä ollut ylängön juurella, mutta kun aamupäivän aikana hänen kaverinsa palasivat kylään, hän ei ollut heidän mukanaan ja he luulivat hänen tulleen edeltä. Johtoryhmä pelkää Keräilijöiden kaapanneen hänet.Pelinjohtajan mietintöjäKesken! Päivittynee viikonlopun aikana.

<-- 017: Evakuointi - 019:-->


CategoryPelit
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki