Wiki source for TukultiNinib


Show raw source

====päällikön talo tukulti-ninibin aikaan====

Tukulti-Ninib ja hänen kaaderinsa, 25 - 27 CL. Koko joukko menehtyi yhteenotossa Gao Chunin kiinalaisten ja maanpakolaisiksi kutsutun kansalaisliikkeen kanssa [[SicSemper009| 11.7. 27 CL]].

""<a href="images/tukulti-ninib_kokonaan.jpg"><img src="images/tukulti-ninib-detail.jpg" width=150 align=left></a>""//Tukulti-Ninib// - Coventryn päällikkö vuodesta 25 lähtien. Assyrialainen. Häikäilemätön ja julma mies jonka uskotaan murhanneen päällikkö Shujio Kenjin ja ne tämän lähipiiristä joita hän ei saanut peloteltua omalle puolelleen, asetti kokonaan oman väkensä Coventryn johtoon.
::c::
""<a href="images/zhang_baojin.jpg"><img src="images/zhang_baojin.jpg" width=100 align=left></a>""//Zhang Baojin// - Neuvonantaja, kiinalainen mutta erossa [[GaoChun| Gao Chunin]] possesta.
::c::
""<a href="images/jean-baptiste_djata.jpg"><img src="images/jean-baptiste_djata.jpg" width=100 align=left></a>""//Jean-Baptiste Djata// - [[Sotilastalot| Sotavoimien]] päällikkö, afrikkalainen. Entinen lapsisotilas, oli aiemmin Tukulti-Ninibin esimies sotilastaloissa, sittemmin hyvin uskollinen tälle.
::c::
""<a href="images/vassili.jpg"><img src="images/vassili.jpg" width=100 align=left></a>""//Vassili// - Päällikön henkivartija, venäläinen. Oli aiemmin [[NovajaSiperiya| Emanuel Pahlenin]] henkivartija mutta Coventrylla värvättiin sotilaaksi.
::c::
""<a href="images/ben_parker.jpg"><img src="images/ben_parker.jpg" width=100 align=left></a>""//Ben Parker// - Teknologinen neuvonantaja. Kotosin Teksasin tasavallasta vuodesta 1996, samasta maailmasta kuin [[Bastogne| Bastognen Layetta Pfimlin]]. Entinen orja ja rikollinen, tarkka uudesta asemastaan.
::c::

----
CategoryCoventry - CategoryTalot
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki