Revision [2312]

This is an old revision of SicSemper036 made by AdminDare on 2012-06-04 18:25:32.

 

036: Taistelukenttä


<-- 035: Rubikon - 037: -->

"Coventry oli alusta lähtien valtava virhe, ja minä aion korjata sen."
- kapteeni Paul Wekessa, Infinityn erikoisjoukot

 


Torstai, 2.11. 1967, Pahangin itärannikko, Dixie-2


Aamunkoitteessa suuri rahtivesitaso laskeutuu mereen Dungunin kylän etelälaidan liepeille. Paikallaoleva raskas kuljetuskalusto rakentaa nopeasti pioneerisillan vesitason luo, ja Ming-2:n Nanjingista noudettu suuri Infinityn kuljetin siirretään maihin. Kuljettimen kylkeen on maalattu kiinalaisen logistiikkayrityksen logo. Massiivien operaatio on täyttänyt hiljaisen kalastajakylän vilinällä, ja paikalliset lapset katsovat ihmeissään.

Operaation vetovastuuseen on päätynyt Cam-Hong Trung, apuna Ayela, Franz Möhler ja puolivastahakoinen Mizida. Aleksei Stolinin katoaminen Ming-2:n Nanjingiin on osunut häneen pahasti, ja hänen normaali aikaansaavuutensa on heikentynyt.

Coventrylaiset rakentavat suuremmalle kuljettimelle pikaisen suojan ja peittävät sen sisäpinnan kanaverkolla estääkseen kuljettimen lähdön signaalin havaitsemisen. Pieni kuljetin viedään kuorma-autolla viidakkoon, ja sillä aletaan kuljettaa ensimmäisiä joukkoja Coventrylle. Pangeran-Pugerin ryhmä on lähdössä ensimmäisenä; heidän tehtävänsä on sovittuna hetkenä ampua alas Coventryn valvontailmapallot ja sen jälkeen tuhota toinen kylän robottitiikereistä. Chulsoon Jong on tuonut Makassarilta 17 palkkasoturia: kokonaista komppaniaa hän ei ole pystynyt palkkaamaan, mutta runsaan puolijoukkueen kyllä. Palkkasoturit on jaettu kahteen ryhmään, ja molemmilla on todella vaarallinen tehtävä. Toista ryhmää johtaa paikallinen kersantti Amir Sukarto, toista Chulsoon itse.

Infinityn kuljettimesta ryövätty hopea vaihtaa omistajaa ja paikallisilta asekauppiailta hankitaan kalustoa. Infinityllä tulee kuitenkin olemaan lukumäärällinen sekä teknologinen yliote; coventrylaisilla on puolellaan vain yllätysetu sekä Aleksei Stolinin arvio siitä, että Infinityn niinsanotut erikoisjoukot ovat lopulta varsin onnettomia sotilaita. Suunnitelma ei myöskään vaadi selvää aseellista voittoa Infinitystä, mutta komentopaikalla fiilikset eivät kuitenkaan ole suunnattoman optimistiset.

Samalla kun Malika siirtää pikkukuljettimella sotilaita Dungunin kyläpoliisi nimeltä Fook saapuu moottoroidulla polkupyörällään juttelemaan coventrylaisten kanssa. Hän haluaa vain vilkaista coventrylaisten papereita sekä nähdä kylään tuodun rahtikontin. Fook ei suhtaudu kylänsä vieraisiin vihamielisesti: aseet ja palkkasoturit pidetään poissa hänen näkyvistään, ja hän näkee vaan monikansallisen hankkeen joka tuo hänen kyläänsä melkoisesti liikevaihtoa. Ayela näyttää konstaapelille paikkoja ja juttelee tämän kanssa; Fook kehottaa coventrylaisia ottamaan häneen yhteyttä jos he tarvitsevat jotain.

Pelinjohtajan mietintöjä


kesken

huh


<-- 035: Rubikon - 037: -->


CategoryPelit
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki