Revision [527]

This is an old revision of Coventry made by AdminDare on 2009-11-27 12:27:35.

 

coventry


Coventry on tuntemattomassa ajassa ja ilmeisesti Malakan niemimaalla sijaitseva 700 asukkaan kyläyhteisö. Sen kaikki asukkaat ovat Keräilijöiksi kutsuttujen näennäisten aikamatkustajien kylään tuomia. Keneltäkään asukkaalta ei ole kysytty halukkuutta saapua Coventryyn.

Coventrylaiset ovat erittäin kirjava joukko ihmisiä jotakuinkin kaikista kuviteltavissa olevista ajoista ja kulttuureista. Kylä perustettiin 27 vuotta sitten ja tänä aikana Keräilijät ovat jättäneet kylään pieniä ihmisryhmiä kerrallaan.

Coventrylaiset eivät voi tulla raskaaksi, kylän lääkärin mukaan miehet on steriloitu. Kaikki kylässä oleva teknologia on paikallisesti kehitettyä joitain harvoja Keräilijöiden jättämiä poikkeuksia lukuunottamatta. Kylän sairaala sisältää huippumodernia kalustoa ja lääketiede Coventryssa on korkeatasoista. Muissa suhteissa kylä elää miltei myöhäiskivikautta - keramiikkaa ja kivisiä työkaluja löytyy, mutta lähes kaikki metalli on Keräilijöiden jättämiä rippeitä.

Coventry on agraariyhteiskunta ja lähes kaikki sen asukkaat elävät maataloudesta. Yhteisö jakautunut taloihin. Kukin talo muodostaa oman perheyhteisönsä ja samalla pienen etnisen gheton - tavallisesti talojen asukkailla on yhteinen äidinkieli ja kulttuuri-identiteetti. Taloja on kylässä yhteensä 80 - 6 näistä on kylän korkeinta hallintoa ja sotilaita, kymmenkunta asiantuntijoita (talonrakentajia tai terveydenhuoltoa) ja loput tavallista rahvasta. Kukin talo järjestää sisäiset asiansa miten miellyttää.

Ehdoton johtaja on Keräilijöiden nimittämä päälikkö jolla on valtansa merkkinä jotakin keräilijöiden teknologiaa. Päällikkö hallitsee kylän viereisen kallion kylkeen rakennetusta kartanosta käsin.

Rahaa ei Coventryssa käytetä, kaikki on vaihdantataloutta. Hallinto kerää kerran viikossa taloilta verot. Kirjoitettua lakia ei ole - selkeät yleiset säännöt kieltävät väkivallan ja toisen omaisuuteen puuttumisen. Kylän rajojen ulkopuolella kaksintaistelut ovat sallittuja. Pahimmista rikoksista kylän johto rankaisee hirttämällä.

Coventryn ympärillä Malakan niemimaa on asumatonta viidakkoa. Muita ihmisyhteisöjä ei täällä ole. On epäilty, että koko planeetta on täysin vailla ihmisiä.CategoryTausta
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki