Revision [1903]

This is an old revision of SicSemper025 made by AdminDare on 2011-08-03 09:16:39.

 

025: Riittävän arvokas kaapattavaksi


<-- 024: Sulunmeri - 026: -->

"Mikä oli Leonidin suunnitelma?"
- Hilden kysymys Ayelalle

 


Pakolaisyhteisön väkiluku: 84

Tiistai, 21.3. 1967, Etelä-Kiinan meri, Dixie-2


Hilde on ylennetty CLF:n toiseksi perämieheksi. Pia Ehlers pitää liikennekasvatusta. Coventrylaiset laivalla ovat työn touhussa. Myöhään illalla Akiko Masamune kutsuu johtoryhmän kokoon, ja kertoo saaneensa Mialewskin viimein puhumaan.

Mialewski oli lopulta alkanut antaa tiedonjyviä, kun Akiko oli väittänyt että Morty Pibiä aiottiin myös rangaista johtuen hänen osuudestaan Infinityn kersantin pakoyritykseen. Saatuaan ensimmäiset infonpalaset Akiko oli jatkanut tenttaamista, ja lopulta puristanut tästä irti paljon dataa. Hän jakaa kuulustelujensa tulokset muun johtoryhmän kanssa. Tiedot itsessään eivät enimmäkseen ole mitään murskaavan tärkeitä, mutta ehkä kiinnostavin detalji on Mialewskin ja hänen ryhmänsä tehtäväkuvaus. Erikoisjoukkojen ryhmä oli lähetetty Coventrylle tekemään pehmeää tiedustelua kylän tilanteesta ja pysymään näkymättömissä, silminnäkijät oli eliminoitava. Erityisesti heidät oli kehotettu keräämään tietoa Julienista ja Daryasta, mutta näiden suhteen ei oltu tehty poikkeusta eliminointisääntöön. Ryhmää johtanut luutnantti oli hionut tästä ryhmälle lisäohjeen, että mikäli Julien tai Darya nähtäisiin, heidät tulisi surmata. Ryhmänjohtajalla oli ilmeisesti lisätietoa tehtävän taustoista, ja hän arveli, että seuraava operaatio tämän jälkeen olisi joka tapauksessa eliminointitehtävä.

Valvoneen näköinen Akiko arvelee, että Mialewski on nyt vaarallisessa tilanteessa, ja saattaa yrittää itsemurhaa tai epätoivoista pakoa.

Pelinjohtajan mietintöjä


kesken

Minulla oli etukäteen tämän pelin toimivuuden suhteen suuria epäilyksiä. Sen jälkeen kun olin pudottanut siitä pois kauheasti turhalta tai tyhmältä tuntuvia juonenkäänteitä minulla oli jäljellä tarina, joka oli rakenteeltaan käytännössä massiivinen infodumppi. Sellaiseksi se tuntui toimivan todella hyvin. Tosiaan kolmoskausi taitaa nyt aloittaa loppukiihdytyksensä, mutta en kyllä yhtään tiedä montako jaksoa kuluu ennen sen kliimaksia. Varmaan ainakin kolme.


<-- 024: Sulunmeri - 026: -->


CategoryPelit
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki