Revision [1474]

This is an old revision of SicSemper018 made by AdminDare on 2010-12-17 12:01:46.

 

018: Miehitys


<-- 017: Evakuointi - 019:-->

"Käy sääliksi sitä piruparkaa, joka on vastuussa tästä katastrofista."
- Luutnantti Silvio Omizaraz

 


Coventry, maanantai 20.12. 27 CL


Coventryn johtoryhmä, eli triumviraatti Julien, Pei-chin Hock, Mizida Anguelle (yhä kotiarestissa mutta mukana antamassa mielipiteensä), konsuli Sayid bin Mohammad, sotilaita johtava Magaskawee ja pääinsinööriksi päätynyt Rakentamisen talon pää Fatimah bint-Sezud pohtivat aamiaistapaamisessa etenemissuunnitelmaa. Kuljetinta ei ole näkynyt 12 tuntiin ja vaikka pidetään mahdollisena että se vielä saapuu, arvellaan myös että sisäiset ja ulkoiset uhat saattavat sotkea Coventryn elämän ennen sitä.

Kylä odottaa nyt innokkaana kuljettimen paluuta ja evakuoinnin jatkumista. Kiinalaiskortteli on vetäytynyt täyteen kilpikonnapuolustukseen. Pei-chin sanoo Gao Chunin vain odottavan: mitä hyvänsä nyt tapahtuukin, hän selviää siitä voittajana ja joko pääsee kotiin (tai ainakin pois Coventrylta) tai nykyinen hallinto kompastuu ja hän voi ottaa komennon - ja tällöin koko Julienin hallinto lähes varmasti teloitetaan. Hamal bin Kayaalin militantit arabit puolestaan ovat hetken aikaa rauhallisia, mutta jos jokin alkaa mennä pieleen, tämäkin joukko ryhtyy varmasti rettelöimään.

Näiden uhkien rinnalla pelätään Keräilijöitä. Kuljettimen ja tiedusteluryhmän katoaminen ei varmasti ole jäänyt heiltä täysin huomiotta ja jossain vaiheessa kylään saapuu taatusti pelastuspartio.Pelinjohtajan mietintöjäKesken! Päivittynee viikonlopun aikana.

<-- 017: Evakuointi - 019:-->


CategoryPelit
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki