Revision [1900]

This is an old revision of SicSemper025 made by AdminDare on 2011-08-03 09:00:34.

 

025: Riittävän arvokas kaapattavaksi


<-- 024: Sulunmeri - 026: -->

"Mikä oli Leonidin suunnitelma?"
- Hilden kysymys Ayelalle

 


Pakolaisyhteisön väkiluku: 84

Tiistai, 21.3. 1967, Etelä-Kiinan meri, Dixie-2


Hilde on ylennetty CLF:n toiseksi perämieheksi. Pia Ehlers pitää liikennekasvatusta. Coventrylaiset laivalla ovat työn touhussa. Myöhään illalla Akiko Masamune kutsuu johtoryhmän kokoon, ja kertoo saaneensa Mialewskin viimein puhumaan.

Mialewski oli lopulta alkanut antaa tiedonjyviä, kun Akiko oli väittänyt että Morty Pibiä aiottiin myös rangaista johtuen hänen osuudestaan Infinityn kersantin pakoyritykseen. Saatuaan ensimmäiset infonpalaset Akiko oli jatkanut tenttaamista, ja lopulta puristanut tästä irti paljon dataa. Hän jakaa kuulustelujensa tulokset muun johtoryhmän kanssa.

Pelinjohtajan mietintöjä


kesken

Minulla oli etukäteen tämän pelin toimivuuden suhteen suuria epäilyksiä. Sen jälkeen kun olin pudottanut siitä pois kauheasti turhalta tai tyhmältä tuntuvia juonenkäänteitä minulla oli jäljellä tarina, joka oli rakenteeltaan käytännössä massiivinen infodumppi. Sellaiseksi se tuntui toimivan todella hyvin. Tosiaan kolmoskausi taitaa nyt aloittaa loppukiihdytyksensä, mutta en kyllä yhtään tiedä montako jaksoa kuluu ennen sen kliimaksia. Varmaan ainakin kolme.


<-- 024: Sulunmeri - 026: -->


CategoryPelit
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki