Revision [1194]

This is an old revision of SicSemper015 made by AdminDare on 2010-10-09 11:21:36.

 

015: kaapattu


<-- 014: Matalan teknologian ratkaisut - 016:-->

"Te aiotte lähteä täältä kahdestanne!"
- Mizida Anguelle

 


Coventry,| perjantai 17.12. 27 CL


Julien pitää pistoolin ja taskulampun, jättää 3 sotilasta 3. vigilistä kylään. Juuri kun hän on lähtemässä metsään, hän saa viestin että Keräilijä on saapunut tapaamaan häntä.

Kokoushuoneessa ei kiutenkaan olekaan Keräilijää, vaan Mizida. Julienin astuessa sisään joku koettaa tarttua häneen takaapäin, mutta hän huomaa tämän ja ehtii väistää. Sancho ja Mizida koettavat taltuttaa Julienin. Julien onnistuu kaatamaan Mizidan ja ampumaan Sanchoa. Lyhyen sylipainin jälkeen Sanchon haava nujertaa hänet ja Julien saa tilanteen hallintaansa. Mizida sanoo uskovansa että Julien ja Leonid aikovat karata kahdestaan. Julien antaa sulkea molemmat tyrmään (Sanchon sairaalan kautta) ja lähtee sitten viidakkoon.

Pellolla työskentelevän Ayelan saavuttaa huhu Sanchon ampumisesta. Hän käy sairaalassa kuulemassa Maria Jojelta tapahtuneesta, mutta matkan varrella huomaa kylässä levottoman tunnelman. Janoinen susi on auki "kenties viimeistä kertaa" ja siellä juodaan maljoja Coventryn päälliköille. Ayela juo Kheruefille ja Shujio Kenjille, mutta kun tuoppia kohotetaan Tukulti-Ninibille, hän poistuu.

Sairaalalla Ayela kohtaa myös Siddiqan, joka sanoo arvelevansa että päivästä tulee hurja ja pyytää Ayelaa mukaansa avustajaksi.


Pelinjohtajan mietintöjä<-- 014: Matalan teknologian ratkaisut - 016:-->


CategoryPelit
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki