Revision history for SicSemper010


Revision [1003]

Last edited on 2010-06-15 11:13:46 by AdminDare [Detaljeita lisätty]
Additions:
[[SicSemper009| <-- 009: Vallansiirto]] - [[SicSemper011| 011: Infinity Unlimited-->]]
[[SicSemper009| <-- 009: Vallansiirto]] - [[SicSemper011| 011: Infinity Unlimited-->]]
Deletions:
[[SicSemper009| <-- 009: Vallansiirto]] - [[SicSemper011| 011:-->]]
[[SicSemper009| <-- 009: Vallansiirto]] - [[SicSemper011| 011:-->]]


Revision [974]

Edited on 2010-06-05 12:57:54 by AdminDare [Pelikerran kuvaus kirjoitettu]
Additions:
Detaljitasosta: jos hahmonne tahtovat vaikkapa tuoda Coventryyn perustuslain, voitte kirjoittaa sen jos oikein haluatte, mutta minulle riittää hyvin jos todetaan että "se takaa länsimaisen sivistyksen perusoikeudet" ja pari lisädetaljia. Tarkoitus ei ole muuttaa peliä pelkäksi byrokratiasimulaatioksi ja joka tapauksessa hallinto käsittelee suuria linjoja. Olen aika varma että on kiinnostavampaa tehdä päätöksiä siitä vieläkö hallinnon korkea mukavuustaso pidetään yllä ja miten suunnilleen kiinalaiset aiotaan saada ruotuun kuin siitä millainen lain kirjain on ja miten sitä kierretään.
Deletions:
Detaljitasosta: jos hahmonne tahtovat vaikkapa tuoda Coventryyn perustuslain, voitte kirjoittaa sen jos valmiiksi haluatte, mutta minulle riittää hyvin jos todetaan että "se takaa länsimaisen sivistyksen perusoikeudet" ja pari lisädetaljia. Tarkoitus ei ole muuttaa peliä byrokratiasimulaatioksi ja joka tapauksessa hallinto käsittelee suuria linjoja. Olen aika varma että on kiinnostavampaa tehdä päätöksiä siitä vieläkö hallinnon korkea mukavuustaso pidetään yllä ja miten suunnilleen kiinalaiset aiotaan saada ruotuun kuin siitä millainen lain kirjain on ja miten sitä kierretään.


Revision [972]

Edited on 2010-06-05 12:33:18 by AdminDare [Pelikerran kuvaus kirjoitettu]
Additions:
Sayid saa konsulina ensimmäiseksi tehtäväkseen saattaa taistelussa puolta vaihtaneet kiinalaiset oikeuden eteen. Käy ilmi että nämä ovat paenneet kylästä, mahdollisesti Sayidin vihjattua että muuten tulee kuolemanrangaistus. Leonid määrää (tai oikeammin päästää) 1. vigilin sotilaista koostuvan partion jäljittämään karkureita ja nämä saavatkin heidät kiinni sekä surmattua, tosin ainoastaan viis veisaamalla komentajansa antamasta aikarajasta. Leonid antaa ruoskia partiota johtaeen Myo Obedelen avoimesta niskuroinnista. Myo on Mizida Anguellen miesystävä ja Mizida paheksuu langetettua rangaistusta.
Keskiviikkoiltana pidetään kuolleiden muistotilaisuus. Julien puhuu mutta on selvästi tottumaton pitämään puheita päällikön asemassa. Gao Chun ei vieläkään suostu poistumaan kotoaan mutta muita kiinalaisia on kyllä paikalla.
Veronkeruupäivän koittaessa perjantaina ei koeteta vielä puristaa kiinalaisista ulos oikeita veroja. Kuitenkin hallinto on alkanut suunnitella Coventryyn kirjoitettua lakia, ja perustuslain jälkeen eräs lisäys tähän tulisi olemaan toisten talojen verottamisen kierto. Gao Chunin talo on vain yksi kymmenestä kiinalaistalosta mutta hänen valta-asemansa perustuu siihen että hän saa kymmenyksiä (tai enemmän) muitalkin kiinalaisblokin taloilta.
Darya tutkii Ben Parkerin muistiinpanoja tietokoneelta ja löytää tiedon siitä että kartanon alla sijaitsevaan saapumishalliin on aiemminkin koetettu piiloutua odottamaan Keräilijöitä, mutta piileksijät ovat nukahtaneet kontin saavuttua. Arvellaan keräilijöiden käyttävän tainnuttavaa kaasua nukuttamiseen. Sairaalasta löytyisi kuitenkin hengitysnaamari ja ilmatankki joiden avulla hengitettävältä kaasulta voisi suojautua.
Daryan mukaan Ben Parkerin muistiinpanot viittaavat myös siihen etteivät Keräilijät itse asiassa missään vaiheessa mitenkään erityisesti ole vahvistaneet Tukulti-Ninibin hallintoa vaikka tämä olikin näin väittänyt. Ainakaan mitään aiheesta tehtyjä muistiinpanoja ei ole vastaan tullut.
Kulissien takaisena triviana: tämän pelin jälkeen pelikampanjan tekstitiedostojen sivumäärä ylitti 200 sivua. Tämän lisäksi on vielä wiki jossa on noin sata sivua, noin 150 hahmokuvaa, kymmenkunta muuta kuvaa, kymmenisen 3D-mallia sekä kolme ylläpidettävää Excel-taulukkoa. On luultavasti olemassa vähätöisempiäkin tapoja johtaa pelejä.
Deletions:
Julien asett


Revision [969]

Edited on 2010-06-05 12:00:38 by AdminDare [Pelikerran kuvaus kirjoitettu]
Additions:
Hallinto jatkaa järjestäytymistään seuraavana päivänä. Pei-chin käy tunnustelemassa kiinalaisyhteisön tuntemuksia ja palaa veikaten että mitään aseellista vastarintaa sieltä ei ole tulossa pitkään aikaan mutta suurta rakkautta on liioin turha odottaa. Gao Chunin valta-asema ei välttämättä ole kaikkein vakaimpia ja jos häntä nyt puristaisi hän saattaisi romahtaa - mutta ennen sitä hän saattaisi tehdä jotain täysin epätoivoista.
Uuden [[PaallikonTalo| Päällikon talon]] lopullinen kokoonpano lyödään lukkoon. Ayelalle tarjotaan paikkaa mutta hän kieltäytyy. Tiedon taloon hän ei liioin sovi joten hän päätyy pellolle työhön Sayidin talon kanssa. Muu hallinto tajuaa pyörittävänsä todella suurta infrastruktuuria ja leikkailee äkkiä kustannuksia; palvelustaloista koko 3. domus poistetaan hallinnon juoksutuksesta ja lähetetään peltotöihin. Talon ihmiset eivät ole tästä kauhean innoissaan. Sotilaille ehdotetaan myös peltotöiden mahdollisuutta mutta tätäkään ei oteta hyvin vastaan. Julien tahtoisi että koko hallinto tekisi myös jonkin verran rehellistä työtä mutta tämä on vaikea toteuttaa; esimerkiksi Terveyden talon henkilökunta tai kirjanpitäjä Pasquale ovat Coventrylle selvästi hyödyllisempiä tehdessään omien erikoisalojensa töitä. Joka tapauksessa uusi hallinto päättää leikata omia mukavuuksiaan ja esim. hyväksyä sen että Päällikon talo joutuu itse kantamaan lämpimän vetensä tai vastaavaa.
Uuden konsulin valinta muodostuu melkoiseksi pähkinäksi. Tiedon talon päällikkyys annetaan Siddiqalle mutta konsuli päätetään liittää suoraan Päällikön taloon. Pohditaan Ben Itzhakia, Antonio Cuiginia ja Arkadi Bulaskia mutta lopulta päädytään Sayid bin Mohammadiin. Sayid suostuu ottamaan tehtävän vastaan keskusteltuaan [[Bukhara| imaami Muammadin]] ja talonsa väen kanssa. Ayela muuttaa Sayidin taloon joka vaihtaa nimensä [[AinTouta| Ain Toutaksi]].
===Seuraavat päivät===
Darya ja Emanuel ovat jääneet puolipysyvästi vanhaan päällikön huoneeseen (tai oikeammin huoneistoon) 3. domuksen hyödyllisempiin töihin siirtämisestä huolimatta tämä on varmaankin hallintokartanon ylellisin tila tosin sen kylpyhuoneeseen ei tule juoksevaa vettä ennenkuin sen vesisäiliö korjataan.
Julien asett
Leikkasin pois aivan valtavasti keskustelujen detaljeita saadakseni lopputulokset edes jotenkin kirjoitettua muistiin. Edelleen saa täydentää.


Revision [967]

Edited on 2010-06-05 11:40:23 by AdminDare [Pelikerran kuvaus kirjoitettu]
Additions:
===Maanantai, 12.7. 27 CL===
Deletions:
===Maanantai, 12.7. 27 CL==


Revision [958]

Edited on 2010-06-05 10:34:24 by AdminDare [pelikerran kuvaus aloitettu]
Additions:
[[SicSemper009| <-- 009: Vallansiirto]] - [[SicSemper011| 011:-->]]
[[SicSemper009| <-- 009: Vallansiirto]] - [[SicSemper011| 011:-->]]
Deletions:
[[SicSemper009| <-- 009: Vallansiirto]] - [[SicSemper011| 010:-->]]
[[SicSemper009| <-- 009: Vallansiirto]] - [[SicSemper011| 010:-->]]


Revision [956]

Edited on 2010-06-05 10:33:41 by AdminDare [Pelikerran kuvaus aloitettu]
Additions:
====010: Triumviraatti====
[[Kleineburg| Sarah Baum]] käy myös paikalla haastattelemassa uutta hallintoa Exileen. Sarahille tehdään selväksi että uusi hallinto on väliaikainen ja että kylän hallitsijat ovat tasavertaisesti Julien Levasseur, Mizida Anguelle ja Pei-chin Hock. Erimielisyyksiä hallinnon läpinäkyvyyden asteesta esiintyy, eikä olla ihan varmoja siitä miten demokraattinen Coventryn tulisi olla tai miten demokraattinen se edes voisi olla. Kylällä ei vieläkään ole yhteistä kieltä eikä sivistyksen pohjatasoa, ja näiden saavuttaminen vaatisi työpanosta joka olisi poissa muista asioista joita Coventry tekee. Ilmoitetaan myös että riita Gao Chunin kanssa oli vanhan hallinnon asia eikä uudella hallinnolla ole mitään tätä vastaan.
Deletions:
====010: Roi roi====
[[Kleineburg| Sarah Baum]] käy myös paikalla haastattelemassa uutta hallintoa Exileen. Erimielisyyksiä hallinnon läpinäkyvyyden asteesta esiintyy, eikä olla ihan varmoja siitä miten demokraattinen Coventryn tulisi olla tai miten demokraattinen se edes voisi olla. Kylällä ei vieläkään ole yhteistä kieltä eikä sivistyksen pohjatasoa, ja näiden saavuttaminen vaatisi työpanosta joka olisi poissa muista asioista joita Coventry tekee.


Revision [955]

The oldest known version of this page was created on 2010-06-05 10:30:25 by AdminDare [Pelikerran kuvaus aloitettu]
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki