Revision [1199]

This is an old revision of SicSemper015 made by AdminDare on 2010-10-09 12:04:47.

 

015: Luottamus


<-- 014: Matalan teknologian ratkaisut - 016:-->

"Te aiotte lähteä täältä kahdestanne!"
- Mizida Anguelle

 


Coventry,| perjantai 17.12. 27 CL


Julien pitää pistoolin ja taskulampun, jättää 3 sotilasta 3. vigilistä kylään. Juuri kun hän on lähtemässä metsään, hän saa viestin että Keräilijä on saapunut tapaamaan häntä.

Kokoushuoneessa ei kiutenkaan olekaan Keräilijää, vaan Mizida. Julienin astuessa sisään joku koettaa tarttua häneen takaapäin, mutta hän huomaa tämän ja ehtii väistää. Sancho ja Mizida koettavat taltuttaa Julienin. Julien onnistuu kaatamaan Mizidan ja ampumaan Sanchoa. Lyhyen sylipainin jälkeen Sanchon haava nujertaa hänet ja Julien saa tilanteen hallintaansa. Mizida sanoo uskovansa että Julien ja Leonid aikovat karata kahdestaan. Julien antaa sulkea molemmat tyrmään (Sanchon sairaalan kautta) ja lähtee sitten viidakkoon.

Pellolla työskentelevän Ayelan saavuttaa huhu Sanchon ampumisesta. Hän käy sairaalassa kuulemassa Maria Jojelta tapahtuneesta, mutta matkan varrella huomaa kylässä levottoman tunnelman. Kiinalaiskortteli vaikutaa rauhalliselta, Janoinen susi on auki "kenties viimeistä kertaa" ja siellä juodaan maljoja Coventryn päälliköille. Ayela juo Kheruefille ja Shujio Kenjille, mutta kun tuoppia kohotetaan Tukulti-Ninibille, hän poistuu.

Sairaalalla Ayela kohtaa myös Siddiqan, joka sanoo arvelevansa että päivästä tulee hurja ja pyytää tätä mukaansa avustajaksi. Ulkona parikymmenpäinen joukko arabeja ja persialaisia poistuu Sudesta ja kerääntyy pihalla mesoavan Hamal bin Kayaalin ympärille. bin Kayaal julistaa, että Julien on pettänyt Coventryn ja aikoo itse viedä aikakoneen ja paeta. Hänen ympärillään on paljon kuulijoita ja hän tuntuu koettavan innostaa ihmisiä lähtemään metsään vääräuskoisen päällikön perään.

Sotilaita on lähestymässä kokoontumista, mutta Hamal ei näytä pelkäävän. Hänen saarnaamisensa keskeytyy kuitenkin ei sotilaiden vaan imaami Muammadin toimesta, kun 80-vuotias mies kysyy onko Jumala antanut bin Kayaalille näyn tulevasta kun tämä niin varmasti kertoo mitä Coventryn päällikkö seuraavaksi tekee. Muammad ja bin Kayaal jäävät väittelemään uskosta ja politiikasta, mutta näyttää siltä että väkivallaksi tämä kohtaaminen ei ole muuttumassa.

Siddiqa ja Ayela siirtyvät hallintokartanoon juomaan teetä. Siddiqa paljastaa Ayelalle salaisuuden ja pyytää, että tämä suhtautuu tähän vastuullisesti.

Ayela siirtyy talolleen juttelemaan Somoukilin kanssa. Somoukil uskoo, että jos Julien saa aikakoneen tuotua Covenryyn, Keräilijät eivät anna kyläläisten pitää sitä ja tulee oikea sota. Somoukil on pitänyt itseään onnekkaana ihmisenä koska hän ei ole koskaan joutunut kokemaan sotaa, mutta sanoo, että jos coventrylaiset saavat keinon palata kotiin, hän on valmis vaikka taistelemaan puolustaakseen sitä. Sittenkin jos tällainen taistelu puhkeaa, Keräilijöillä on valtava aseellinen yliote.


Pelinjohtajan mietintöjä<-- 014: Matalan teknologian ratkaisut - 016:-->


CategoryPelit
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki