Siddiqa al-Basra


Siddiqa al-BasraSiddiqa al-Basra saapui Coventryyn vuonna 4 CL. Hän on kotoisin Osmanien valtakunnan Kairosta vuonna 2000, ja on koulutukseltaan traumakirurgi. Ennen vuoden 2009 tulokkaiden saapumista hän oli kauimpaa alavirrasta saapunut coventrylainen.

Siddiqa toimii Tiedon talossa ja tarvittaessa sairaalan kirurgina. Terveydenhuollon päivittäiset tehtävät hän on jättänyt Terveyden talolle.

Salaisuus: Keino otttaa yhteyttä Keräilijöihin


Barrowmanin kapinan jälkeen Keräilijät jättivät Siddiqalle koodisanan, jonka avulla hän voisi viestiä heille jos jokin olisi vialla. Tämä koodisana piti jättää lääketilauksen yhteydessä kellariin. Siddiqa paljasti koodisanan Ayelalle: se on uhlersothium.

Salaisuus: Keino purkaa coventrylaisten steriliteetti


Siddiqa on vuonna 17 saanut selvitettyä coventrylaisten steriiliyden syyn ja kehittänyt testaamattoman tavan purkaa sen kirurgisesti. Hänellä on tietokoneellaan kansio jossa selitetään tutkimus ja vaadittava leikkaus; kansiota suojaa salauslause "katson tähtiä pilvien läpi". Siddiqa paljasti Ayelalle tämän tiedon, ja sanoi että on useaan kertaan harkinnut sen käyttämistä mutta että hän pelkää sekä Keräilijöiden että Coventrylaisten suhtautumista lapsiin täällä.


CategoryCoventry - CategoryHahmot
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki