RuokaPelaajat syövät diegeettisesti.

Resursseja


(poimittu sivulta Coventry)

Coventryn| ruoka-aineet ovat enimmäkseen samat koko kylässä, mutta talokohtaisesti ruokaa saatetaan laittaa hyvinkin erilaiseksi. Eri talojen keittiöt ovat ruuanlaittomahdollisuuksiltaan hieman erilaiset.

Hiilihydraattien peruslähteet ovat riisi ja jamssi, perinteisestä sokerista pitäville sokeriruoko. Proteiinia saadaan vesipuhvelista, siipikarjasta (aivan tavallista kanaa) ja merikalasta sekä erilaisista hernekasveista kuten pavuista ja maapähkinästä. Tuon tuostakin syödään myös riistalihaa. Soijapapua ei juurikaan kasvateta, mutta kookospähkinöitä, monia papuja ja linssejä sekä monia muita pähkinöitä kyllä.

Hedelmiä löytyy suuri valikoima, useita maustekasveja ja vihanneksia samoin. Vesipuhveleista saadaan maitoa sekä rasvaa.

Ruoka on melko vaihtelevaa ja ravintoarvoiltaankin hyvää, agraariyhteiskunnan tapaan sen laittaminen on vaan joskus vähän työlästä. Lihaa ei ole juuri missään taloissa varaa syödä joka päivä ja vaikka proteiiniannoksella ei aivan kehonrakentajaksi voikaan tulla pystyy coventrylaisella ruokavaliolla ylläpitämään hyvää lihaskuntoa. Hiilihydraatteja ja vitamiineja ravinnossa on riittävästi ja lihavuuteen taipuvaiset saattavat pulskistua jos onnistuvat välttämään ruumiillista työtä ja pitävät palmuöljustä.

Vehnää Coventryssa ei viljellä, mutta yriteliäät asukkaat tekevät leipää vaikka se onkin työlästä.CategoryMeta - CategoryCoventry
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki