Revision [217]

This is an old revision of SicSemper000c made by AdminDare on 2009-09-26 00:02:33.

 

Prologi: Darya


001: -->"Sinut luovutetaan Yhdysvaltain Keskustiedustelupalvelulle. Sen jälkeen Jumala yksin voi auttaa sinua"

- Dubain poliisin etsivä Daryalle

 


Elokuun puoliväli, 2009
Dubai, Arabiemiirikuntien liitto


IréneDarya Rastegar on saapunut Dubai'iin Birla Institute of Technology and Sciences, Pilani:n juuri avattavaa fysiikan tutkimusyksikköä varten. Tuore fysiikan laitos kutsuu fysiikan opiskelijoita ympäri maailmaa tutustumaan projekteihinsa ja tarjoaa näille pro gradu- ja jatko-opiskeluaiheita. Pariisista tutustumaan saapuvat Daryan lisäksi ainejärjestöpolitiikka-aktiivi Janosz Lorgnon, supersäieteoriaan kovasti suuntautumassa oleva Iréne Veniard ja graduaan geofysiikasta viimeistelemässä oleva Nicolas Jospin. Air Emiratesin lennolla tavataan muitakin samaan konferenssiin tulossa olevia fyysikoita.

JanoszMaanantai-iltana pidetään avajaiset BITS:in tiloissa Dubain kaupungin ulkopuolella. Ystävällinen henkilökunta on pääasiassa arabeja, sekä pari intialaista ja amerikkalaista; yleisö on eurooppalaisia, amerikkalaisia, intialaisia ja japanilaisia. Avajaisten jälkeen opiskelijoita kestitään hotellin baarissa. BITS on selvästi erittäin varakas ja tarjoaa opiskelijoille syötävää ja juotavaa sekä huolehtii siitä että opiskelijat verkostoituvat hyvin eivätkä juo aivan liikaa. Darya jakaa hotellihuoneen Irénen kanssa. Kaksikko käy kävelyllä hämmästyttävän oloisessa Dubaissa. Kaupunki on hyvin siisti ja ekstragavantti olematta tyylitön. Valtaosa ihmisistä tuntuu olevan länsimaisia; kaikki on ystävällisesti kaksikielistä.

Tiistaina BITS esittelee varsinaisia tutkimusprojektejaan. Keskeisimpiä ovat geofysiikka (ilmastonmuutosta vastaan taisteleminen valtameren suolapitoisuutta muokkaamalla) ja materiaalifysiikka (öljy loppuu joskus, mutta Dubaissa on myös lähes rajaton auringkoenergiapotentiaali jos sitä vaan voisi hyödyntää nykyistä paremmilla aurinkokennoilla). Selvä teknillisen tiedekunnan naapurina olemisen ote tuntuu kaikkialla.

Al-Fayah

Pelinjohtajan huomioita
Pelattiin 25.9. 2009


CategoryPelit
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki