Revision [1626]

This is an old revision of SicSemper020 made by AdminDare on 2011-02-09 10:46:12.

 

020: Riuttojen merirosvot


<-- 019: Golfin säännöt - 021:-->

"Tämä ei ole naisten silmille sopivaa."
- Giovanni di Angelico

 


Tay Xan, Etelä-Kiinan meri, Dixie-2, torstai 5.1. 1967 AD


Pakolaisyhteisön väkiluku: 87

Tay Xan Etelä-Kiinan merellä

Rahtilaiva Tay Xan on matkannut pois Kuantanista saarettomalle Etelä-Kiinan merelle. Se välttelee yleisiä laivaväyliä ja seilaa Hong Kongia kohti syrjäisillä vesillä. Laivalla Leonid tutustuttaa sotilaskaaderiaan Keräilijöiden sotilasteknologiaan.

Leonid on kerännyt kuuden hengen ryhmän toimimaan operatiiveina vaarallisissa tilanteissa. Ryhmään kuuluu hänen itsensä lisäksi Gombei Mizoguchi, Coventryn sotilaat Chulsoon Jong sekä Matthau Bankole, agentti Giovanni di Angelico ja schatzgräber Mily Bruschlaf. Leonid esittelee väelleen rynnäkkökivääriä ja Infinityn panssaria. Kypärä johon sisältyy HUD-näyttö, äänisuodatus ja valovahvistus on jo sellaisenaan varsin hämmästyttävä käyttää, mutta kun siihen liitetään Infinityn taistelutietokone, saadaan mukaan laajakulmanäkökenttä, tehostettu todellisuus, IFF, välitön kohteentunnistus, simultaaniyhteys aseen pienoistietokoneeseen ja vaikka mitä muuta. Kokemus on useimmille sotilasryhmän jäsenille lähinnä häiritsevä joskin kiinnostava.

Etenkin Giovanni kiinnostuu taistelutietokoneen ja kypärän yhteistoiminnan ominaisuuksista ja paneutuu niihin. Muutaman sotilaan avulla hän havaitsee, että tietokone pyrkii osoittamaan käyttäjälleen aseistetut ihmiset uhkina ja kiinnittämään välittömästi huomion kohti suunnattuun aseeseen. Lisäksi siinä näyttää olevan aseeseen kytketty estojärjestelmä omien ampumiselle.

Pelinjohtajan mietintöjä


Pelikerran kuvaus kesken!

<-- 019: Miehitys - 021:-->


CategoryPelit
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki