Wiki source for Taganini


Show raw source

====taganini====

Enimmäkseen italialaisista koostuva talo, ensimmäisiä Coventryyn rakennettuja. Suuri rakennus jonka ympärillä hyvinhoidettu välimerellistyyppinen puutarha.

""<a href="images/antonio_cuigini.jpg"><img src="images/antonio_cuigini.jpg" width=100 align=left></a>""//Antonio Cuigini// - Talon pää, ollut Coventryssa sen perustamisesta saakka ja oli sen ensimmäinen päällikkö, italialainen kauppias vuodesta 1869, liki 70-vuotias. Antonio on hyvin puhelias ja monisanainen, ja kertoo mielellään tarinoita Coventryn historiasta. Hänellä on lemmikkipapukaija nimeltä Leonardo.
::c::
""<a href="images/izabella_rdzsavolgygi.jpg"><img src="images/izabella_rdzsavolgygi.jpg" width=100 align=left></a>""//Izabella Rdzsavolgygi// - Unkarilainen ehkä 50-vuotias nainen 1980-luvulta joka ei täysin jaa Antonio Cuiginin luottamusta Coventryn nykyisen hallinnon erehtymättömyyteen, sivistynyt ja älykäs. Kotoisin samasta maailmasta kuin [[Bastogne| Layetta Pfimlin]].
::c::
""<a href="images/vincenzo_bini.jpg"><img src="images/vincenzo_bini.jpg" width=100 align=left></a>""//Vincenzo Bini// - Izabellan mies, italialaista alkuperää mutta asunut brittiläisessä Amerikassa 1800-luvun lopulla. Melko hiljainen.
::c::
""<a href="images/giovanni_di_angelico.jpg"><img src="images/giovanni_di_angelico.jpg" width=100 align=left></a>""//Giovanni di Angelico// - Italialainen kauppamatkustaja vuodesta 1960.
::c::


----
CategoryCoventry - CategoryTalot
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki