Wiki source for TerveydenTalo


Show raw source

===terveyden talo===

{{image url="http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9e/Esculaap3.png"}}
Terveyden talo muodostaa Coventryn sairaalan henkilökunnan, niin sairaanhoidon kuin sairaalan huollonkin osalta. Sen kotina toimii sairaalarakennuksen pääty. Talo on Coventryn korkeampaa kastia ja vastaa tekemisistään käytännössä tohtori **Siddiqa al-Basralle** [[TiedonTalo| Tiedon talossa]].

Terveyden talon työntekijät ovat Coventryn lain ja tapojen erikseen suojaamia eikä pahinkaan riidanhaastaja käy heihin käsiksi. Heidän vaatteissaan (yleensä hihassa tai rinnassa) on tunnuksena Asklepioksen sauva, eli käärme sauvan ympärillä.

""<a href="images/kyknos.jpg"><img src="images/kyknos.jpg" width=100 align=left></a>""//Kyknos Polides// - Kreikkalainen lääkäri Rooman valtakunnasta vuodelta 200 CE, talon pää. Pienikokoinen ja leveähartiainen noin 40-vuotias mies, vilpittömän ja ystävällisen oloinen. Ollut Coventrylla 10 vuotta.
::c::
""<a href="images/yumiko.jpg"><img src="images/yumiko.jpg" width=100 align=left></a>""//Yumiko Nagaya// - Japanilainen hotaja, vuodesta 1920, noin 30 vuotta, ollut Coventrylla 8 vuotta.
::c::
""<a href="images/cowan.jpg"><img src="images/cowan.jpg" width=100 align=left></a>""//Cowan O'Malley// - Irlantilainen hoitaja, vuodesta 1996, Coventrylla 8 vuotta. Äänekäs ja ulospäinsuuntautunut.
::c::
""<a href="images/diego.jpg"><img src="images/diego.jpg" width=100 align=left></a>""//Diego Peneaz// - Meksikolainen lääkäri, aiemmin lääketieteen opiskelija, hieman alle 30 vuotta, 1980-luvulta. Älykkään ja pohdiskelevan oloinen, ollut Coventrylla 5 vuotta.
::c::
""<a href="images/maria_joje.jpg"><img src="images/maria_joje.jpg" width=100 align=left></a>""//Maria Joje// - Portugalilainen, ei niinkään huolehdi sairaanhoidosta kuin Terveyden talon käytännön asioista, Diegon puoliso. 25-vuotias, ollut Coventrylla 4 vuotta. Lähtöisin 1800-luvun lopulta ja on sitä mieltä että Keräilijät pelastivat hänet kuolemasta kuumetautiin.
::c::

----
CategoryCoventry - CategoryTalot
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki