Revision [352]

This is an old revision of SicSemper001a made by AdminDare on 2009-10-13 00:09:06.

 

Ayela: Primum non nocere


"Niihin taloihin, joissa käyn, menen auttaakseni sairaita, tekemättä tahallisesti mitään vääryyttä ja vahinkoa."
- ote Hippokrateen valasta

 

Ayela herää hitaasti tuntemattomassa, pimeässä huoneessa. Ulkopuolelta kuuluu lukuisten yöeläinten ääniä ja jos ilma ei liikkuisi, olisi tukalan kuuma. Kurkkua kuivaa ja väsyttää.

Orientaalin näköinen hoitaja käy paikalla, valaisten huoneen kynttilällä. Hoitaja tarjoaa hänelle vettä mukista, ja selvittää sitten mitä kieliä hän puhuu; tarjotaan kiinaa, englantia ja arabiaa. Kun päädytään arabiaan, nainen poistuu sanoen hakevansa tulkin. Pian huoneeseen ilmestyy ehkä kuusikymmenvuotias arabinainen, joka kertoo nimensä olevan Siddiqa al-Basra, ja kysyy Ayelalta mitä tälle on oikein tapahtunut.

Ayela kertoo olleensa onnettomuudessa. Siddiqa kertoo hänen olevan sairaalassa mutta janoa ja heikotusta lukuunottamatta kunnossa. Ayelalta kerätään potilastiedot. Sitten hänet jätetään nukkumaan.

Myöhemmin yöllä Ayela herää uudemman kerran. Ympäristö ei muistuta enää Dubaita: ulkoa kuuluu sade ja äänet ovat paljon aavikkoa rikkaammat.

* aamiaista
* Coventry, keräilijät
* käynti vuodessa 1972, ei kannata kertoa kenellekään
* Siddiqa on vuodesta 2004 mutta on ollut Coventrylla 23 vuotta
* haluaisiko Ayela olla jälleen hoitaja? joo
* Ayela tullaan adoptoimaan yhteisöön, mitä se sitten tarkoittaakin.
* Siddiqa on haluton kertomaan paljoa, ei ilmeisesti pidä Coventryn hallinnosta täysin mutta sanoo että "valta täällä ei ole lähtöisin kansasta vaan korkeammalta" - on kryptinen.
* peseytyminen. hygieniatarpeet. adoptio tulossa.
* auringon laskiessa Kyknos, Yumiko. Päivällinen, adoptioseremoniaCategoryPelit
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki