Wiki source for LaivanrakentajainTalo


Show raw source

====laivanrakentajain talo====

Neljä laivojen parissa työskentelevaa coventrylaista

""<a href="images/prospero_colius.jpg"><img src="images/prospero_colius.jpg" width=100 align=left></a>""//Prospero Colius// - Hesperianroomalainen suuresta Rooman valtakunnasta, talon nykyinen pää, yli 60-vuotias ja lähes kuuro.
::c::


{{image class="right" url="images/ibis.jpg" title="Ibis-laiva"}}
//Ibis//-laiva on Coventrylla pitkään käytössä ollut laiva. Sen rakensivat Inebni ja Poangying CL 9, alunperin ilman muuta hallinnon tukea kuin verovapauden päällikkö //Eirik Ulfskaldd//ilta. Sittemmin venettä on uudistettu useita kertoja. Se on 20 metriä pitkä ja siihen mahtuu helposti 8 hengen miehistö. Tällä hetkellä se on [[PaallikonTalo| Päällikön talon]] käytössä.
::c::

Aiemmin:

""<a href="images/inebni.jpg"><img src="images/inebni.jpg" width=100 align=left></a>""//Inebni// - Talon pää, egyptiläinen kaukaisesta historiasta, tutkimusmatkailija ja rakentaja, menehtyi [[Kotiinpaluu]]lla| syksyllä 27.
::c::
""<a href="images/poangying.jpg"><img src="images/poangying.jpg" width=100 align=left></a>""//Poangying// - Inebnin puoliso, 40-vuotias kiinalainen epämääräisestä historiasta, munkkien kasvattama, hyvin utelias ja itsenäisen oloinen, niinikään tutkimusmatkailija ja rakentaja, menehtyi [[Kotiinpaluu]]lla| syksyllä 27.
::c::
----
CategoryCoventry - CategoryTalot
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki