Revision [2577]

This is an old revision of SicSemper041 made by AdminDare on 2013-02-09 11:52:08.

 

041: Shikaku-mon


<-- 040: Avoimuuspolitiikka - 042: -->


"Pystytkö ratkaisemaan nämä yhtälöt ja löytämään koordinaatit tähän maailmaan?"
"Pystyn."
- Azi Ohanwe ja Darya

 


Nova Coventry, sunnuntai 19.5. 1968, Dixie-2


Rakin Totah saapuu juttelemaan Contact-ryhmän kanssa luottamuksellisesti, ilman mahdollisuutta että Infinity tai coventrylaiset voivat salakuunnella. Kalastajaveneessä hän kertoo Securityn olevan tällä hetkellä pahassa välikädessä: ilmeisesti White Starin operaatio oli jollain paralleelilla joutunut tilanteeseen, jossa se oli yrittänyt kadottaa pari paikallista, mutta Security oli kertonut näille että Coventry on suljettu ja kaapattuja ei oteta vastaan. Rakin pelkää, että tämä johti siihen, että White Star eliminoi kaappaamansa ihmiset, ja nyt Infinity Communication valittaa Securitylle, ettei Security tarjoa enää asianmukaista turvallisuutta ja taustatukea muiden paralleelien operaatioille.

Infinityn toiminta perustuu paljolti paralleelienväliseen kauppaan, ja viimeisenä keinona kaupankäynnissä ja salailun ylläpitämisessä on ollut keino kadottaa liikaa tietävät paikalliset Coventryyn. Nyt kun tämä ei enää ole optio, on olemassa pelko että White Star tai muut paikallistoimijat sen sijaan alkavat toimia paralleeleilla paljon rumemmin, ja jättävät paikallisten ihmisten ruumiita mataliin hautoihin. Tämä on kaikkien Infinityn periaatteiden ja sääntöjen vastaista, ja Infinity Justice pyrkii tutkimaan asioita, mutta Infinityn toiminta paralleeleilla on kertakaikkiaan liian laajaa valvottavaksi. Eikä yhtiö halua helposti päästää irti voitoistaan. Tadena Aguina on tällä hetkellä jonkinlaisena syntipukkina, ja on olemassa paineita siirtää hänet kokonaan syrjään Coventry-projektista.

Rakin etsii kompromissia, ja tiedustelee Contact-ryhmältä, olisiko mahdollista, että Nova Coventry ottaisi vastaan uudelleen Infinityn toimiin sekaantuneita paralleelien asukkaita, edes väliaikaisesti? Tämä olisi hyväksi sekä paralleelien asukkaille (jotka eivät tulisi murhatuiksi) että Aguinan pyrkimyksille pitää Nova Coventryn langat käsissään ja kotiinpalautusprojekti raiteillaan.

On selvää, että coventrylaiset eivät kuitenkaan katselisi hyvällä uusien ihmisten saapumista: he näkisivät Infinityn palanneen vain vanhoihin temppuihinsa ja edelleen pyörittävän ulottuvuuksienvälistä vankilaa. Uusien vankien tuominen tuhoaisi Infinityn maineen ja luultavasti Contact-ryhmän sekä Ayelan arvovallan, ja johtaisi varmaankin avoimeen kapinaan.

Useita vaihtoehtoja puidaan ja hylätään, ja välillä tunteet kuumenevat. Darya syyttää Infinityä ryöstökolonialismista ja rasismista, ja vaikka Rakin sanookin, että ainakaan periaatetasolla ensimmäinen syyte ei pidä paikkaansa, hän myöntää että käytäntöä on vaikea aina valvoa. Rasismi taas on tunnustettu ongelma, ja sitä vastaan Nova Coventry sekä Contact-ryhmä yrittää nimenomaan kamppailla.

Keskustelun lomassa mainitaan sekä koteihinsa palautetut coventrylaiset että Tsingis-kaani, mutta Rakin ei huomaa tarttua kumpaankaan. Ilmeisesti hän ei kuitenkaan tiedä Kaanin kohtalosta Friedrichillä, tai siitä, että parakvanttitason 3 maailmoista kotoisin olevat halukkaat coventrylaiset on vapautettu takaisin koteihinsa.


Pelinjohtajan mietintöjä


tulossa


<-- 040: Avoimuuspolitiikka - 042: -->CategoryPelit
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki