Revision [1515]

This is an old revision of SicSemper019 made by AdminDare on 2011-01-26 20:19:40.

 

019: Golfin säännöt


<-- 018: Miehitys - 020:-->

"Eivät kaikki meistä edes tahdo palata kotiinsa."
- Mily Bruschlaf

 


Kuantan, Pahang, Dixie-2, maanantai 26.12. 1966 AD


Pakolaisyhteisön väkiluku: 90

Coventryn pakolaisyhteisö on asettunut varastohalliin Kuantanin satama-alueella. Ensimmäiset muutama päivä on kulunut saapumiskaaoksessa, paikalliseen bakteerikantaan sopeutuessa ja välttämättömien tarvikkeiden hankinnassa. Leonid parantelee Infinityä vastaan käydyssä taistelussa katkenneita kylkiluitaan ja Darya toipuu kobran myrkyn jälkivaikutuksista. Ayela huolehtii leirin pystyttämisestä ja Gombei Mizoguchi on päätynyt coventrylaisten vartijoiden komentoon. Akiko Masamune toimii johtoryhmän analyytikkona ja neuvonantajana, Phil Corso pääinsinöörinä.

Kun asiat alkavat olla vakaita, johtoryhmä pohtii seuraavaa siirtoaan. Ympäröivä Kuantanin kaupunki on jossain määrin vihamielinen ympäristö, ja varastorakennuksen ahtaudesta monet tahtoisivat käydä ulkona. Toistaiseksi tämä on kuitenkin kielletty erityisiä johtoryhmän hyväksymiä käyntejä lukuunottamatta; tämä sisältää lähinnä välttämättömien tarvikkeiden ostomatkat. Jos koko joukko pääsisi liikkumaan vapaasti kaupungilla, sen jäsenet herättäisivät valtavasti huomiota eksoottisten etnisyyksien ja paikallisista tavoista tietämättömyyden vuoksi.

Jatkotoimenpiteet ovat selviä: etsitään keino palata Coventrylle ja haetaan sieltä pois kaikki sinne vielä jääneet. Keinoista tämän saavuttamiseksi vallitsee kuitenkin erimielisyyttä.

Coventrysta on evakuoitu yhteensä 92 henkeä. Kaksi näistä kuitenkin karkasi jo kuorma-autokyydissä eikä ole sen jälkeen näyttäytynyt. 90 jäljelläolevan suhteen vallitsee johtoryhmässä erimielisyys. Jotkut (selvimmin Mizoguchi ja Phil Corso) tahtovat muovata joukosta hierarkisesti johdetun militian tai ainakin toimintaryhmän joka suunnataan pelastusoperaatioon. Ayela ja Darya ovat yhteisöllisemmän ja vähemmän tiukasti johdetun organisaation kannalta. Asiasta ei päästä sopuun.

Vangittu Infinityn erikoisjoukkojen agentti Irina Mialewski on säilötty Infinityn bunkkerista löytyneeseen konttiin, jonne yhteisön kiinalainen hitsaaja Ru-ping Sa on rakentanut sellin. Mialewskia vartioidaan tarkkaan, myös hänen oman turvallisuutensa vuoksi. Monet coventrylaisista saattaisivat haluta vahingoittaa häntä.

Illalla on pakolaisryhmän yhteinen päivällinen, ensimmäinen lajiaan Kuantanissa. Päivällisellä syödään kaikkea sellaista, jota Coventryssa ei ollut tarjolla: erilaisia juustoja, sianlihaa niille joiden ruokavalio sallii, soijaa ja jälkiruuaksi suklaata. Päivällinen on asetettu melko tasa-arvoisesti: kaikki syövät samaa ruokaa, joskin johtoryhmä syö omassa pöydässään. Heidän mukanaan istuvat puolisot: Emanuel, Estelle -- ja Phil Corson kanssa yhteen lyöttäytynyt Catherine d'Artois, joka on jostain hankkinut itselleen kalliin mekon ja koruja.

Leonid pitää lyhyen puheen jossa hän käy läpi saavutettuja asioita ja kertoo mitä tulevaisuudessa aiotaan. Hän myös kertoo, että viikko vietetään varasto-oloissa joista ei poistuta, sen jälkeen tavoitteena on lähteä eteenpäin. Mikäli viikon jälkeen jotkut coventrylaiset tahtovat lähteä pois ryhmästä ja jäädä Dixie-2:lle, he voivat sen tehdä.

Coventrylaiset hurraavat puheelle ja ovat asiaankuuluvan innostuneita. Jotkut suhtautuvat hienoisella epäluuloisuudella aikeeseen palata Coventryyn mutta monilla on siellä vielä puolisoita ja kaikilla talotovereita. Useimmille Dixie-2:n paralleeli ei kelpaa kodiksi, vaikka monet ovatkin riemuissaan siitä että ovat päässeet paikkaan jossa on sivistystä ja taloja. Maljoja Leonidille ja muille sankareille kohtetaan, ja Oleg Kamarev -niminen venäläinen 1800-luvun lopulta pitää kiitospuheen.

Tunnelma on korkealla, tosin Mialewski saatetaan takaisin selliinsä jälkiruuan jälkeen. Kuantanista on hankittu musiikkisoitin ja paikallisia äänilevyjä joilta kuunnellaan pahangilaista kansanmusiikkia. Kun levyt on soitettu, coventrylaiset soittavat omia soittimiaan ja tanssivat. Varaston ahtaus ei vähennä juhlatunnelmaa.


Pelinjohtajan mietintöjä


Pelikerran kuvaus kesken.
<-- 018: Miehitys - 020:-->


CategoryPelit
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki