044: Odinin silmä


<-- 043: Käsiala - 045: -->


"Tämä on täysin väärä tapa edetä!"
- Julien


 


Wellington, Uusi-Seelanti, Kotilinjan paralleeli, 8.8. 2029


Irina on jättänyt ryhmätoverinsa hetkeksi ja palannut Kotilinjalle kerätäkseen lisää tietoa Shikaku-monista. Wellingtonissa hän tapaa vanhat kollegansa Saulo Kisiton (nykyään Securityssa) ja Anton Platovin (edelleen Erikoisjoukoissa). Kolmikko vaihtelee tarinoita, ja Irina kertoo Coventryn historiasta. Coventrysta on vankilamaailman alasajon jälkeen kuulunut organisaation sisäisiä huhuja, mutta virallista vahvistusta ei ole annettu. Irina pyytää kaksikolta lisätietoa Shikaku-monista, maailmasta josta hän väittää tietävänsä vain numeerisen designaation sekä yhden sieltä tulleen henkilön nimen. Irinan tavoite on jäljittää Infinityn Shikaku-monin operaatiota Akikon kautta.

Saulo lupaa hakea Securityn yhteyksiensä kautta Akikosta olevia tietoja. Anton kertoo Irinalle tarinaa operaatiosta Reich-maailmaan:| ryhmä varasti natseilta ydinpommin ja kuljetti sen pois maailmasta projektorille. Ensin Irina kuvittelee Antonin tarkoittaneen Reich-5:ä, mutta kyseessä onkin vasta 1960-lukua elävä Reich-2, jonka olemassaolo on yleisemmin tunnettu.

Muutamaa päivää myöhemmin Saulo saakin Irinalle tietoa Akikon historiasta. Akikon toi Coventrylle prosessoitavaksi amerikanjapanilainen Securityn agentti nimeltä Sen Dazai. Dazai oli pitänyt huolta kaikista detaljeista ja ilmeisesti oli henkilö, joka Akikon oli alunperin vanginnut. Dazai oli myös blokannut Securityn tarkemmat kysymykset Akikosta, ja oli keskittynyt siihen, että tämä vain dumpataan Coventrylle ja unohdetaan sinne. Dazain asemapaikka on Japani, ja merkit viittaavat siihen, että hän on ollut pitkään tiiviisti mukana Shikaku-monin operaatioissa.

Tällä hetkellä hän ei kuitenkaan ole siellä, vaan on viettänyt lähes vuoden Mandrake-1:n maailmassa Q4:llä, lainassa Justicen operaatiolle New York Cityssa. Jos Dazain haluaisi tavoittaa, olisi lähdettävä tuonne.

Contact-ryhmän tukikohta, Lucifer-2


Irina vie saamansa tiedot Coventryn Contact-ryhmälle. Sen Dazain perään lähtemistä pohditaan. Hilde muistaa Mandrake-1:n New Yorkin olevan Pat O'Shean koti, ja tämän joutuneen Coventrylle taisteltuaan lähes yli-inhimillisiä kykyjä omistaneen Hangman-nimisen supervigilanten kanssa. Pohditaan, voisiko Dazain nykyisellä komennuksella olla jotain tekemistä tämän kanssa? Mandrake-1 on maailma, jossa 1930-luvun Yhdysvalloissa on siellä täällä naamioituneita sankareita (ja Saksassa Hitler on kärsinyt pahan kurkkutulehduksen ja hänen uransa puhujana on ohitse). Se myös sijaitsee Q4:llä, joten ryhmä ei helposti pääsisi sinne pelkästään omin avuin.

Lopulta päätetään toteuttaa aiempi suunnitelma käydä vilkaisemassa Shikaku-monin Ruotsia. Hilde lentää ryhmän Skandinaviaan välilaskujen kautta. Pitkien lentojen aikana Irina mainitsee myös Erikoisjoukkojen suorittamasta ydinpommivarkaudesta. Varkauden syytä kummastellaan. Infinityllä ei ole lupaa pitää hallussa ydinaseita muihin kuin tutkimustarkoituksiin, eikä ainakaan tieteen tasolla 1960-luvun ydinkärki opettaisi heille mitään. Pommi oli viety projektorille, mikä käytännössä tarkoittaa että se oli siirretty Reich-2:n Q6:lta jollekin toiselle parakvanttitasolle.

Pelinjohtajan kommentteja


Kesken!

Ei hyvä rytmi ollut tässäkään pelissä, enimmäkseen koska arvelin väärin asiat, joihin hahmot kiinnittivät huomiota: minulla oli paljon valmisteltuna Kengisiin, mutta sitten sinne ei uskallettukaan mennä. Ja toisaalta yllättävä kiinnostus Infinityn uusinta operaatiota kohtaan tuli esiin vasta pelin lopussa.<-- 043: Käsiala - 045: -->


CategoryPelit
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki